Novogodišnje skijanje


Novogodišnji ski aranžmani. Provedite novogodišnje praznike na planini i snegu. Zamenite tradicionalne dočeke Nove Godine i pored standardnog novogodišnjeg provoda omogućite sebi uživajte u skijanju i zimskom ambijentu koji samo planina može ponuditi.
Paketi uključuju: autobuski prevoz do odabrane destinacije, smeštaj u izabrane smeštajne jedinice i odgovarajući skipas. Na aranžmane mogu potovati i neskijaši, u kom slučaju će cena biti umanjena. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom, aranžmane mogu korigovati i prilagoditi shodno svojim željama.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

La Norma 30. decembar - 06. januar 2018.

Ski centar La Norma se nalazi neposredno uz italijansku granicu i odmah po izlasku iz tunela Frejus. Ovaj ski centar je poznat po raznovrsnim ski stazama, kako za početnike, tako i za odlične skijaše. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi ″Raj″ za porodice. Smeštaj je u apartmanima.
Skijaški prostor se prostire na oko 700ha sa 65 km uređenih staza. Sve staze do 2.000 m/nv pokrivene su snežnim topovima, tako da dovoljno snega za skijanje ima tokom čitave sezone. Preporučujemo ga porodicama sa decom, a naročito zbog odličnog odnosa kvalitet/cena.  Cena za 7 noćenja, ski pas i prevoz od - 369 evra.

Detaljnije...

Nova Godina u Snoviku sa 3 dana skijanja u Sloveniji 30.12.'17. - 02.01.'18.

30.12.2017. - 02.01.2018.Novogodišnje trodnevno skijanje u ski centrima Slovenije. Dočekajte Novu godinu i provedite praznike u banjsko-termalnom kompleksu Termi Snovik. Budite i vi deo praznične atmosfere kojom odiše Slovenija tokom novogodišnjih praznika.
Program omogućuje korišćenje zatvorenog termalnog bazena i izuzetanog welness centra u Termama Snovik kao i trodnevno skijanje u nekom od 6 ski centara koje pokriva skipas Slovenski Alpi. Najbliži je Krvavec, a na raspolaganju je i Kranjska Gora, Vogel, Cerkno, Arnoldstein i Kanin.
Cena paketa na bazi sopstvenog prevoza obuhvata: 3 polupansiona u Termama Snovik i 3-dnevni skipas Slovenski Apli. Cena od 229 evra.

Detaljnije...

Nova Godina na Krvavecu 30.12.2017. - 02.01.2018. sa 3 dana skijanja

30.12.2017. - 02.01.2018.Novogodišnje trodnevno skijanje na Krvavecu. Provedite praznike u mestu Cerklje na Gorenjskom podnožju Krvavca u hotelu Silvester udaljenom od polazne stanice gondole 8 km. Tokom trodnevnog skijanja proverite zašto Krvavec samtraju najboljim vikend skijalištem u okruženju i zašto nosi reputaciju skijališta "za znalce"! Budite i vi deo praznične atmosfere kojom odiše Slovenija tokom novogodišnjih praznika.

Doček Nove 2018. godine u zimskom ambijentu, kvalitetno skijanje na izuzetnim stazama koje su 100% pokrivene topovima za veštačko osnežavanje, hotelski smeštaj sa dodatnim sadržajima, novogodišnja noć u Ljubljani, dobri su razlozi da putujete na ovaj novogodišnji program.
Cena paketa: Prevoz + tranferi, 3 dana boravka u hotelu Silvester u Cerklju na Gorenjskem i 3-dnevni skipas za Krvavec - od 219 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: La Norma

La Norma se nalazi se nalazi u dolini Maurienne neposredno uz italijansku granicu, odmah po izlasku iz tunela Frejus, na jednom širokom šumovitom platou, na 1350 m/nv, otvorenom prema nacionalnom parku Haute Vanoise. Za francuske ulove ovaj ski centar sa 65km staza spada u manje, ali je poznat po raznovrsnim ski stazama, kako za početnike, tako i za odlične skijaše. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi „Raj“ za porodice sa decom. Dodatna dnevna i večernja animacija čine ovo mesto još prijatnijim i živopisnijim. Za one koji u La Normu dolaze automobilom, na raspolaganju je besplatni pokriveni parking u centru naselja.

Detaljnije...