Petodnevno APRILSKO skijanje na Jahorini, 01-06. april 2022.


01 - 06. april 2022.  PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sna Jahorini. U ponudi su sve varijante smeštaja: Maxwell apartmani *** i Aparthotel Vučko ****. U aparthotelu Maxwell je usluga na bazi 5 noćenja uz mogućnost doplate paketa hrane (5 HB x 13 evra), dok je u aparthotelu Vučko usluga na bazi 5 polupansiona (umanjen za jednu večeru). Ski paket uključuje i 5-dnevni skipas.

Zbog veoma povoljnih uslova sa snegom, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na jednoj od najpopularnijih skijaških destinacija regiona.

Gosti Maxwell aparmtana, imaju uslugu 5 noćenja (sa mogućnošču doplate paketa 5 doručaka i večera za 65 evra) i 5 dana skijanja (uz opciju doplata 5 dana noćmnog skijanja za 25 evra). Cena tog paketa iznosi - od 99 evra. One koji izaberu opciju aparthotela Vučko, dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (25 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra.

U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.


PROGRAM PUTOVANJA:

Petak / 01. april:
- Dolazak na jahorinu. Ulazak u izabrani hotel moguć je od 15h.
- U slučaju dolaska gostiju pre zatvaranja rada ski centra, moguće je podići sopstvene skipasove, na baznoj stanici OC Jahorina. U protivnom, skijaši će svoje ski karte moći da podignu narednog jutra, neposredno pre skijanja.
- Noćenje u izabranim smeštajnim jedinicama.

Subota - utorak / 02-05. april:
- Doručak u hotelu (u paketu u Vučku i opciono u Dva Javora).
- Celodnevno skijanje na Jahorini i uživanje u svim čarima planine.
- Večera u hotelu (u paketu u Vučku i opciono u Dva Javora).
- Noćenje u hotelu.

Sreda / 06. april:
- Doručak u hotelu (u paketu u Vučku i opciono u Dva Javora).
- Razduživanje i izlazak iz soba *.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Nakon skijanja, pakovanje i priprema za polazak.
- Opciona večera-ručak.
- Napuštanje hotela i polazak kući.

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti, dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine. U protivnom hotel će obezbediti prostor gde skijaši mogu odložiti svoje stvari do povratka sa skijanja i gde bi se presvukli i pripremili za povratak.


OPCIJA 1: MAXWELL APARTMANI

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - DVA JAVORA APRILSKI PETODNEVNI SPECIJAL (paket uključuje 5 noćenja 
u izabranim sobama i apartmanima i 5-dnevni skipas) iznosi po osobi:
- Za smeštaj u 1/10 I 1/8 apartmanima: 99 evra.
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima: 109 evra.
- Za smeštaj u 1/5 sobama: 119 evra.
- Za smeštaj u 1/4 studijima i sobama: 119 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama: 129 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 145 evra.

Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi 80 evra.

Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 5 doručka i 5 večere iznosi 65 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

Hotel poseduje sopstveni ski rental. Za sve članove SkiBusa, obezbeđen popust na rentu opreme tokom trajanja manifestacije.


OPCIJA 2: Aparthotel VUĆKO Jahorina

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - VUČKO APRILSKI PETODNEVNI SPECIJAL (paket uključuje 5 noćenja sa 5 doručka i 4 večere u izabranim sobama i apartmanima aparthotela VUČKO i 5-dnevni skipas) iznosi po osobi:
- Za smeštaj u 1/6 i 1/5 apartmanima: 199 evra.
- Za smeštaj 1/4 sobama i apartmanima: 219 evra.
- Za smeštaj 1/3 sobama i apartmanima: 229 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 255 evra.

Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi 175 evra.

Navedene cene, za obe ocije, se odnose na odrasle osobe (starije od 12 god) i podrazumevaju da su smeštajne jedinice u potpunosti popunjene. U slučaju da u određenoj smeštajnoj jedinici (apartmanu) boravi manje osoba nego što je pun kapacitet te jedinice (boravi manji broj osoba nego što apartman poseduje kreveta) cena će u skladu sa tim biti redukovana.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi 10 evra za opciju Dva Javora i 30 evra za opciju Aparthotela Vučko.

Doplata za noćno skijanje:
Doplata za 5 dana noćnog skijanja (skipas 5-dnevni koji uključuje i dnevno i noćno skijanje) iznosi 25 evra.

AUOBUSKI PREVOZ:
U slučaju da bude 30 zainteresovanih biće organizovan autobuski prevoz. Cena prevoza po osobi iznosi 35 evra.

Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi 30 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne skijaju umanjenje iznosi 20 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranim sobama i apartmanima hotela u ponudi: Maxwell apartmana ili Aparthotela Vučko na Jahorini. Usluga u aparthotelu Vučko je sa uslugom na bazi četiri polupansiona i jednog noćenja sa doručkom (prvi obrok je doručak u subotu, nakon čega sledi večera u subotu, potom doručak i večera u nedelju, ponedeljak i utorak i naposletku doručak u sredu). Moguće je doplatiti opcionu večeru-ručak u sredu, neposredno pre polaska. U aparthotelu Maxwell usluga je na bazi 5 noćenja, uz mogućnost doplate paketa 5 doručaka i 5 večera (5 polupansiona) po cenu od 65 evra (5HB = 5 x 13 evra). Kako će hoteli biti u mogućnosti, obezbediće gostima i produženi boravak poslednjeg dana aranžmana - izlazak iz soba bi u tom slučaju bio u popodnevnim časovima nakon skijanja. 
- Petodnevni skipas za ski centar Jahorina (uz mogućnost doplate i za 5 dana noćnog skijanja za 25 evra).

Cena paketa ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za petu večeru - u sredu (ne spada u uslugu koja su uračunata u cenu paketa).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi (takođe se plaća na recepciji hotela).

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:

Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj program važi pravilnik o uslovima putovanja ULjS SkiBus.
• ULjS SkiBus ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Aparthotel Vučko

aparthotel vucko

Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...