Ski sezona 2011 / 2012

05/09/2011

U narednih nekoliko dana očekujte našu ponudu za ski sezonu 2011 /2012. I u sezoni koja predstoji akcenat će biti na francuskim ski centrima, ali ćete takođe imati prilike da skijate i u skijalištima Italije i Austrije. Nakon objave ponude, odmah počinjemo sa rezervacijama. Imajte na umu da je broj mesta u pojedinim ski centrima krajnje ograničen, tako da je neophodno izvršiti blagovremenu rezervaciju, kako bi skijali tamo gde želite. Naredne zime planiramo da naše ski vikend programe i praznična skijanja proširimo i na Austriju i eventualno Bugarsku (produžene ski vikend varijante), ali te ponude očekujte tek u oktobru-novembru, kao i tokom same sezone. Ski vikende na Kopaoniku ćemo i dalje organizovati svakoga vikenda kada uslovi za skijanje to budu dozvoljavali, a trudućemo se i da u ponudi ski vikenda budu više zastupljeni Jahorina i Stara Planina.

Nakon popune određenih programa, tamo gde je to moguće, oproširivaćemo broj mesta, ali ćemo u zavisnosti od potrebe, u hodu, otvarati i nove ponude i programe.

Takođe, uskoro ćemo objaviti i redosled SkiBus promotivnih žurki po gradovima (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Sombor, Čačak, Paraćin, Loznica...), na kojima ćemo u veseloj atmosveri, okupljenim članovima prezentovati planove za sezonu koja predstoji.

Želimo vam dugu i snežnu 2011/2012 sezonu!!!

Vaš SkiBus



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.