Ovoj vrsti popusta pripada korišćenje usluga raznih sportsko-rekreativnih klubova, korišćenje sportskih objekata, vežbaonica, rekreativnih i relax i wellness centara i sl. Ovde pripadaju i oblasti koje se tiču škola sporta, prvenstveno skijanja, extremnih sportova, društvenih igara i zabave...

Divčibare Ski Resort

Divčibare Ski Resort - mesto za aktivan odmor u prirodi

Ski staza Crni vrh nalazi se na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara.

Svim članovima SkiBus-a, naš partner Divčibare Ski Resort, odobrava popust na SKI PASS:
- Za dolaske tokom vikenda i praznika 10% popusta na ski karte,
- Za dolaske radnim danima 15% popusta na ski karte.

Da bi ostvarili ovaj popust, članovi na ski kasi moraju na uvid pokazati važeću člansku karticu SkiBus-a.

Detaljnije...

SkiTrack - skijanje na simulatoru (pokretna ski traka)

SkiTrack, kao jedinstveni ski simulator kod naš, zvanični je trening centar našeg kluba rekretivnog skijanja.

Svim članovima SkiBus-a, naš strateški partner SkiTrack, odobrava popust na svoje usluge i to:

5% na sve individualne časove,
10% na sve časove sa dva polaznika i
15% na časove sa tri polaznika.

Navedeni popust je ekskluzivan i odobren je samo članovima našeg udruženja!
Da bi ostvarili navedene popuste, članovi moraju instruktorima SkiTrack-a na uvid priložiti važeću člansku karticu SkiBus-a i ličnu kartu.

Pogledajte vest o uspostavljenom strateškom partnerstvu naše dve organizacije..

Detaljnije...

Saruna wellnes & fitness clubs - popust na usluge

Za sve članove SkiBusa, renomirana kompanija Saruna, domaći lider u delatnosti wellnessa i fitnessa, koja poseduje pet luksuznih klubova fitnessa i wellnessa u Beogradu, odobrava 10% popusta na čanarine u Saruna klubovima na svim lokacijama, kao i 10% popusta na personalne treninge. Za usluge masaže i vitamin bara članovima SkiBusa se odobrava eksluzivan popust isti kakav imaju i članovi Saruna kluba. Taj popust iznosi od 30% do 50% u zavisnosti od vrste usluge i konkretnog Saruna kluba.

Detaljnije...

Atlantis - Vodeni grad, Ljubljana

Vodeni grad Atlantis je jedna od najvećih sportsko-rekreativnih atrakcija Ljubljane. Nalazi se u okviru BTC CITY-a, najvećeg poslovno, potrošačko, rekreativno-zabavišno i kulturno središte u Europi, kojeg godišnje poseti više od 20 miliona ljudi. Vodeni grad Atlantis sadrži tri tematska sklopa (Svet doživljaja sa delom za decu, Termalni hram i Zemlja sauna) koji su međusobno povezani na dva sprata.
Svim članovima SkiBus-a, Atlantis - vodeni grad, Ljubljana, odobrava popust na sve svoje sadržaje i usluge u visini od 40%. Da bi ostvarili ovaj popust, članovi na ulazu moraju dati na uvid važeću člansku karticu SkiBus udruženja.

Detaljnije...

Streljački klub Partizan - popust na sve usluge

Streljački klub „Partizan“ nalazi se u Beogradu u Humskoj ulici br.1, na stadionu Fudbalskog kluba „Partizan“. Sedište streljačkog kluba nalazi se u prostorijama ispod severne tribine, gde se nalazi vatreno strelište i kancelarije. Ispod Istočne tribine nalazi se strelište za vazdušno oružje, gde se nalazi i „Škola streljaštva“. Članovima SkiBusa je omogućeno da koriste sve usluge streljačkog kluba, kao da su članovi istog. To podrazumeva popust na sve usluge koje obezbeđuje streljački klub i to u visini od 20%.

Detaljnije...

Plivački centar ZLATNI DELFIN

Plivački centar "Zlatni delfin", čiji je predsednik i osnivač Vladan Marković, čevorostruki srpski olimpijac u plivanju, inače i član našeg udruženja, svim članovima SkiBusa odobrava popust na sve usluge plivačkog centra u visini od 15%.

Plivački centar se nalazi u OŠ Kralj Petar Prvi na renoviranom školskom bazenu u ul. Maršala Birjuzova 43.

Detaljnije na www.zlatnidelfin.org
Info tel. 069/77-00-13

Detaljnije...

SkiCrossFitPlus - Program pripreme za skijanje

Skijanje se ne sastoji samo iz dobre opreme i tehnike. Na uživanje u skijanju u velikoj meri, utiče i fizička pripremljenost skijaša. Dobra kondicija garantuje, ne samo zadovoljstvo u skijanju, već i najbolju zaštitu od povreda.

Još ima vremena da pripremite telo za intenzitet aktivnosti na koji nije naviklo. Krenite u akciju uz našu pomoć. Za članove udruženja SkiBus je obezbeđen popust u visini od 25%.
 
Treninzi se održavaju u fiskulturnoj sali V beogradske gimnazije. Treninge vodi Aleksandar Đoković, prof ISIA ski instruktor.
Kontakt: 063 288054

Detaljnije...

Fit Code - Personal fitnes studio

Fit Code personal fitnes studio je mesto gde se održavaju personalni i vođeni treninzi rekreativaca svih uzrasta. Nalazi se u Beogradu, Baba Višnjina 20.  Tel: 069 620 621

Prema potrebama naših vežbača su i određeni tipovi treninga, što znači da su naši program usmereni na: Smanjenje masnih naslaga, povećanje mišićne mase, sticanje i poboljšanje kondicije, fizičku pripremu sportista i skijaša, relaksaciju, zatezanje i oblikovanje tela...

Svim članovima SkiBus-a, Fit Code personal fitnes studio odobrava popust od 10% na sve usluge. Prvi probni trening je besplatan!

Detaljnije...

Lira relax centar

Lira relax centar svim članovima SkiBusa odobrava popuste na sve usluge u visini od 20% tokom cele godine. Za specijalizovane ubrzane programe pripreme za skijanje i snowboard odobrava se popust u visini od 50%.

Lira relax centar se nalazi u centralnoj gradskoj zoni u Beogradu, na Vračaru u okviru hotela Park na uglu Njegoševe i ulice Svetozara Markovića u sklopu wellnes centra Saruna.
Radno vreme: svakim radnim danom od 09 do 21h, vikendom do 19.

Detaljnije o svemu na sajtu Lira relax centa: WWW.LIRARELAXCENTAR.RS

Kontakt telefoni:
Mr Aleksandar Medenica 063/8555-771
Dragana Medenica 063/339-864

Detaljnije...

Plesna škola - YOU DANCE

PLESNA ŠKOLA - YOU DANCE

Tango, salsa, flamenco, orjentalni ples, standardni i latino plesovi...

Prote Mateje 26 (iznad Slavije - klimatizovana sala)
011/3342-987 i 063/220-330 Joca
plesnaskola@yahoo.com
www.plesnaskola.com

Školu vodi i organizuje naš član Joca, koji ostalim članovima nudi popust za prvi mesec u visini od 50%, odnosno 30% za savaki naredni mesec škole.

Detaljnije...

Ski škola na Jahorini

Sa SkiBus karticom na Jahorini je moguće ostvariti popuste u visini 20-30% u zavisnosti od sezone u sledećim ski školama:

- SKI&BOARD SCHOOL LUČIĆ je osnovana 1998, kao mala porodična firma sa dva učitelja skijanja. Osnivač je Vladimir Lučić, učesnik Svjetskih prvenstava u alpskom skijanju u Vaillu, 1999, i Sent Moritzu, 2003, višestruki prvak RS, BiH, Srbije u svim disciplinama. Još tada su postavili temelje poslovnoj politici, na kojoj i danas baziraju svoj razvoj. Škola danas boji ukupno dvadeset zaposlenih licenciranih učitelja skijanja.

Imajući u vidu booking mjesta i rental punktove, SKI&BOARD SCHOOL LUČIĆ se može pohvaliti najboljom pokrivenošću Jahorine. Poligonski booking punktovi:· poligon Poljice, poligon Šator, poligon Ogorjelica, poligon Rajska Dolina. Smještajni i rental booking punktovi: Pansion Lučić, Vila Zlatna Žita, Hotel Košuta, Hotel Lavina, Hotel Rajska Dolina, Pansion Winter, Apartmani Ristić.
SKI&BOARD SCHOOL LUČIĆ Vam nudi više različitih vrsta kurseva: Početni kurs, Srednji kurs, Napredni kurs, Carving kurs, Takmičarski kurs, Adrenalinski kurs. Nakon završenog kursa svaki polaznik dobija diplomu.

Kontakt: +387 65 524 808


- Ski škola EURO
Prostorije škole su u rentalu EURO pored hotela Pahuljica, na poljicama. Kontakt osoba Bojan.


Detaljnije...