SRETENJE - Ljubljana, 5-dnevno skijanje Krvavec & Cerkno, 11-16. februar 2022.


11. - 16. februar 2022. Petodnevno sretenjsko skijanje na Krvavecu i Cerknu (Jualian Alps skipas) - Posle nekoliko godina zatišja ponovo u Ljubljani u ekstravagantnom hotelu Radisson Blu Plaza Ljubljana 4* sa skijanjem na Krvavcu i Cerknu, koje omogućava regionalni skipas JULIAN ALPS - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način i skijajte u Sloveniji punih 5 dana (subota-sreda), u njenim najboljim ski centrima Krvavec i Cerkno. Paket uključuje autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima, 5 noćenja sa doručkom u hotelu Radisson Blu Plaza u Ljubljani i 5-dnevni Julian Alps regionalni skipas.

Za ovaj program u ponudi je izuzetno kvalitetan smeštaj u prestonici Slovenije, Ljubljani: hotel Radisson Blu Plaza 4*. Smeštaj u ovom super luksuznom hotelu, pored izuzetno kvalitetnog smeštaja i hrane nudi i mogućnost šetnje i obilaska grada Ljubljane, relaksacije u Atlantis vodenom gradu (obezbeđeno 30% popusta na ulaz), najvećem zatvorenom Aqua parka u jugoistočnoj Evropi (16 bazena, termalni bazeni, 15 vrsta sauna), koji se nalazi na svega 150m od hotela, a neposredan boravak u BTC shoping centru, gde je hotel i lociran, putnicima će omogućavati izuzetno kvalitetan šoping u mnogobrojnim prodavnicama u sastavu "šoping grada" (u određenim radnjama i pored pristupačnih cena obezbeđeni su dodatni popusti sa SkiBus članskom karticom). Onima željnim dobrog noćnog provoda, takođe će opcija smeštaja u hotelu Plaza biti bolji izbor.


PROGRAM PUTOVANJA 

1. dan - petak 11. februar 2022.
- Skup putnika i polazak sa unapred zakazanog mesta (oko 17:00).
- Vožnja autobusom kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.
- Dolazak (oko 02h iza ponoći) do Ljubljane (*) i ulazak u odgovarajuće sobe i apartmane hotela Radisson Blu Plaza 4*.
- Noćenje u hotelu.

2. dan - subota 12. februar 2022.
- Ustajanje i spremanje za prvi skijaški dan.
- Polazak na Krvavec ispred hotela (oko 08:20). Podela regionalnog skipasa Julian Alps.
- Celodnevno skijanje u ski centru Krvavec.
- Povratak u hotel.
- Večera (opciono).
- Slobodno vreme.

3-5. dan - nedelja-utorak 13-15. februar 2022.
- Doručak u hotelu Plaza.
- Polazak na skijalište (Krvavec ili Cerkno) ispred hotela (08:30 Krvavec i 08:00 Cerkno). Transfer do skijališta (po programu je 13.02. predviđeno skijanje na Krvavcu, a 14.02. i 15.02. u Cerknu).
- Pun skijaški dan u skijalištima Krvavec ili Cerkno (u zavisnosti od dana programa kada je predviđeno da se skija u jednom od ta dva skijališta).
- Povratak u hotel.
- Večera (opciono).
- Slobodno vreme.

6. dan - sreda 16. februar 2022.

- Doručak u hotelu.
- Prevoz do skijališta Krvavec i celodnevno skijanje.
- Povratak u smeštaj, spremanje za put i odjavljivanje soba.
- Za one koji to žele, opciona večera.
- Polazak za Beograd (oko 18:00).

7. dan - četvrtak 17. februar 2022.
- Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima, oko 2:00.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od okvirno navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.

CENA ARANŽMANA po osobi iznosi:
Hotel Radisson Blu Plaza - Ljubljana - paketna cena po osobi:
- Odrasla osoba (starija od 15 god.) za smeštaj na osnovnom ležaju - 349 evra.
- Odrasla osoba (starija od 15 god.) za smeštaj na pomoćnom ležaju - 319 evra

Popusti za decu:
    - deca mlađa od 6 god -  plaćaju ukupno 75 evra (koriste krevet sa roditeljima)
    - deca 6 - 15 god - popust na cene odraslih - 100 evra.

Doplata večere (opciono): u hotelu Radisson Blu Plaza Lubljana, moguće je na ovom programu doplatiti večeru (pojedinačne večere), po beneficiranoj ceni: 14 evra za odrasle i 10 evra za decu uzrasta 6-15 god. Deca mlađa od 6 godina ne doplaćuju ovu uslugu.

Ukoliko se ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 100 evra odrasli / 70 evra deca.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana - Beograd.
- Sve neophodne transfere od smeštajnog objekta do skijališta (Krvavec i Cerkno) i nazad, a prema programu puta.
- Pet noćenja sa četiri doručka (prvoga dana zbog skraćenog spavanja usled kasnog dolaska, neće se koristiti usluga doručka) u izabranim sobama hotela Radisson Blu Plaza 4* u Ljubljani.
Svi gosti super luksuznog hotela Radisson Blu Plaza u Ljubljani imaće mogućnost korišćenje usluga Atlantis-a, najvećeg aqua parka jugoistočne Evrope (sadrži 16 bazema - otvoreni, zatvoreni, te termalni bazeni, spa world sa 30 vrsta sauna), koji se nalazi na svega 150m od samog hotela. U cenu je obezbeđen popust u visini od 30% na ulazak u water-world dela i spa-worldu ovog neverovatnog sveta termalnih voda i sauna Atlantisa. Takođe gosti hotela Radisson Blu Plaza imaju na raspolaganju i mogućnost šopinga u BTC centru (hotel Plaza se nalazi u sammom BTC shoping centru) u nekoj od mnogobrojnih mega prodavnica uz obezbeđene popuste.
- Petodnevni regionalni Julain Alps skipas.
- Organizaciju putovanja i vođenje grupe od strane stručnog lica kluba.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepcijama izabranih smeštajnih objekata (3,13 evra/danu po osobi starijoj od 18 god, odnosno 50% na tu cenu za sve uzrasta 7-18 god. Deca mlađa od 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu).
- Putno zdravstveno osiguranje. Preporučujemo da se na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski vikend ne krene bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na ski stazi. Osiguranje uzeti u Srbiji, pre polaska na put (može se nabaviti i u kancelariji udruženja).

• Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na Krvavecu u visini od 70%.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas.

Skipas: 5-dnevni skipas Julian Alps - omogućava 5 dana skijanja u ski centrima Krvavec i Cerkno, kako je to programom puta obuhvaćeno. Izbor ski centara i raspored skijanja će se odvijati prema planu putovanja, osim u slučajevima kada stručni predstavnik SkiBusa na terenu ne proceni da je u interesu grupe, zbog boljih skijaških i vremenskih uslova, da se raspored skijališta po danima promeni i eventualno neko od navedenih skijališta isključi iz programa i zameni drugim, ako uslovi za skijanje u tom skijalištu nisu adekvatni (npr. nedostatak snega, loše vremenske prilike i sl).
Skijaši su u obavezi da čuvaju svoju skipas karticu i vrate je vodiču zadnjega dana nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati svoju skipas karticu za uspomenu ili u slučaju gubitka iste, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.
Kako "skipas Julian Alps" to već omogućava, u zavisnosti od vremenskih prilika, vodiči zadržavaju pravo promene rasporeda skijališta iz programa putovanja i izbora onog skijališta gde toga dana vladaju najbolji uslovi za skijanje. Takođe, u slučaju da u bilo kom od navedenih skijališta bude nedovoljno snega, odnosni skipas omogućava da u programu puta to skijalište bude zamenimo drugim. Predstavnici Skibusa će na terenu, zahvaljujući mogućnostima koje ovaj skipas nudi, raditi u funkciji ostvarenja što kvalitetnijeg i boljeg skijanja za sve putnike ski safari Slovenija programa.

ATLANTIS - VODENI GRAD

Vodeni grad Atlantis je jedinstvena, poslednja novost BTC CITY tržnog centra u Ljubljani. Svojim arhitektonskim i programskim dostignućem upravo je Atlantis razlog što je BTC centar postao najveće poslovno, potroščko, rekreativno-zabavno i kulturno središte u Evropi, koji godišnje poseti više od 20 miliona ljudi.
Vodeni grad Atlantis sadrži tri tematska sklopa na dva sprata: Svet doživljaja sa delom za decu, Termalni hram i Zemlja sauna. Oni su međusobno povezani, a svaki od njih poseduje svoj arhitektonski i sadržajni izgled.

16 bazena
Vodeni grad Atlantis sadrži 16 bazena (6 velikih bazena, 6 namenskih bazena i 4 bazena za decu): Bazen sa talasima, Bazen doživljaja, Spoljni rekreacioni bazen, Spoljni termalni bazen, Unutrašnji termalni bazen, Spoljni sauna bazen, Bazem sa 3 kaskade, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 4 bazena za decu.

15 sauna
Od 15 sauna, jedna je u Svetu doživljaja (Parna sauna), a 14 ostalih u Zemlji sauna i to: Planšarska, Panoramska, Zemeljana, Rudnička, Sanarium sauna, Velika finska sauna, Parna sauna, Blatna sauna, Laconium sauna, Finska sauna, Infra crvena sauna, Eucalyptus sauna.

Spoljni INOX bazeni
Po uzoru na nemački trend u Vodenom gradu Atlantis je moguće plivati u posebnim spoljnim INOX bazenima (Rekreacioni bazen i Spoljni sauna bazen) koji daju vodi drugačiji sjaj.

Putnici koji to žele mogu posetiti i LJUBLJANSKI GRAD, moćni srednjovekovni dvorac, simbol slovenačke prestonice. Za sve sadržaje i usluge ove institucije, članovima SkiBusa se obezbeđuje popust u visini od 30%, a osvarije se pokazivanjem na uvid članske kartice udruženja na blagajni.

Ski škola za decu i odrasle
Gostima će na usluzi biti SkiBusova škola skijanja, koju će realizovati ski instruktori naročito iskusni u radu sa porodicama. Na raspolaganju je nekoliko varijati skijaške obuke:

Varijanta 1:
Pet dana po 2 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete / odraslu osobu: 90 evra
- za dvoje dece iz jedne porodice 160 evra,
- za troje dece iz jedne porodice 220 evra.

Varijanta 2*:
Pet dana po 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete / odralu osobu: 170 evra
- za dvoje dece iz jedne porodice 300 evra,
- za troje dece iz jedne porodice 420 evra.

* varijanta 2 će biti moguća ukoliko formiranje grupa i homogenizacija znanja polaznika to budu dozvoljavali.

Varijanta 3:
jedan dan 2 časa / 4 časa grupne ski obuke (priključivanje grupi koja broji 8-12 polaznika)
- cena obuke po detetu: 50 / 60 evra.

Za realizaciji ski škole potrebno je najmanje 12 prijavljenih polaznika ukupno u svim grupama.
Ski obuku realizuju naši ski instruktori.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskoristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola (Varijanta 1 i 2)
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 16 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Na ovom aranžmanu organizovana je varijanta ski obuke koja traje ukupno 2 časa obuke dnevno  ili 4 časa obuke dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne) i to svih 4 dana boravka. Deca se dele u grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja. Realizacija ski škole u Varijanti 2 (4 časa ski obuke po danu) će biti moguća prilikom određivanja grupa, u zavisnosti od broja polaznika ski škole i homogenizacije njihovog nivoa skijaškog znanja. Grupe broje od 8 do 12 polaznika obučavaju naši instruktori, sa iskustvom u radu sa najmlađima.
 

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 3 dana pre puta. U slučaju da administrativne mere usled pandemije COVID-19 budu nalagale manji broj putnika u autobusima, cena će se u skladu sa tim morati korigovati.
• U slučaju bolesti putnika izazvane Covid-19 virusom (mogući otkaz 5 dana do puta) i/ili ne organizovanja aranžmana usled uvođenja restriktivnih mera od strane Republike Srbije ili BiH, celokupan novac za aranžman će putnicima biti vraćen (izuzev vrednosti uplaćene godišnje članarine).


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Plaza - Ljubljana

Plaza Hotel Ljubljana je najveći i najmoderniji hotel u prestonici Slovenije i jedan od najboljih hotela u celoj Sloveniji. Raspolaže sa ukupno 236 soba i luksuznih apartmana. Nalazi u poslovno-trgovačkom i zabavnom "BTC" centru, na nekoliko minuta od starog gradskog jezgra Ljubljabe. U neposrednoj blizini hotela je parking, a pored prolaze linije javnog gradskog prevoza. Gosti hotela mogu besplatno da koriste usluge Atlantis-a najvećeg aqua parka jugoistočne Evrope.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Kolašin 1450 / 1600 - Bjelasica

Ski centar Kolašin 1600 je mlad i moderan ski resort na planini Bjelasici, koji je zvanično počeo sa radom 16. februara 2019. Predstavlja samo prvi u nizu realizovanih novih projekata razvoja skijališta u reonu planinskog venca Bjelasice. Na udaljenosti od 2,3 km nalazi se stari modernizovan ski centar Kolašin 1450 (koji je pre privatizacije 2007. godine nosio naziv Bjelasica). Ova dva skijališta su u sezoni 2021/2022 povezana žičarom K7 u jedinstveni ski centar Kolašin 1450 / 1600, koji kao takav raspolaže sa ukupno 45 km uređenih ski staza. Kolašin 1600 je udaljen 12 km, a Kolašin 1450 devet kilometara od grada Kolašina, po kome i nosi ime cela ova skijaška regija.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Popova Šapka

Popova Šapka, najpoznatiji skijaški centar u Makedoniji nalazi se na Šar Planini na visini od 1700 m. Udaljen 18 km od Tetova i 53 km od Skoplja i do njega se, zbog dobrog  prilaza i kvalitetnog puta, bez većih problema stiže i u toku zimske sezone. Nekada vrlo popularno skijalište u staroj Jugoslaviji, posle dosta godina zatišja danas ponovo postaje interesantno kako nostalgičarima, tako i novim generacijama skijaša. Domaćih i stranih turista je sve više i centar popnovo poprima stari sjaj.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Cerkno

Cerkno, gradić sa oko 2000 stanovnika, nalazi se u samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska regija. Ovo mesto je poznato po idealnim uslovima za odmor, kako leti, tako i tokom zime. Iznad mesta se prostire istoimeno skijalište - Skijaški centar Cerkno.
Skijalište Cerkno, u više navrata je proglašeno za "Naj skijalište Slovenije". Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana, na visinama od 935 m do 1.291 m.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bjelašnica

Planina Bjelašnica, jedna od olimpijskih planina na kojoj je za vreme XIV Zimskih Olimpijskih Igara 1984.god. održano takmičenje u alpskom skijanju za muškarce, nalazi se u središnjem delu Bosne i Hercegovine, smeštena jugozapadno, na udaljenosti od 25 km od Sarajeva. Neposredno do nje nadovezuje se planina Igman.

Zima na Bjelašnici traje od novembra do maja mjeseca i ume da napravi snežne smetove visoke i do nekoliko metara..

Detaljnije...

Fotografije putnika sa ovog programa

Fotografije putnika sa ovog programa

Fotografije putnika sa ovog programa

Video klipovi naših članova

Video klipovi naših članova

Video klipovi naših članova

image002
n-sport-i-n-fashion-logo.jpg
logobeosport150
sprzet rossignol logo
markoni logo200
OutdoorSportslogo180x100
divcibare sr logo150
SaltoM logo
Logo jecom sport Krvavec
bootpro logo
Kobbaz logo
Board Shop beli rr
velvetlogo.png
NAPAPIJRI.jpg
Oculus popravljen
garmin-infoteam-logo.jpg
skoda-Auto-Cacak-logo.jpg
SarunaLogo
divcibare popust10 skibusbanner4 10 slovenian alps regional ski pass190x166 Deiji ski kampovi EON Logo