Ski closing


SKI CLOSING - su skijaški programi kojima zatvaramo naše skijaške sezone u određenim ski centrima. Karakteriše ih vesela atmosfera, mnogi sunca i dobar provod, po veoma pristupačnim i reduciranim cenama ski paketa. SkiBus ski clousing programe radi u skijalištima regiona u varijantama trodnevnih aranžmana, dok su u ski centrima Francuske, Italije Austrije, Švajcarske to u pitanju sdemodnevne skijaške ture.

U sezoni 2019/2020 SkiBus će organizovati sledeće aranžmane zatvaranja skli sezone - ski closinge:
- Ski closing Austrija & Italija, - Goldeck, Sella Nevea, Tarvisio - Jesenice, 28.02-01.03.2020.
- Les 2 Alpes 18-25. april 2020.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Petodnevno APRILSKO skijanje na Jahorini, 02-07. april 2021.

02 - 07. april 2021.  PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sna Jahorini. U ponudi su sve varijante smeštaja: hotel Dva Javora *** i Aparthotel Vučko ****. U hotelu Dva Javora je usluga na bazi 5 noćenja uz mogućnost doplate paketa hrane (5 HB x 12 evra), dok je u aparthotelu Vučko usluga na bazi 5 polupansiona (umanjen za jednu večeru). Ski paket uključuje i 5-dnevni skipas.

Zbog veoma povoljnih uslova sa snegom, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na jednoj od najpopularnijim skijaškim destinacijama regiona.

Gosti hotela Dva Javora, imaju uslugu 5 noćenja (sa mogućnošču doplate paketa 5 doručaka i večera za 60 evra) i 5 dana skijanja (uz opciju doplata 5 dana noćmnog skijanja za 15 evra). Cena tog paketa iznosi - od 89 evra. One koji izaberu opciju aparthotela Vučko, dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 189 evra.

U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

VUČKO Jahorina - Specijal, 25-28. mart 2021.

25 - 28. mart 2021.  - VUČKO SPECIJAL - SKI PAKETI: 3 dana u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 3-dnevni skipas.

U saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje svoje MARTOVSKE skijaške SPECIJALE na Jahorini, koji se realizuju u formi četvrtak-nedelja. Skijajte u sunčanom martu na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 3 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 3-dnevno skijanje. Cena je promotivna - od 139 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

Produženi ski vikendi na Staroj planini, mart-april 2021.

Produženi ski vikend na Staroj planini - mart/april 2021.

Iskoristitie obilne snežne padavine i fantastične uslove koji trenutno vladaju na srpskim planinama. Napravite beg od surove realnosti i zagađenog vazduha u gradovima, na produženi ski viknend na Staroj planini i skijajte u kasnim martovskim i aprilskim terminima, koji su po ljubiteljima sunca na planini najbolji termini za skijanje. Program se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. Dolazak može da se prilagodi da bude i u četvrtak uveče i u petak ujutru (rani check-in omogućen) tako da se mogu iskoristiti puna tri dana skijanja. Specijalna ponuda za članove našeg kluba iznosi od 15 eur za polupansion po danu u apartmanima Sunce (4,5km od polaza žičare Konjarnik). Popust na skipas u slučaju formiranja grupe.

Detaljnije...

VUČKO Jahorina - petodnevno APRILSKO skijanje, 02-07. april 2021.

02 - 07. april 2021.  - VUČKO SPECIJAL - PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sa smeštajem i uslugom polupansiona u jednom od najboljih hotela na Jahorini. SKI PAKET podrazumeva: 5 polupansiona (bez jedne večere) u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 5-dnevni skipas.

Zbo veoma povoljnih uslova sa snegom, u saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 189 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...