Trodnevno vikend skijanje i praznične ski ture na Krvavecu


Skijajte u najboljem slovenačkom skijalištu. Produženi vikendi (petak-nedelja) i praznične ski ture na Krvavecu.

Slovenački ski centar Krvavec, koji zbog dosta zahtevnih staza ima reputaciju skijališta "za znalce", nalazi se nedaleko od Kranja, a svega 25 km od Ljubljane. Krvavec ukupno ima 35 km staza, od čega su najviše crvene i crne kategorije. Uz gondolu, novi šestosed i četverosed po skijalištu još voze i četiri dvoseda, jedan jednosed i tri tanjira. Skijalište posebnu pažnju zavređuje za vikende i skraćne varijante skijanja, jer blizina Kranja i Ljubljane pored skijanja gararantuje i kvalitetan provod.

Najbolji ski centar u Sloveniji u ponudi je SkiBusovih produženih vikenda (petak - nedelja), ali i višednevnih prazničnih ski tura, kako zbog kvaliteta samog skijališta, tako i zbog činjenice da je svega par sati duže putovanje nego do domaćih ski centara.

Sledi primer programa putovanja za klasičnu turu produženog ski vikenda u varijanti petak - nedeja:

Petak:

- Polazak, četvrtak u popodnevni ili kasnim večernjim satima, zavisno od termina.
- Dolazak u izabrani hotel, smeštanje i spremanje za stazu (oko 8:00).
- Podela ski pasa
- Pun skijaški dan na Krvavecu
- Povratak u hotel. Večera. Slobodno vreme..

Subota
 -Doručak u hotelu
- Celodnevno skijanje u ski centru Krvavec
- Povratak u hotel i večera
- Slobodno vreme. Fakultativni izlet u Kranj ili Ljubljanu.

Nedelja
- Doručak
- Pun skijaški dan na Krvavecu
- Spremanje za put
- Polazak za Beograd (oko 18:00)
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

U slučaju da je za određene ski ture (povodom praznika i mogućnosti koriščenja dodatnih neradnih dana) u ponudi više skijaških dana, navedeni program bi bio korigovan u skladu sa time.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Krvavec - Beograd, neophodne transfere od smeštaja do bazne stanice gondole na Krvavecu, odgovarajući skipas za skijalište Krvavec (trodnevni za varijante produženih vikenda, odnosno četvorodnevni ili petodnevni u zavisnosti od konkretne ponude za praznične ski ture), kao i određeni broj hotelskih usluga, tj. noćenja ili polupansiona (za produžene vikend varijante koriste se dva / tri noćenja ili polupansiona sa puna tri dana boravka).

Aranžman ne uključuje boravišne takse i zdravstveno osiguranje.

Blizina Ljubljane, a pogotovo Kranja omogućava obilazak ovih mesta, pa će u dogovoru sa grupom fakultativno biti organizovani izleti.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Ski opening Krvavec 22-24. decembar 2017.

22-24. decembar 2017. - Praznični ski opening na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad tokom Božićnih praznika. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada. Oni koji posle skijanja vole opupšanje u termalnim bazenima treba da izaberu Teme Snovik.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u smeštajnim objekatima u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 119 evra.

Detaljnije...

Ski safari SLOVENIJA - 4 skijališta Slovenije - Sretenje, 15-18. februar 2018.

15-18. februar 2018. - SRETENJE. Provedite Sretenjske praznike i iskoristite te dane na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI SLOVENIJA - koja omogućava skijanje u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Kanin-Sella Nevea i Vogel. Smeštaj je u hotelu Savica na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 4 noćenja sa 3 polupansiona i 4-dnevni skipas. Cena od - 259 evra.

Detaljnije...

Nova Godina na Krvavecu 30.12.2017. - 02.01.2018. sa 3 dana skijanja

30.12.2017. - 02.01.2018.Novogodišnje trodnevno skijanje na Krvavecu. Provedite praznike u mestu Cerklje na Gorenjskom podnožju Krvavca u hotelu Silvester udaljenom od polazne stanice gondole 8 km. Tokom trodnevnog skijanja proverite zašto Krvavec samtraju najboljim vikend skijalištem u okruženju i zašto nosi reputaciju skijališta "za znalce"! Budite i vi deo praznične atmosfere kojom odiše Slovenija tokom novogodišnjih praznika.

Doček Nove 2018. godine u zimskom ambijentu, kvalitetno skijanje na izuzetnim stazama koje su 100% pokrivene topovima za veštačko osnežavanje, hotelski smeštaj sa dodatnim sadržajima, novogodišnja noć u Ljubljani, dobri su razlozi da putujete na ovaj novogodišnji program.
Cena paketa: Prevoz + tranferi, 3 dana boravka u hotelu Silvester u Cerklju na Gorenjskem i 3-dnevni skipas za Krvavec - od 219 evra.

Detaljnije...

SRETENJSKO skijanje na Krvavecu 15.-18. februar 2018.

15. - 18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj (hoteli Park i BIT Center u Ljubljani i Terme Snovik), jako bogat dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 179 evra.

Detaljnije...

SRETENJE na Krvavecu 15.-18. februar 2018. LUX program

15-18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte tri dana (petak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj u hotelu "PLAZA Radisson blu" u Ljubljani, i Termama SNOVIK, brojni dodatni sadržaji i povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 219 evra.

Detaljnije...

Plesno - skijaški provod Ljubljana-Krvavec 15.-18. februar 2018.

15. - 18. februar 2018. Plesno - skijaški program na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način – Plesne večeri u LJubljani sa skijajnjem, četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto! 

Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj, bogati dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena paketa od 129 evra.

Detaljnije...

Ski vikend Krvavec 02-04. mart 2018.

02 - 04. mart 2018. - Ski vikend na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite atmosferu kojom odiše ovaj grad kao i Termama Snovik sa mogućnošću korišćenja termalnih bazena. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada.
Ovaj SkiBusov ski vikend aranžman uključuje prevoz, smeštaj hotelu u Ljubljani ili Termama Snovik i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od 119 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...