Navedeni popusti uključuju kupovinu sledeće robe u nekoj od prodavnica naših partnera: Nove skijaške i snowboard opreme (tzv. tvrda oprema), ski odeće i pretećih proizvoda namenjenih skijanju, sportske opreme i konfekcije, sportskih rekvizita. Popusti su obezbeđeni u mnogim gradovima i ski centrima..

Popust u prodavnicama Sport Vision

U svim maloprodajnim objektima lanca multibrend sportskih prodavnica Sport Vision, pokazivanjm SkiBus članske kartice na uvid, članovi udruženja ostvaruju popust na kupovinu u visini od 20% na gotovo kompletan asortiman proizvoda.

U ponudi su brendovi: COLMAR, NORTH FACE, TIMBERLAND, BRUGI, BILLABONG, HELLY HANSEN, ICEPEACK, CHAMPION, LACOSTE, CONVERSE, PUMA, KILLTEC, SERGIO TACCHINI, CROCS, KAPPA, MERRELL… kao i jos preko 50 renomiranih brendova.

Na svu robu koja je već na akcijskom sniženju neće važiti popusti.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama N-SPORT i N-FASHION

U svim prodavnicama N-SPORT-a i N-FASHION-a, izuzev u outlet prodavnicama, članovima SkiBua se odobrava popust u visini od 20% na asortiman nove kolekvija,  10% na asortiman stare kolekcije,

Popust se odnosi na sve artikle koji već nisu na akcijskim sniženjima, a ostvaruje se davanjem na uvid važeće članske kartice udruženja SkiBus i flajera koji se dobija prilikom učlanjenja. Ovaj popust važi do 30.06.2016.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama Beosporta

Popusti na kupovinu u Beosportovim prodavnicama:
* Popust na kupovinu tvrde opreme (ski i board oprema) - 10%
* Popusti na kupovinu tvrdog programa (ski oprema) na artikle koji su već na akcijskom sniženju - 5%
* Popust na "meki" program - konfekcija - 10%
* Popusti na "meki" program - konfekcija i tekstil koji je vać na akcijskom sniženju -  5%

Uz člansku kartu i Kupon-Vaučer ostvarujete popust od 15% na "tvrdi" program i 15% na "meki" program za sve artikle koji nisu na akcijskom sniženju!

Popust ne važi u Beosportovom objektu u Immo Outlet centru, jer su u Outletu cene već maksimalno snižene!!

Popust se može ostvariti isključivo lično uz pokazivanje članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...

Popusti u Sport Depot-u

SPORT DEPOT je za članove SKIBUS-a obezbedio popust od 10% na celokupan asortiman.

Popust se odnosi na sve artikle koji nisu na akcijskim i promotivnim sniženjima.

Popust se odobrava samo ukoliko pokažete personalnu člansku kartu Skibus-a i važi samo za imaoca iste. Kod online poručivanja ukucajte ID članske karte u odeljak "napomene".

Detaljnije...

Popust na Rossignol opremu

Popust za članove SkiBus-a na kompletan asortiman u prodavnici ASW E.F. SPORT - ROSSIGNOL, zvaničnom uvozniku Rossignola za Srbiju iznosi 10% uključujući i robu koja je već na akcijskom skiženju. Pokazivanjem članske karte udruženja možete da ostvarite navedeni popust.

 

Detaljnije...

Popust u Board Shopu

Popust za sve članove SkiBusa u navedenim prodavnicama Board Shop-a na svu robu koja već nije na akcijskom sniženju. Popust iznosi 10%, a može se ostvariti isključivo pokazivanjem članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama Velvet Sport

U prodavnicama Velvet Sporta, svim članovima SkiBusa odobrava se popust na kompletan asortiman, u visini od 10%.

Popust se odnosi na svu robu koja već nije na akcijskim sniženjima. Članovi udruženja mogu ostvariti popust isključivo davanjem na uvid aktuelne članske kartice SkiBusa i lične karte (radi identifikacije).

 

Detaljnije...

Popust u Kobbaz-u

I evo šta sta smo dobili od nasih prijatelja iz Kobazza:

"Samo za skibusovce samo u Kobazz radnji samo Ne-Znam-di-Je-Šta,
popust na svu robu 10%, a za marku CHetniks popust 20%!
Obavezno je poneti skibusovsku člansku kartu!"

 

Detaljnije...

Napapijri Srbija - popust na kupovinu konfekcije

Članovima SkiBusa, na svu robu koja već nije na akciskim sniženjima, NAPAPIJRI odobrava popust u visini od 10%. Kako bi ostvarili popust, članovi su prilikom kupovine, dužni da prilože na uvid svoju važeću člansku karticu, kao i ličnu kartu.

Napapijri prodavnica vodiće posebnu evidenciju svake kupovine koja je obračunata sa popustom. Svaki član će prilikom prve kupovine dobiti Napapijri popustnu karticu, sa kojom će dalje u budućnosti moći  realizovati kupovinu sa navedenim popustom.

 

Detaljnije...

Outdoor Sports - popust na kupovinu

U rodavnici Outdoor Sports-a članovima SkiBusa se odobrava popust u visini od 10% na kompletan asortiman proizvoda.

Popust se odnosi na sve artikle bez obzira da li su na akcijskom sniženju ili ne, a ostvaruje se davanjem na uvid važeće članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...