Svakodnevni rafting Tarom i planinarski programi


Od 1.maja do 15.septembra Udruženje SkiBus pruža mogućnost svim zainteresovanim da samostalno odaberu i kreiraju program raftinga i planinarenja (obilasak jedinstvenih prirodnih dragulja) prema sopstvenim željama i mogućnostima ili pak da izaberu neki od naših gotovih programa iz ponude. Rafting Tarom (delovima toka reke Tare ili duž celog njenoga toka), poseta poslednjoj preostaloj prašumi u Evropi Perućici, pogled sa Vranovine - jedinstvenog vidikovca odakle se vidi najveći deo kanjona Tare, Maglić i Trnovačko jezero, Durmitor i njegova jezera... 

Polasci su svakoga dana, a nije potreban minimalan broj putnika da bi do realizacije programa i došlo. Prevoznik je standardno zvanični prevoznik  udruženja, Autoprevoz Čačak, koji omogućava svim članoima SkiBusa putovanje po povlašćenoj ceni na njihovoj liniji Subotica - Trebinje (izlazak je u Foči, odakle se terenskim vozilima nastavlja do samoga kampa). Domaćini, organizatori i realizatori svih programa, kada nisu u pitanju naše organizovane grupe, su naši prijatelji iz kampa Grab, čiji se prekrasni kamp nalazi na samoj obali reke Tare.

Vi se samo odlučite šta i kada, a mi ćemo za vas uz veliki popust obezbediti:
- Prevoz, do krajnje destinacije i natrag (BG - Foča - BG) i
- Transfer terenskim vozilima do kampa i izvršenje usluge i programa koje želite, a koje ćemo mi prethodno najaviti i rezervisati u vaše ime kod domaćina.

Ovu mogućnost imaju svi naši članovi od Subotice pa do Užica, jer linija Subotica - Trebinje, ide dva puta dnevno...


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.