Bonheur des pistes - Val Cenis

Apartmanska rezidencija "Bonheur des Pistes ***" se nalazi neposterno pored centralne gondole Vieux Moulin u naselju Val Cenis Lanslevillard. Izgrađena je 2007. godine i raspolaže apartmanima za 4 do 10 osoba. Pored recepcije, na raspolaganju gostima su sauna i jacuzzi koji se posebno plaćaju. U holu recepcije postoji Wi-fi zona, besplatno za sve goste. Svi koji dođu sopstvenim automobilom, mogu da koriste pokrivenu garažu uz doplatu. Svaki apartman ima svoj ski boks u ostavi za skije. Udaljenost od najbliže staze je 0 metara, a od gondole 50 metara.

Apartman 2-4 osobe: dvoprostorni, cca 32-35 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, opremljena kuhinja, kupatilo, odvojeni WC. Balkon ili terasa.

Apartman 4-6 osoba: troprostorni, cca 40-43 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + mala soba sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo, odvojeni WC. Balkon ili terasa.

Apartman 8-10 osoba: četvoroprostorni, cca 65 m2, većina na dva nivoa: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + soba sa dva ležaja + niša sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, 2 kupatila, 2 odvojena WC-a. Balkon ili terasa.