Program je idealan svim ljubiteljima prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele.
Uživaćete u prirodi Nacionalnog parka Sutjeska prvenstveno u prašumi Perućici i Trnovačkom jezeru ispod grandioznog Maglića. Divićete se  drugom po veličini svetskom kanjonu koga seče Tara "suza Evrope". Rafting ovom rekom će svakako biti nezaboravan doživljaj..

PRVI DAN: Beograd ■ Tjentište ■ Prašuma Perućica i pogled na vodopad Skakavac ■ Prijevor ■ Maglić - Trnovačko jezero

DRUGI DAN: Tjentište ■ Šćepan polje ■ Brštanovica, kamp Encijan ■ šetnja kroz Kanjon reke Tare ■ stari viseći most

TREĆI DAN: Kamp na reci Tari ■ Brštanovica ■ rafting Tarom ■ Šćepan polje ■ Višegrad ■ Beograd

Detaljnije o ponudi...

Od 1. maja do 15. septembra Udruženje SkiBus pruža mogućnost svim zainteresovanim da odaberu i kreiraju sopstveni program raftinga i planinarenja (obilazak  jedinstvenih prirodnih dragulja) prema sopstvenim željama i mogućnostima.

Rafting Tarom, poseta poslednjoj preostaloj prašumi u Evropi Perućici, pogled sa Vranovine - jedinstvenog vidikovca odakle se vidi najveći deo kanjona Tare, Maglić i Trnovačko jezero, Durmitor i njegova jezera.. Polasci su svakoga dana, a nije potreban minimalan broj putnika da bi do realizacije programa i došlo.. Od Subotice do Užica je moguće da se putnici ukrcaju..

Detaljnije o ponudi...

Program je namenjem kako istinskim ljubiteljima prirode, tako i onima koji to baš i nisu, jer će posle ovoga aranžmana definitivno to i postati.   Koncipiran je da pogoduje i strastvenim avanturistima i onima koji žele da se odmore i opuste u predivnoj prirodi.. Obilazak čuvenog mosta na Drini, pogledi koje ćete retko gde imati da vidite, tracking jedinom preostalom prašumom Evrope - Perućicom sa fascinantnim vodopadom Skakavac koji izbija iz oštrih litica,
Prijevor sa svojim pašnjacima na kojima id alje slobodno pasu divlji konji, prelepo Trnovačko jezero podno Maglića u kome ćete se kupati i sunčati. Smeštaj je u renoviranom hotelu Mladost na Tjentištu, koji obiluje sportsko društvenim sadržajem.
 
PRVI DAN: Beograd ■ Višegrad ■ Tjentište

DRUGI DAN: Tjentište ■ Prašuma Perućica / Vodopad Skakavac (Opciono za fiziči spremnije)

TREĆI DAN: Tjentište ■ Prijevor ■ Maglić - Trnovačko jezero

Detaljnije o ponudi...

SkiBus organizuje jednodnevni izlet na Veseli spust Ibrom na deonici Maglić - Kraljevo. Manifestacija se održava svake zadnje subote juna i okuplja preko 10000 ljudi koji se u dobrom duhu i veselju, kako i samo ime manifestacije kaže, spuštaju rekom Ibrom.
Ukoliko nemate sopstvene čamce, udruženje će vam obezbediti iste.. Jedino vam je potrebna dobra volja pa da se priključite najvećoj žurci na vodi u okruženju.

Detaljnije o ponudi...

"Drinska regata" je kao izuzetno popularna i masovna manifestacija u ponudi SkiBusa, kako zbog svog zabavnog karaktera, tako i težnje za očuvanjem prirode i reke Drine.  Svim članovima i simpatizerima obezbeđen je jednodnevni ili dvodnevni izlet (što zavisi od plana i drugih aktivnosti udruženja) i to svakog drugog petka-subote jula meseca.  Ukoliko putnici ne poseduju kamp i rafting opremu, udruženje će da se postara da im istu i obezbedi.

Detaljnije o ponudi...

Zimovanja i letovanja u čuvenom Chamonix-u (Šamoniju), čuvenom francuskom turističkom gradiću, iznad koga se uzdiže veličanstveni Mon Blan. Samo mesto leži na 1035m/nv u kotlini reke Aure. U Chamonixu su se održale prve zimske olimpijske igre, daleke 1924. godine.

Svojom tradicijom, gostoljubivošcu, brojnim restoranima i bistroima, sportskim i kulturnim aktivnostima čini jedinstveni, kako zimski tako i letnji, turistički centar u svetu gde je mondenski duh u potpunosti uklopljen sa tradicionalnom atmosferom. SkiBus u Chamonix-u, kao jednom od najpoznatijih alpskih turističkih destinacija, organizije svoje zimske i letenje programe.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Program je idealan za sve ljubitelje prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu,  svakako će biti nezaboravan doživljaj.

Programi se realizuju u intervalu petak - nedelja, sa polaskom u petak u popodnevnim satima, a povratkom u nedelju u kasno uveče. Prvog dana - petak, je predviđeno putovanje do Priboja i smeštaj u hotelu Lim ili gradića Rudo u BiH i smeštaja u hotel Comsar Rudo (4 zvezdice). Drugog dana - subota, rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac dugoj 30km, a trećeg dana - nedelja, rafting Tarom na ruti Brštanovica - Šćepan polje - Bastasi, dugoj oko 22km i večernji povratak. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa, te u povratku obilazak Andrićgrada u Višegradu.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Trodnevni program raftinga Limom i plovidbe Uvačkim jezerom i meandrima Uvca, realizuje se u varijanti petak - nedelja, sa polaskom u petak u 16:30, što omogućava da se za ovaj program ne uzimaju slobodni dani. Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i vožnju katamaranima po Uvačkokm jezeru i meandrima Uvca gde će posetioci imati prilike da se upoznaju sa Specijalnim rezervatom prirode Uvac, jednim od najlepših rezervata prirode U Srbiji, koje je stanište izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Četvorodnevni rafting na reci Lim i splavarenje meandrima Uvca realizuje se u Prvomajskim varijantama i u varijantama četvrtak-nedelja u toku raftin dsezone (maj-septembar). Program prvog dana uključuje obilazak Jokinog vrela, drugog dana rafting Limom na ruti Kumanica - Prijepolje, dugoj 30km kada će se obići manastiri Kumanica i Mileševa, trećeg plovidbu katamaranima Uvačim jezerom i meandrima Uvca u Specijalnom rezervatom prirode Uvac, a četvrti obilazak Pribojske Banje i Manastira Svetog Nikole, te posetu eko selu Vraneši. U okviru aranžmana organizovaće se i SkiBus žurke u Priboju. Cena aranžmana uključuje kompletan program puta i autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima, te tri polupansiona u hotelu Lim u Priboju.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

SkiBusov vikend rafting Tarom uz obilazak Drvengrada. Priključite se i krenite u nezaboravnu vikend avanturu. Polasci su petkom u 16:00, a program uključuje dva noćenja u bungalovima u izabranom rafting kampu, pet obroka (petak: večera;subota: doručak, ručak i večera; nedelja: doručak), kao i jedan rafting Tarom na najkvalitetnijoj rafting deonici Brštanovica - Šćepan Polje. U povratku je predviđen obilazak čuvenog mosta na Drini u Višegradu ovekovečenog u delu "Na Drini ćuprija" Ive Andrića.

 

Detaljnije o ponudi...

Program obuhvata obilazak dva nacionalna parka za svega dva dana. Prvi dan će te iz starog voza Ćire uz zvuk parne lokomtive posmatrati autentične zlatiborske predele, a drugog ćete osetiti lepote i čistotu NP Sutjeske direktno iz čamca spuštajući se kroz grandiozni kanjon reke Tare.

PRVI DAN: Beograd ■ Mokra gora ■ Mećavnik ■ Šarganska osmica - vožnja Ćirom ■ Foča ■ Šćepan polje ■ Kamp na Tari

DRUGI DAN: Kamp na Tari ■  šetnja kanjonom Tare i obilazak starog visećeg mosta ■ rafting Tarom (Brštanovica – Šćepan polje)  ■ Šćepan Polje ■ Višegrad ■ Beograd

Detaljnije o ponudi...

Uživajte u letnjem ambijentu francuskih Alpa na putovanju za skijaše, planinare, bicikliste i ljubitelje prirode - 10 dana autobusom.
Krenite na nezaboravno letovanje na snegu!!! Jedinstven letnji program za ljubitelje planina, koji obiluje mogućnostima za aktivan odmor i uživanje. Pored skijanja ovaj ski centar leti nudi i obilje drugih aktivnosti i sadržaja koje ćete imati u ponudi. Smeštaj je u izabranim apartmanima u mestu Les 2 Alpes u naselju na 1800 m/nv, ili u centru na 1650 m/nv nedaleko od žičare Jardin koja vodi na glečer.

Detaljnije o ponudi...