Velika Apres ski HUMANITARNA žurka u organizaciji SkiBus-a

02/04/2014

Petak 11. april 2014 – Klub CASA BIANCA, Novi Beograd od 21:00 h

Velika Apres ski HUMANITARNA žurka u organizaciji SkiBus-a

 

Pozivano sve SkiBus članove, simpatizere i prijatelje kluba, sponzore, partnere i prijateljske organizacije da dođu na veliku proslavu završetka ski sezone udruženja SkiBus i učestvuju u humanitarnoj akciji koju tom prilikom sprovodimo, čime ćemo zajedno pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Sezona 2013/2014 koja je za  nama, najuspešnija je skijaška sezona SkiBusa do sada. Naši članovi su skijali na preko 30 destinacija u Francuskoj, Italiji, Austriji, Sloveniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, a krunu sezone i dosadašnjeg rada uopšte, predstavljaju prve ikada organizovane grupe skijaša iz Srbije u švajcarskim ski centrima i to: Davos-Kloster, Lenzerheide-Arosa i 4 Doline.

Après Ski (After ski) party ima i svoj humanitarni karakter. Ulaznica za žurku će biti minimum jedan odevni predmet ili igračka, ili bilo šta drugo što donator proceni da će biti od koristi onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sve što bude sakupljeno podeliće se deci iz Doma za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice i izbeglicama i udruženjima izbeglica, koji na žalost još uvek žive u neadekvanim uslovima po kolektivnim centrima.

Goste će zabavljati:
   - Blackberries bend
   - Aleksandra Brković zvezda X factora
     + mnogobrojni gosti iznenađenja !!!

Svi oni koji žele da dođu na žurku zatvaranja ski sezone i učestvuju u humanitarnoj akciji dobro su došli. Takođe, svim pojedincima ili pravnim licima koji žele da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji unapred se zahvaljujemo i molimo da nas kontaktiraju.

Sve dodatne informacije možete dobiti u kancelariji udruženja SkiBus, ulica Makedonska 28, Beograd ili putem telefona 011/334-36-56 i 011/32-24-530.

I sledeće godine očekujte da će biti pokrenute neke, za naše skijaše do sada nedodirljive skijaške destinacije. Nadamo se da ćemo i ubuduće biti inventivni i opravdati očekivanja ogromnog broja skijaša iz Srbije i okruženja.

Na manifestaci će biti najavljeni novi avanturistički programi SkiBusa.

Kako pronaći mesto održavanja žurke:

Casa Bianca se nalazi u ulici Bulevar Mihaila Pupina 203 na samoj granici dve najveće beogradske opštine Novi Beograd i Zemun.

 



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.