SKI OPENING - JAHORINA, 16 - 19. decembar 2021.


16 - 19. decembar 2021.  - SKI OPENING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!

SkiBus organizje treći SKI OPENING NA JAHORINI u sezoni 2021/2022. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Videćete Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh stare Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod.

Aranžman obuhvata: trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Ovaj aranžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. Paket od 99 evra.

Ski centar Jahorina je od zime 2017/2018 u konstatnom razvoju i unapređenju. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, postavljeni novi ski liftovi i žičare i zamenjena stara instalacija, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Velika ulaganja i napredak i razvoj Jahorine, ovaj ski centar svakako svrstava u red najboljih u celom regionu. Ako se uz to doda šarm i duh koji Jahorinu nikada i nije napuštao, ovo je svakako destinacija koja zavređuje veliku pažnju skijaša.

PROGRAM PUTOVANJA:

Četvrtak 16. decembar:
- Individualni dolazak na Jahorinu. Dolazak je predviđen nakon 23h.
- Smeštanje skijaša u odgovarajuće sobe i/ili apartmane izabranog smeštajnog objekta.
- Noćenje u hotelu.

Petak 17. decembar:
- Doručak (opciono) u hotelu.
- Podizanje sopstvenih skipasova na ski kasi OC Jahorina.
- Prvi dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Noćenje.

Subota 18. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Pun skijaški dan na Jahorini (drugi dan skijanja).
- Večera u izabranom hotelu (opciono, uz doplatu paketa hrane).
- Fakultativni izlet za Sarajevo, za sve zainteresovane. Onima koji idu na ovaj izlet, večera će se ranije servirati.
- Noćenje.

Nedelja 19. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Treći dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Razduživanje soba i napuštanje hotela (*).
- Povratak (individualni polasci). 

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine. U protivnom hotel će obezbediti prostor gde skijaši mogu odložiti svoje stvari do povratka sa skijanja i gde bi se presvukli i pripremili za povratak.

CENA ARANŽMANA (paket uključuje: 3 noćenja u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas) po osobi iznosi:

OPCIJA 1: Hotel KRISTAL 
- Za smeštaj u 1/5 apartmanima: 99 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima: 105 evra.
- Za smeštaj 3 osobe u 1/4 apartmanu: 119 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama: 115 evra. 
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 129 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

OPCIJA 2: Aparmani/paviljon Max-well
- Za smeštaj u 1/10 apartmanima (3xbračni krevet+2xtrosed):
89 evra.

- Za smeštaj u 1/8 apartmanima (2xbračni krevet+2xtrosed):
89 evra.
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima (1xbračni krevet+2xtrosed): 99 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima (1xbračni krevet+1xtrosed): 109
evra.
- Za smeštaj u 1/4 studijima (2xtrosed): 109 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama (2xtrosed): 109 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama (trosed+solo): 119 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama (bračni krevet): 129 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

Sve cene su izražene po osobi i podrazumevaju paket koji uključuje 3 noćenja u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Aranžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. Sve navedene cene važe za uplatu aranžmana u celosti.

Za ovaj ski opening, u istom terminu, u ponudi će biti SKI OPENING VUČKO - SPECIJAL. Pogledaj ponudu ovde..

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranom hotelu na Jahorini na bazi 3 noćenja.
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse sa osguranjem, koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za paket hrane - 3 doručka i 3 večere, koji iznosi 36 evra, a koji gosti sami plaćaju na recepciji hotela u kome su smešteni. Cena pojedinačnih obroka je značajno skuplja, nego što je to slučaj kada se kupi celokupni paket hrane.
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

NAPOMENE:
• Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. U slučaju da administrativne mere usled pandemije COVID-19 budu nalagale manji broj putnika u autobusima, cena će se u skladu sa tim morati korigovati.
• U slučaju bolesti putnika izazvane Covid-19 virusom i/ili ne organizovanja aranžmana usled uvođenja restriktivnih mera od strane Republike Srbije ili BiH, celokupan novac za aranžman će putnicima biti vraćen (izuzev vrednosti uplaćene članarine). Otkaz aranžmana u slučaju pozitivnog rezultata Covid-19, uz vraćanje celokupnog iznosa aranžmana, moguć je sve do 48 sati pre zakazanog polaska. U protivnom, putnicima će biti zadržan deo koji se tiče objektivnih troškova organizacije, koji se ne mogu otkazati.

 

 


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Kristal

Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne lepotice. Veliki je broj razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije postaje ovaj hotel i uživanju u idealnim snežnim terenima i ski stazama Jahorine. Pored hotela se nalazi I ski lift za najmlađe, dvosedežnica,  šestosedežnica I ski lift Poljice.

 

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...