U toku letnjih meseci, organizuju se višednevni aranžmani na Azurnoj obali. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u mondenskom Antibu. Aranžman pored boravka na moru (najčešće osmodnevnog) ukiljučuje i dva dana boravka u Sloveniji u dolasku, kao i celodnevnu posetu nekom od evropskih gradova u povratku (najčešće Milano).
Antib (fr. Antibes) je jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život.

U jednom programu imaćete priliku da upoznate blagodeti prirode Slovenije (Bledsko jezero i terme Snovik) i upoznate Ljubljanu u letnjim večerima, boravite na fascinantnoj Azurnoj obali, gde ćete pored kupanja, uživanja i provoda imati prilike da vidite Nicu, Kan i Monte Karlo. Za sam kraj programa planiran je celodnevni obilazak Milana, osim ako to programom drugačije ne bude navedeno. Ovaj aranžman je tako koncipiran da se putuje isključivo noću, pa same vožnje ne bi trebalo da predstavljaju naročit problem.


Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije...


Krenite na nezaboravno zimoletovanje!!! Jedinstven Ski & Swim program koji se obično organizuje u prvoj polovini jula.
Letujete na Azurnoj obali i skijajte na najvećem glečeru Evrope. Šetajte ulicama mediteranskih gradova Antiba, Nice, Kana, Monaka i upoznajte sjaj ovog opuštenog mondenskog dela Evrope. Sve ovo možete doživeti samo u jednom aranžmanu. Arnažman uključuje punih 8 dana boravka u odgovarajućim apartmanima u Atibu i 6 dana boravka u ski centru Les2Alpes u Francuskoj koji nudi izuzetno skijanje na istoimenom najvećem skijaškom glečeru Evrope, čak i u ovo doba godine.
Ovo je jedan od SkiBusovih jedinstvenih ski & swim programa. Letujte, zimujte i obilazite evropske gradove i to sve u okviru jednog programa.. Ovo nije klasičan turistički aranžman. Ovo je specijalna avantura, program koji vam nudi toliko toga za svega 15 dana.


Detaljnije...