Dogovoreno partnerstvo sa SkiTrack-om

04/02/2013

Dobra vest za sve članove SkiBus udruženja! Dogovoreno je strateško partnerstvo sa SkiTrack-om, jednim od najvećih srpskih skijaških brendova. SkiTrack i ekipa koja je osmislila i koja vodi ovaj jedinstveni projekat ski simulatora - ski trake, već punih sedam godina, skijašima nudi usluge fizičke pripreme za skijanje, ali ipak poseban akcenat stavlja na obuku početnika i korigovanje tehnike i rada sa naprednim skijašima.

Zbog inventivnosti u razvoju ovog jedinstvenog ski simulatora, kakvih jako malo ima u celome svetu, i kreiranju sopsvene metodike rada na njemu u cilju obuke skijaša i korigovanja njihove tehnike, te višegodišnjem iskustvu i posvećenosti ovome poslu, SkiTrack je zadobio poverenjene široke srpske skijaške populacije. Na naše veliko zadovoljstvo, čast nam je da obavestimo sve cenjene članove da je SkiTrack postao zvanični trening centar skijaškog udruženja SkiBus.

Navedeno partnerstvo će našem članstvu omogućiti da po povlašćenim uslovima koristi usluge SkiTrack-a, usluge koje iskreno preporučujemo svima - od početnika, pa sve do najnaprednih skijaša. Pod nadzorom i instruktažom iskusnih učitelja skijanja, koristeći ovu jedinstvenu pokretnu ski-traku (realni simulator skijanja), skijaši mogu raditi na ostvarenju sledećih ciljeva:
1. Fizička priprema za skijanje.
2. Obuka ski početnika i uvođenje u osnovne skijaške elemente, pre odlaska na prvo zimovanje i skijanje.
3. Korigovanje skijaške tehnike na jedinstven i izuzetno efikasan način, a neposredno pre odlasnka na planinu i sneg.
4. Na simulatoru - traci za skijanje, pod budnim okom iskusnih instruktora, može se raditi fino brušenje tehnike, doterivanje i nameštanje  pojedinih elemenata tehnike.
5. Zadovoljenje potreba za skijanjem u svakom trenutku, u srcu Beograda, bez obzira koje je godišnje doba u pitanju i nezavisno od toga ima li snega ili ne.












Strateško partnerstvo SkiBusa i SkiTrack-a, podrazumeva i zajedničko učešće na mnogim projektima, koji za cilj imaju omasovljavanje skijaškog sporta u Srbiji, permanentnu obuku i edukaciju skijaša svih kategorija i nivoa znanja, održavanje kreativnih radionica, seminara, razvijanje svesti pojedinaca o neophodnosti fizičke pripreme pred odlazak na aktivan odmor, kakav skijanje predstavlja i dr.

Sve naše zajedničke akcije i programe, moći ćete redovno da pratite i da se o njima informišete na našem, kao i na sajtu SkiTrack-a. Medijski pokrovitelj svih ovih aktivnosti biće i najveći srpski skijaški portal: skijanje.rs.

Pogledajte popuste koje je SkiTrack odobrio svim SkiBus-ovim članovima..



Pošaljite svoj komentar

Komentari

  • Postojeća traka je stacionarna i nemoguće je seliti. Međutim prijatelji iz SkiTrack-a planiraju pokretanje i mobilne trake, o čemu će uskoro biti više reči. Kada se pokrene taj pokretni "ski cirkus", eto nas i u Čačku..
    Puno pozdrava za sve skijaše iz Čačka!!!

    Poslao SkiBus, 04/02/2013 2:34pm

  • ima li sasnse da se postavi i u cacku

    Poslao dragan, 04/02/2013 8:49am