Premijera filma THE EDGE!

04/11/2014

U organizaciji udruženja SkiBus, tokom trajanja ExpoZim sajma, kao svojevrsnog četvorodnevnog skijaškog praznika, održaće se, upravo na sajmu, premijera i promocija filma "The Edge" (Kantna), Sandija Muroveca.

 

U petak 28. novembra sa početkom u 18h (skup gostiju je u 17h na štandu SkiBusa) SkiBus i Sandi Murovec sa svojim timom, organizovaće premijeru filma "THE EDGE / KANTNA", koja će se održati u svečanoj sali hale 4 Beogradskog sajma, uz obezbeđen prigodan koktel. Film će specijalno za ovu priliku biti urađen na srpskom jeziku.

Repriza premijere biće održana istoga dana u klubu Čekaonica (ex Bitef) od 21:15, nakon koje sledi velika skijaška žurka uz obezbeđenu "živu svirku".

Pogledajte trailer ovoga filma:

Tokom trajanja ExpoZima (27-30. novenbar 2014.), Sandi Murovec, veliko ime slovenačkog i svetskog skijanja, zajedno sa svojim timom, biće počasni gosti SkiBusa na štandu udruženja. Posetioci sajma i štanda SkiBusa, imaće prilike da se upoznaju, razmene iskustva i druže se sa popularnim Murijem.

Svi koji to žele moći će da dobiju potpisani poster filma "THE EDGE" od strane autora filma.

Nakon premijere i reprize filma, na štandu SkiBusa će se i naredna dva dana ExpoZima (subota i nedelja) na velikom ekranu u okviru štanda prikazivati film THE EDGE, kao i filmovi iz SkiBus produkcije, napravljeni prošle skijaške sezone.

Ovom prilikom pozivamo sve naše članove, potencijalne članove, prijatelje i simpatizere, te sve ljubitelja zimskih sportova da prisustvuju besplatnoj premijeri ovoga skijaški veoma značajnog filma. Dobrodošli ExpoZim i SkiBusov štand!!!



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.