Krvavec - sedmodnevne i višednevne ski ture


Tokom januara i marta SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u najboljem skijalištu u Sloveniji - Krvavecu. Ukoliko putujete sopstvenim prevozom, možemo za vas, tokom cele ski sezone, kreirati višednevne aranžmane prema vašoj želji i zahtevima.
Skijajte na stazama koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše, uživajući u pogledu na Triglav i Ljubljansku dolinu.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz na relacijii Beograd - Krvavec - Beograd.
- Sedmodnevni / šestodnevni smeštaj u izabranim hotelima na bazi noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona.
- Šestodnevni skipas za ski centar Krvavec.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Krvavec 03-09. februar 2019. - 6-dnevno skijanje

03 - 09. februar 2019. Šestodnevno skijanje na Krvavecu sa smeštajem u centru Ljubljane - SOPSTVENI PREVOZ
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Ovo je jedinstvena prilika, koju može ponuditi jako malo gradova, da budete smešteni u jednoj prestonici i to u samom centru grada (Hotel Park se nalazi u užem centru grada) i odatle lako dolazite na skijanje (i to u najbolji ski centar te države). Cena ski paketa 299 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...