Les 2 Alpes - sedmodnevne ski ture


Skijajte u Les 2 Alpes na najvećem ski glečeru u Evropi

Provedite odmor i praznike u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske, u ski centru Les 2 Alpes-u, jednom od najviših Francuskih skijališta, u okviru koga se nalazi i najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište je na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a poznato je i po idealnim uslovima za freeride. Samo turističko mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u celoj Francuskoj.

Iz samog grada kreće čitav niz gondola i žičara kojima se može pristupiti okolnim stazama. Grad razdvaja skijalište na dva dela od čega je 80% sa jedne i 20% sa druge strane. Staze koje su najbliže gradu su ujedno i teže, a kako se više povećava nadmorska visina tako ima sve više laganijih staza.

Glečer Les 2 Alpes-a omogućava skijanje tokom cele godine, a upravo udruženje SkiBus organizuje u ovom skijalištu svoj jedinstveni ski & swim program..

Za sezonu 2017/2018. radiće se sledeći aranžmani:
   - 10-17.mart 2018.
   - 31.03-07.04.2018.

Polasci su subotom, a povratak je u narednu nedelju (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman obuhvata:
- Smeštaj u odgovarajućim apartmanima u Les 2 Alpesu.
- Šestodnevni skipas za ski centar Les 2 Alpes (pokriva i dva dana skijanja u Alpe d'Huez-u).
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Les2Alpes - Beograd.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Les 2 Alpes 10 - 17. mart 2018.

Provedite svoj odmor u nezaboravnom zimskom ambijentu jednog od najboljih svetskih skijališta - ski centru Les 2 Alpes. Čeka vas šestodnevno skijanje u ski centru, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Izuzetna visinska razlika na kojoj se prostire skijalište, od 1200n/nv do fascinantnih 3568m/nv, omogućava izuzetno kvalitetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno (ovde se skija čak i u letnjim mesecima), a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak.
First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 329 evra.

Detaljnije...

Uskršnje skijanje u Les 2 Alpesu - 31.03-07.04.2018.

31.03 - 07.04 2018. - Uskršnje skijanje na Les 2 Alpes-u
Provedite Uskršnje praznike u nezaboravnom zimskom ambijentu ski centra Les 2 Alpes. Polazak iz Beograda je u petak, neposredno pred dečiji uskršnji praznik, a povratak u narednu nedelju u poslepodnevnim satima. Čeka vas sedmodnevno skijanje u jednom od najvišljih francuskih ski centara, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Najviša tačka ski centra 3568m i najniža na visini od svega 1200m omogućava vam izuzetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno, a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak...

Glečer Les 2 Alpes-a omogućava skijanje tokom cele godine, a upravo udruženje SkiBus organizuje u ovom skijalištu svoj jedinstveni ski & swim program.. Cena paketa prevoz + smeštaj u petokrevetnim studijima + skipas - 329 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Les 2 Alpes

Les 2 Alpes je jedno od najviših francuskih i evropskih skijališta i nalazi se u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske. U sklopu skijališta je najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište se prostire na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a pored uređenih terena i idealne uslove za freeride. Samo mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u Francuskoj.

Detaljnije...