Krvavec - sedmodnevne i višednevne ski ture


Tokom januara i marta SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u najboljem skijalištu u Sloveniji - Krvavecu. Ukoliko putujete sopstvenim prevozom, možemo za vas, tokom cele ski sezone, kreirati višednevne aranžmane prema vašoj želji i zahtevima.
Skijajte na stazama koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše, uživajući u pogledu na Triglav i Ljubljansku dolinu.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz na relacijii Beograd - Krvavec - Beograd.
- Sedmodnevni / šestodnevni smeštaj u izabranim hotelima na bazi noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona.
- Šestodnevni skipas za ski centar Krvavec.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Vojvođanski raspust, Krvavec 23-29. decembar 2017. - 6-dnevno skijanje

Šestodnevno skijanje na Krvavecu tokom vojvođanskog raspusta 23-29. decembar 2017. sa smeštajem u Termama Snovik
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa čine ovaj program dodatno atraktivnim.
Ovaj program je namenjen porodicama sa decom ali i profesorima osnovnih i srednjih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima, tim pre što je obezbeđena obuka skijanja. Cena ski paketa 299 evra.

Detaljnije...

Krvavec 04.-10. februar 2018. - 6-dnevno skijanje

04. - 10. februar 2018. Šestodnevno skijanje na Krvavecu sa smeštajem u centru Ljubljane
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Ovo je jedinstvena prilika, koju može ponuditi jako malo gradova, da budete smešteni u jednoj prestonici i to u samom centru grada (Hotel Park se nalazi u užem centru grada) i odatle lako dolazite na skijanje (i to u najbolji ski centar te države). Cena ski paketa 350 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...