Trodnevno vikend skijanje i praznične ski ture na Krvavecu


Skijajte u najboljem slovenačkom skijalištu. Produženi vikendi (petak-nedelja) i praznične ski ture na Krvavecu.

Slovenački ski centar Krvavec, koji zbog dosta zahtevnih staza ima reputaciju skijališta "za znalce", nalazi se nedaleko od Kranja, a svega 25 km od Ljubljane. Krvavec ukupno ima 35 km staza, od čega su najviše crvene i crne kategorije. Uz gondolu, novi šestosed i četverosed po skijalištu još voze i četiri dvoseda, jedan jednosed i tri tanjira. Skijalište posebnu pažnju zavređuje za vikende i skraćne varijante skijanja, jer blizina Kranja i Ljubljane pored skijanja gararantuje i kvalitetan provod.

Najbolji ski centar u Sloveniji u ponudi je SkiBusovih produženih vikenda (petak - nedelja), ali i višednevnih prazničnih ski tura, kako zbog kvaliteta samog skijališta, tako i zbog činjenice da je svega par sati duže putovanje nego do domaćih ski centara.

Sledi primer programa putovanja za klasičnu turu produženog ski vikenda u varijanti petak - nedeja:

Petak:

- Polazak, četvrtak u popodnevni ili kasnim večernjim satima, zavisno od termina.
- Dolazak u izabrani hotel, smeštanje i spremanje za stazu (oko 8:00).
- Podela ski pasa
- Pun skijaški dan na Krvavecu
- Povratak u hotel. Večera. Slobodno vreme..

Subota
 -Doručak u hotelu
- Celodnevno skijanje u ski centru Krvavec
- Povratak u hotel i večera
- Slobodno vreme. Fakultativni izlet u Kranj ili Ljubljanu.

Nedelja
- Doručak
- Pun skijaški dan na Krvavecu
- Spremanje za put
- Polazak za Beograd (oko 18:00)
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

U slučaju da je za određene ski ture (povodom praznika i mogućnosti koriščenja dodatnih neradnih dana) u ponudi više skijaških dana, navedeni program bi bio korigovan u skladu sa time.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Krvavec - Beograd, neophodne transfere od smeštaja do bazne stanice gondole na Krvavecu, odgovarajući skipas za skijalište Krvavec (trodnevni za varijante produženih vikenda, odnosno četvorodnevni ili petodnevni u zavisnosti od konkretne ponude za praznične ski ture), kao i određeni broj hotelskih usluga, tj. noćenja ili polupansiona (za produžene vikend varijante koriste se dva / tri noćenja ili polupansiona sa puna tri dana boravka).

Aranžman ne uključuje boravišne takse i zdravstveno osiguranje.

Blizina Ljubljane, a pogotovo Kranja omogućava obilazak ovih mesta, pa će u dogovoru sa grupom fakultativno biti organizovani izleti.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Ski safari opening, Ljubljana 21-23. decembar 2018.

21-23. decembar 2018. - Praznični ski opening sa smeštajem u Ljubljani i tri dana skijanja u ski centrima Krvavec i Kranjska Gora u okviru skipasa Slovenski alpi. Smeštaj je u hotelu u Ljubljani gde će te moći da osetite pred prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad u vreme Božićnih praznika. U ponudi je hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 159 evra.

Detaljnije...

SRETENJE na Krvavecu - Terme Snovik 14.-17. februar 2019.

14. - 17. februar 2019. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj - Terme Snovik, jako bogat dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 249 evra.

Detaljnije...

Ski vikend Krvavec 8-10. mart 2019.

08-10. mart 2019. - Produženi ski vikend na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Smeštaj je u hotelu hotelu Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskim znamenitostima i strogog centra grada Ljubljana.
Ovaj SkiBusov produženi ski vikend uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 159 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...