closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Sport Vision

image002

Osnovna delatnost Sport Vision firme je trgovina sportskom obućom, odećom i opremom preko veleprodajne i maloprodajne mreže. Uspešan tim čini preko 500 zaposlenihu Srbiji, kao i preko 200 zaposlenih u Bosni i Hercegovini.

Maloprodaja se vrši u preko 100 prodavnica na ekskluzivnim lokacijama u gradovima na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije. Sve prodavnice u Srbiji su prepoznatljive po velikom izboru sportske obuće i odeće, konkurentnim cenama, najtraženijim i uvek novim modelima, dobrim lokacijama, ljubaznim prodavcima, poklonima za kupce, akcijama i modernom enterijeru. U lancu prodavnica se izdvajaju koncepti: Adidas Brand Store, Reebok Store, Champion Brand Store, Sport Vision multibrand, Sport Vision Outlet & Sport Vision KIDS.

Veleprodajnu mrežu čini više od 200 partnera u 35 gradova Srbije (oko 350 maloprodajnih objekata). U našoj veleprodaji kupci mogu, na jednom mestu, nabaviti po konkurentnim cenama celokupan asortiman brendova: NIKE, ADIDAS, REEBOK, CHAMPION, SERGIO TACHINNI, LACOSTE, CONVERSE, PUMA, KAPPA, MERRELL, TIMBERLAND, COLMAR, CAT i dr. Naši veleprodajni partneri, po pravilu, prvi dobijaju nove kolekcije i imaju mogućnost dopune svojih prodavnica sa našeg lagera. Trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo razlog više za saradnju sa nama.

Detaljnije informacije o velikom izboru robe, najpovoljnijim uslovima kupovine, možete dobiti na sajtu www.sportvision.rs

SPISAK  MALOPRODAJNIH OBJEKATA U KOJIMA MOZETE OSTVARITI POPUST ZA ČLANOVE SKIBUSA MOŽETE PREUZETI OVDE.


Pogledajte popuste koje je obezbedio ovaj partner:

Popust u prodavnicama Sport Vision

U svim maloprodajnim objektima lanca multibrend sportskih prodavnica Sport Vision, pokazivanjm SkiBus članske kartice na uvid, članovi udruženja ostvaruju popust na kupovinu u visini od 20% na gotovo kompletan asortiman proizvoda.

U ponudi su brendovi: COLMAR, NORTH FACE, TIMBERLAND, BRUGI, BILLABONG, HELLY HANSEN, ICEPEACK, CHAMPION, LACOSTE, CONVERSE, PUMA, KILLTEC, SERGIO TACCHINI, CROCS, KAPPA, MERRELL… kao i jos preko 50 renomiranih brendova.

Na svu robu koja je već na akcijskom sniženju neće važiti popusti.

Detaljnije...