Trodnevno skijanje u Austriji u ski centru Nassfeld

Puna tri dana skijanja u nama najbližem austrijskom ski centru Nassfeld, koji se nalazi u pokrajni Koruška nedaleko od granice se Slovenijom.
Sam ski centar ima deklarisanih 101 km ski staza, proteže na nadmorskoj visini od 1300 od 2000 m, a staze, koje su uglavnom crvene kategorije, su dovoljno duge, raznolike i pružaju vrlo ugodno skijanje. Sve su detaljno numerisane, pa je skijašima znatno olakšano snalaženje. Obzirom da je skoro 100% staza pokriveno sistemima za veštačko osnežavanje, bojazan od nedostaktka snega, bar u sezoni koja traje od početka decembra do kraja aprila, ne bi trebalo da postoji.

Aranžman uključuje prevoz na relaciji Beograd - Nassfeld - Beograd, dva noćenja izabranim apartmanima iz ponude i trodnevni skipas za ski centar Nassfeld.


Detaljnije...


15-19. februar 2017. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 5-dnevnog boravka u blizini grada Villach skijajte četiri dana u četiri najbolja skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Nassfeld, Bad Kleimkirchheim, Gerlitzen i Katschberg. Smeštaj je u mestu Steindorf u blizini Villacha ili u samom gradu Villalch jednom od centara Koruške regije, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet.
Cena od 299 evra.


Detaljnije...