Održana je apres ski humanitarna žurka u organizaciji SkiBus-a

15/04/2014

U petak 11.4.2014., u novobeogradskom klubu "Casa Bianca", održana je velika apres ski humanitarna žurka u organizaciji Udruženja ljubitelja skijanja SkiBus, na kojoj je bilo prisutno oko 650 ljudi.

Na manifestaciji zatvaranja najbolje do sada ski sezone koja je za nama, okupio se veliki broj naših članova, prijatelja i partnera, kojom prilikom je jako uspešno sprovedena i humanitarna akcija prikupljanja pomoći za uskršnje praznike onima kojima je to najpotrebnije. Sakupčjen je veliki broj odevnih predmeta i igračaka za decu.

Skijaši rekreativci, sportisti i ljubitelji zimskih sportova u Olimpijskoj 2014.godini, pokazali su da sportski duh ne znači samo ljubav prema ovom tipu rekreacije, nego i spremnost na pomoć drugima, pogotovo ugroženim kategorijama stanovništva.

Sredstva prikupljena u okviru ove akcije namenjena su: Domu za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice u Beogradu, Domu za nezbrinutu decu "Kinderdorf" u Kraljevu, Domu za nezbrinutu decu u Kragujevcu i Udruženju dece obolele od cerebralne paralize i dece sa specijalnim potrebama u Priboju. Deo pomoći je namenjen Udruženju izbeglica iz Hrvatske i najugroženijim porodicama beogradskih opština Zvezdara i Stari Grad.

Zahvaljujemo svim članovima, prijateljima i partnerima Udruženja SkiBus koji su se odazvali ovoj našoj humanitarnoj akciji.

Posebno se zahvaljijemo Rexoni, generalnom sponzoru našeg udruženja, kompanijama Galenika-Fitofatmacija, Canon, Garmin i Frikom, kao i muzičkoj grupi "Beogradski sindikat", koji su se revnosno i nesebično pridružili ovoj humanitarnoj akciji i donirali veliku količinu pomoći.

Udruženje SkiBus je jasno u svojim namerama da nastavi tradiciju negovanja sportskog duha i ljubavi prema skijanju kod dece i omladine, te iz godine u godinu kreira kvalitetne programe za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi.

Zahvaljujemo se svima koji su bili deo naše skijaške sezone 2013/2014, učesnicima na ovoj završnoj apres ski žurci, a posebno onima koji su se odazvali i učestvovali u sprovedenoj humanitarnoj akciji. Do naredne ski sezone, veliki skijaški pozdrav!!!

     

 



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.