Ski opening - VUČKO Jahorina - Specijal, 02-05. decembar 2021.


02 - 05. decembar 2021.  - SKI OPENIING - VUČKO SPECIJAL - SKI PAKETI: 3 dana u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 3-dnevni skipas.

U saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje svoje skijaške SPECIJALE na Jahorini, koji se realizuju u formi četvrtak-nedelja. Skijajte u decembru u varijantama ski openinga i u sunčanom martu na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 3 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 3-dnevno skijanje. Cena je promotivna - od 139 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.


PROGRAM PUTOVANJA:

Četvrtak 02. decembar:
- Dolazak na jahorinu. Ulazak u izabrani hotel moguć je od 14h.
- U slučaju dolaska gostiju pre zatvaranja rada ski centra, moguće je podići sopstvene skipasove, na baznoj stanici OC Jahorina. U protivnom, skijaši će svoje ski karte moći da podignu narednog jutra, neposredno pre skijanja.
- Zbog očekivanog kasnijeg dolaska gostiju i nemogućnosti korišćenja večere (upravo zbog kasnog dolaska), iz usluge je isključena ova usluga. oni koji ranije budu došli i želeli da imaju ovu uslugu, moguje samostalno doplatiti.
- Noćenje u izabranim smeštajnim jedinicama.

Petak 03. decembar:
- Doručak u hotelu.
- Prvi skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.
- Noćenje u hotelu.

Subota 04. decembar:
- Doručak u hotelu.
- Celodnevno skijanje na Jahorini.
- Večera u hotelu.

Nedelja 05. decembar:
- Doručak u hotelu.
- Razduživanje i izlazak iz soba *.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Nakon skijanja, pakovanje i priprema za polazak.
- Opciona večera u hotelu.
- Napuštanje hotela i polazak kući.

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine. U protivnom hotel će obezbediti prostor gde skijaši mogu odložiti svoje stvari do povratka sa skijanja i gde bi se presvukli i pripremili za povratak.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - VUČKO SPECIJAL (paket uključuje 3 noćenja sa 3 doručka i 2 večere u izabranim sobama i apartmanima aparthotela VUČKO i 3-dnevni skipas) iznosi po osobi:

Aparthotel VUĆKO Jahorina
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima: 139 evra.
- Za smeštaj 1/5 apartmanima: 149 evra.
- Za smeštaj 1/4 sobama i apartmanima: 159 evra.
- Za smeštaj 1/3 sobama i apartmanima: 165 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 169 evra.

Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi 90 evra.

Navedene cene se odnose na odrasle osobe (starije od 12 god) i podrazumevaju da su smeštajne jedinice u potpunosti popunjene. U slučaju da u određenoj smeštajnoj jedinici (apartmanu) boravi manje osoba nego što je pun kapacitet te jedinice (boravi manji broj osoba nego što apartman poseduje kreveta) cena će u skladu sa tim biti redukovana.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi 15 evra.

Bez skipasa:
Ukoliko ose ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi 15 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranim sobama i apartmanima Aparthotela Vučko na Jahorini sa uslugom na bazi dva polupansiona i noćenja sa doručkom (prvi obrok je doručak u petak, nakon čega sledi večera u petak, potom doručak i večera u subotu i naposletku doručak u nedelju). Moguće je doplatiti opcionu večeru u nedelju, neposredno pre polaska. U slučaju da hotel bude u mogućnosti, obezbediće gostima i produženi boravak poslednjeg dana aranžmana. Izlazak iz soba bi u tom slučaju bio u popodnevnim časovima nakon skijanja. U protivnom biće obezbeđena adekvatna prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje.
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 40 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 30 prijavljenih putnika. Polazak iz Beograda je predviđen za četvrtak 11. mart u 17:00h.
- Ako bude autobuskog prevoza, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika). Cena izleta po osobi iznosi 10 evra.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za treću večeru - u nedelju (ne spada u uslugu koja su uračunata u cenu).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

U okviru ovog termina SkiBus organizuje SKI OPENING Jahorini - paket uključuje 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i autobuski prevoz. Hit cena navedenog paketa - 79 evra. Detaljnije..

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

 

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...