Trodnevni SkiBusov TOTAL RAFT program


Program je idealan za sve ljubitelje prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu,  svakako će biti nezaboravan doživljaj.

Programi se realizuju u intervalu petak - nedelja, sa polaskom u petak u popodnevnim satima, a povratkom u nedelju u kasno uveče. Prvog dana - petak, je predviđeno putovanje do Priboja i smeštaj u hotelu Lim ili gradića Rudo u BiH i smeštaja u hotel Comsar Rudo (4 zvezdice). Drugog dana - subota, rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac dugoj 30km, a trećeg dana - nedelja, rafting Tarom na ruti Brštanovica - Šćepan polje - Bastasi, dugoj oko 22km i večernji povratak. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa, te u povratku obilazak Andrićgrada u Višegradu.

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: - petak -  Beograd - Priboj / Rudo
Polazak autobusom iz Beograda u kasnim popodnevnim satima (16,30h).
Dolazak u hotel Lim u Priboju ili hotel Comsar u Rudu i smeštaj u odabrane sobe sobe. Kasna večera u hotelu (u hotelu Lim večera je u ceni usluge, u hotelu Comsar ona je opciono). Noćenje.

DRUGI DAN: - subota - RAFTING LIMOM
  - Nakon doručka,  u 8:00 h spremanje i polazak na rafting.
  - Neposredno pre raftinga obilazak manastira Kumanica, koji se nalazi u dolinini Lima između Prijepolja i Bijelog Polja, blizu granice sa Crnom Gorom.
Manastir Mileševa - Nakon posete manastiru, sledi start raftinga Limom ka Petrovcu. Duž rafting rute Kumanica - Petrovac, dugoj 30 km, proći će se kroz 16 bukova od kojih su najpoznatiji: "Kumanički", "Picin buk", "Jendek" i buk "Strugovi" na kome je održan evropski kup i državno prvenstvo u raftingu, a pored adrenalina, posetioci će imati prilike da uživaju u razgledanju fascinantnih krajolika koje nudi  dolina Lima. Po dolasku u Petrovc na Limu, hrabri i odvažni će  imati prilike da skaču sa višemetarskih skakaonica, mestu gde se inače i održava takmičenje u skokovima u vodu.
 - Nakon raftinga sledi presvlačenje i prevoz autobusom do manastira Mileševa, zadužbine kralja Vladislava i Sv. Save iz 1218. godine, poznatog po svetski značajnoj fresci "Beli andjeo".
 - Povratak u izabrani smeštaj: hotel Lim u Priboju ili hotel Comsar u Rudu. Večera u hotelu (u hotelu Lim večera je u ceni usluge, u hotelu Comsar ona je opciono).
 - Slobodno vreme.
 - Noćenje.

TREĆI DAN: - RAFTING TAROM
  - Do 7:30/08:00 doručak u hotelu, nakon čega sledi napuštanje hotela.
 - 08:00 Polazak, vožnja autobusom do jednog od renomiranih rafting kampova u Bastasima, opremanje za rafting, priprema.
 - Transfer do Brštanovice terenskim vozilima, odakle počinje spuštanje rekom.
 - Rafting Tarom
najuzbudljivijim delom reke Tare i Drine gdje savlađujemo ukupno 23 brzaka u trajanju od 3 do 5 sati. U toku raftinga pravimo pauze za kupanje, foto safari i osveženje.
 -
Dolazak - uplovljavanje do kampa u Bastasima. Presvlačenje i odlaganje rafting opreme.
 - Ručak etno specijaliteta u kampu.
 - Polazak za Beograd. Usputni zaustavljanje i obilazak Andrićgrada u Višegradu.
 - Dolazak za Beograd u kasnim večernjim satima.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trodnevni TOTAL RAFT program Limom i Tarom - sezona 2017.

Ovaj program je idealan za sve ljubitelje prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu, svakako će biti nezaboravan doživljaj.
Programi se realizuju u intervalu petak - nedelja, sa polaskom u petak u popodnevnim satima, a povratkom u nedelju u kasno uveče. Prvog dana - petak, je predviđeno putovanje do gradića Rudo u BiH i smeštaj u hotelu Comsar Rudo (4 zvezdice). Drugog dana - subota, je rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac dugoj 30km, a trećeg dana - nedelja, rafting Tarom na ruti Brštanovica - Šćepan polje - Bastasi, dugoj oko 22km, nakon čega sledi ručak na kampu na Tari i povratak za Beorad, sa usputnim zaustavljanjem u Andrićgradu.
Aranžman uključuje kompletan program puta i autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima, dva noćenja sa doručkom u hotelu Comsar Rudo u gradiću Rudo i ručak u kampu na Tari. Cena od 109 evra!!!

Detaljnije...

29.04-02.05.2017. - Prvomajski 4-dnevni TOTAL RAFT Limom i Tarom

Hotel Priboj29. april - 02. maj 2017.  - Prvomajski TOTAL rafting program na rekama Lim i Tara sa obilaskom Specijalnog rezervata prirode Uvac. Program uključuje rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac, dugoj 30 km, pešačku turu Specijalnom rezervatom prirode Uvac, jednim od najlepših rezervata prirode u Srbiji, koje je stanište izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa, gde je planirano lagano planinarenje do čuvenog vidikovca "Molitva" u kanjonu Uvca, odakle se pruža najlepši pogled na meandre ove reke, kao i rafting Tarom na najatraktivnijoj ruti Brštanovica - Bastasi, dugoj oko 22 km. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa. Tokom povratka planiran je i obilazak Andrićgrada (Kamengrada). U ponudi su dve varijante smeštaja, u hotelu Lim u Priboju (sa 3 polupansiona) i hotelu Comsar Rudo 4* u gradiću Rudo u BiH (sa 3 noćenja sa doručkom). Cena od 139 evra.

Detaljnije...