Navedeni popusti uključuju kupovinu sledeće robe u nekoj od prodavnica naših partnera: Nove skijaške i snowboard opreme (tzv. tvrda oprema), ski odeće i pretećih proizvoda namenjenih skijanju, sportske opreme i konfekcije, sportskih rekvizita. Popusti su obezbeđeni u mnogim gradovima i ski centrima..

Popust u prodavnicama Sport Vision

U svim maloprodajnim objektima lanca multibrend sportskih prodavnica Sport Vision, pokazivanjm SkiBus članske kartice na uvid, članovi udruženja ostvaruju popust na kupovinu u visini od 20% na gotovo kompletan asortiman proizvoda.

U ponudi su brendovi: COLMAR, NORTH FACE, TIMBERLAND, BRUGI, BILLABONG, HELLY HANSEN, ICEPEACK, CHAMPION, LACOSTE, CONVERSE, PUMA, KILLTEC, SERGIO TACCHINI, CROCS, KAPPA, MERRELL… kao i jos preko 50 renomiranih brendova.

Na svu robu koja je već na akcijskom sniženju neće važiti popusti.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama N-SPORT i N-FASHION

U svim prodavnicama N-SPORT-a i N-FASHION-a, izuzev u outlet prodavnicama, članovima SkiBua se odobrava popust u visini od 20% na asortiman nove kolekvija,  10% na asortiman stare kolekcije,

Popust se odnosi na sve artikle koji već nisu na akcijskim sniženjima, a ostvaruje se davanjem na uvid važeće članske kartice udruženja SkiBus i flajera koji se dobija prilikom učlanjenja. Ovaj popust važi do 30.06.2016.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama Beosporta

Popusti na kupovinu u Beosportovim prodavnicama:
* Popust na kupovinu tvrde opreme (ski i board oprema) - 10%
* Popusti na kupovinu tvrdog programa (ski oprema) na artikle koji su već na akcijskom sniženju - 5%
* Popust na "meki" program - konfekcija - 10%
* Popusti na "meki" program - konfekcija i tekstil koji je vać na akcijskom sniženju -  5%

Uz člansku kartu i Kupon-Vaučer ostvarujete popust od 15% na "tvrdi" program i 15% na "meki" program za sve artikle koji nisu na akcijskom sniženju!

Popust ne važi u Beosportovom objektu u Immo Outlet centru, jer su u Outletu cene već maksimalno snižene!!

Popust se može ostvariti isključivo lično uz pokazivanje članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...

Popust u Gori - prodavnici planinarske i kamp opreme

Članovima SkiBusa na svu robu koja već nije na akcijskim sniženjima odobrava se popust u visini od 10%. Da bi ostvarili naznačeni popust, članovi su prilikom kupovine dužni da daju na uvid svoju člansku karticu i ličnu kartu. Članovi imaju pravo na povlaštenu kupovinu, isključivo za sopstvene potrebe, po jednog proizvoda iz svake grupe ili podgrupe proizvoda. Preduzeće će voditi kartoteku podataka kupovine za svakog člana udruženja.

Grupe proizvoda:
Čarape (izuzetak: omogućena kupovina 5 pari), Aktivni veš (Termoaktivni veš), Letnje treking pantalone, Pantalone zimske, Overpants, Prsluk, Softshell, Flis, Jakna, Kabanica, Cipele (po jedan par treking, i za visokogorstvo) Patike, Kamašne, Kapa, Rukavice (zimske, letnje), Naočare, Ranac( po jedan do 40L, od 40 do 75L i preko 75L), Štapovi, Cepini, Dereze, Vreće za spavanje (letnja, zimska), Šatori, Podloške, Torbice, Ostali pribor.

 

Sezona 13/14: Specijalna ponuda za SkiBus na kompletan asortiman robe u prodavnicama Gore - Popust za članove SkiBusa na kompletan asortiman iznosi 20% (potrebno je podići voucher u kancelariji udruženja i sa tim voucherom realizovati kupovinu sa navedenim popustom).

Detaljnije...

Popust na Rossignol opremu

Popust za članove SkiBus-a na kompletan asortiman u prodavnici ASW E.F. SPORT - ROSSIGNOL, zvaničnom uvozniku Rossignola za Srbiju iznosi 10% uključujući i robu koja je već na akcijskom skiženju. Pokazivanjem članske karte udruženja možete da ostvarite navedeni popust.

Detaljnije...

Popust u Board Shopu

Popust za sve članove SkiBusa u navedenim prodavnicama Board Shop-a na svu robu koja već nije na akcijskom sniženju. Popust iznosi 10% ukoliko je plaćenje u gotovini, odnosno 5% ukoliko se kupuje putem kartice ili na odloženo plaćanje, a može se ostvariti isključivo pokazivanjem članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...

Popust u prodavnicama Velvet Sport

U prodavnicama Velvet Sporta, svim članovima SkiBusa odobrava se popust na kompletan asortiman, u visini od 10%.

Popust se odnosi na svu robu koja već nije na akcijskim sniženjima. Članovi udruženja mogu ostvariti popust isključivo davanjem na uvid aktuelne članske kartice SkiBusa i lične karte (radi identifikacije).

 

Detaljnije...

Popust u Kobbaz-u

I evo šta sta smo dobili od nasih prijatelja iz Kobazza:

"Samo za skibusovce samo u Kobazz radnji samo Ne-Znam-di-Je-Šta,
popust na svu robu 10%, a za marku CHetniks popust 20%!
Obavezno je poneti skibusovsku člansku kartu!"

Detaljnije...

Salto M popusti na kupovinu u prodavnici

Salto M - prodaja, servis i rentiranje ski opreme i rolera. Za članove Skibus-a odobravaju posebne pogodnosti prilikom kupovine u prodavnici.
Svi aktivni članovi sa važećom članskom kartom stiču pravo popusta u prodavnici na:
- Kupovinu NOVIH MODELA ski opreme ……… 10% (stari modeli su već na popustu).
- Kupovinu rolera tokom cele sezone..…10%.

Posebna ponuda:
Mogućnos zamene staro za novo uz doplatu (uglavnom skije zadnjih sezona).

Detaljnije...

Napapijri Srbija - popust na kupovinu konfekcije

Članovima SkiBusa, na svu robu koja već nije na akciskim sniženjima, NAPAPIJRI odobrava popust u visini od 10%. Kako bi ostvarili popust, članovi su prilikom kupovine, dužni da prilože na uvid svoju važeću člansku karticu, kao i ličnu kartu.

Napapijri prodavnica vodiće posebnu evidenciju svake kupovine koja je obračunata sa popustom. Svaki član će prilikom prve kupovine dobiti Napapijri popustnu karticu, sa kojom će dalje u budućnosti moći  realizovati kupovinu sa navedenim popustom.

 

Detaljnije...

Outdoor Sports - popust na kupovinu

U rodavnici Outdoor Sports-a članovima SkiBusa se odobrava popust u visini od 10% na kompletan asortiman proizvoda.

Popust se odnosi na sve artikle bez obzira da li su na akcijskom sniženju ili ne, a ostvaruje se davanjem na uvid važeće članske kartice udruženja SkiBus.

Detaljnije...