VUČKO Jahorina - petodnevno APRILSKO skijanje, 01-06. april 2022.


01 - 06. april 2022.  - VUČKO SPECIJAL - PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sa smeštajem i uslugom polupansiona u jednom od najboljih hotela na Jahorini. SKI PAKET podrazumeva: 5 polupansiona (bez jedne večere) u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 5-dnevni skipas.

Usled veoma povoljnih uslova sa snegom, u saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 189 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.


PROGRAM PUTOVANJA:

Petak / 01. april:
- Dolazak na jahorinu. Ulazak u izabrani hotel moguć je od 14h.
- U slučaju dolaska gostiju pre zatvaranja rada ski centra, moguće je podići sopstvene skipasove, na baznoj stanici OC Jahorina. U protivnom, skijaši će svoje ski karte moći da podignu narednog jutra, neposredno pre skijanja.
- Zbog očekivanog kasnijeg dolaska gostiju i nemogućnosti korišćenja večere (upravo zbog kasnog dolaska), iz usluge je isključena ova usluga. oni koji ranije budu došli i želeli da imaju ovu uslugu, moguje samostalno doplatiti.
- Noćenje u izabranim smeštajnim jedinicama.

Subota - utorak / 02-05. april:
- Doručak u hotelu.
- Celodnevno skijanje na Jahorini i uživanje u svim čarima planine.
- Večera u hotelu.
- Noćenje u hotelu.

Sreda / 06. april:
- Doručak u hotelu.
- Razduživanje i izlazak iz soba *.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Nakon skijanja, pakovanje i priprema za polazak.
- Opciona večera u hotelu.
- Napuštanje hotela i polazak kući.

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine. U protivnom hotel će obezbediti prostor gde skijaši mogu odložiti svoje stvari do povratka sa skijanja i gde bi se presvukli i pripremili za povratak.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - VUČKO APRILSKI PETODNEVNI SPECIJAL (paket uključuje 5 noćenja sa 5 doručka i 4 večere u izabranim sobama i apartmanima aparthotela VUČKO i 5-dnevni skipas) iznosi po osobi:

Aparthotel VUĆKO Jahorina
- Za smeštaj u 1/6 i 1/5 apartmanima: 199 evra.
- Za smeštaj 1/4 sobama i apartmanima: 219 evra.
- Za smeštaj 1/3 sobama i apartmanima: 229 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 255 evra.

Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi 175 evra.

Navedene cene se odnose na odrasle osobe (starije od 12 god) i podrazumevaju da su smeštajne jedinice u potpunosti popunjene. U slučaju da u određenoj smeštajnoj jedinici (apartmanu) boravi manje osoba nego što je pun kapacitet te jedinice (boravi manji broj osoba nego što apartman poseduje kreveta) cena će u skladu sa tim biti redukovana.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi 30 evra.

Doplata za noćno skijanje:
Doplata za 5 dana noćnog skijanja (skipas 5-dnevni koji uključuje i dnevno i noćno skijanje) iznosi 25 evra.


Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi 30 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne skijaju umanjenje iznosi 20 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranim sobama i apartmanima Aparthotela Vučko na Jahorini sa uslugom na bazi četiri polupansiona i jednog noćenja sa doručkom (prvi obrok je doručak u subotu, nakon čega sledi večera u subotu, potom doručak i večera u nedelju, ponedeljak i utorak i naposletku doručak u sredu). Moguće je doplatiti opcionu večeru-ručak u sredu, neposredno pre polaska. U slučaju da hotel bude u mogućnosti, obezbediće gostima i produženi boravak poslednjeg dana aranžmana - izlazak iz soba bi u tom slučaju bio u popodnevnim časovima nakon skijanja. U protivnom biće obezbeđena adekvatna prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje.
- Petodnevni skipas za ski centar Jahorina.

Cena paketa ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za petu večeru - u sredu (ne spada u uslugu koja su uračunata u cenu paketa).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi (takođe se plaća na recepciji hotela).

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:

Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj program važi pravilnik o uslovima putovanja ULjS SkiBus.
• ULjS SkiBus ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Aparthotel Vučko

aparthotel vucko

Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...