Tri skijališta Koruške - Sretenje u Austriji, 15-18. februar 2018.


15-18. februar 2018. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka u blizini grada Villach skijajte tri dana u tri najbolja skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim i Katschberg. Smeštaj je u samom gradu Villalch jednom od centara Koruške regije, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet.


PROGRAM PUTOVANJA


Četvrtak 15. februar 2018.
- Polazak iz Beograda u 01:00. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju.
- U dolazak u smeštaj - Pansion Villach u samom gradu. Ako je moguće, odmah smeštanje u odgovarajuće sobe.
- Slobodno vreme.
- Večera u hotelu (opciono).
- Slobodno vreme.

Petak 16. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Spremanje za skijanje i polazak na prvi skijaški dan. Vožnja do ski centra Gerlitzen.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon skijanja, povratak u smeštajni objekat.
- Večera u hotelu (opciono).
- Slobodno vreme.

Subota 17. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Spremanje za skijanje i polazak na drugi skijaški dan. Vožnja do ski centra Bad Kleinkirchheim.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon skijanja, povratak u smeštajni objekat.
- Večera u hotelu (opciono).
- Slobodno vreme.

Nedelja 18. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Spremanje i izlazak iz soba. Odlaganje stvari u za to obezbeđen prostor.
- Polazak na treći skijaški dan. Vožnja do ski centra Katschberg.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u smeštaj. Raspremanje i i priprema za put.
- Večera u hotelu (opciono).
- Polazak za Srbiju oko 19:00.

Ponedeljak 19. februar 2018.
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.


First minute CENA paket aranžmana:

Varijanta smeštaja:  Pansion Villach 
- Smeštaj u 6-krevetnim sobama - 259 evra.
- Smeštaj u 5-krevetnim sobama - 269 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnim sobama - 279 evra.
Doplata:
    - 3 osobe u 1/4 sobi - 10 eur po osobi
    - 2 osobe u 1/4 sobi - 30 eur po osobi

Smeštaj je u odabranim sobama, a gore navedene cena su izražene po osobi u slučaju da je soba u potpunosti popunjena, tj. da je u njoj smešteno onoliko ljudi koliko soba ima kreveta. U slučaju da u sobi boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Popusti: Deca do 5,99 god. starosti imaju popust u visini od 150 evra, a deca od 6 do 14,99 god. imaju popst u visini od 25 evra na cenu kompletnog paketa.
Za putnike koji ne koriste skipas cena aranžmana se umanjuje za 80 evra.

Vodiči zadržavaju pravo promene rasporeda skijališta iz programa putovanja i izbora onog skijališta gde toga dana vladaju najbolji uslovi za skijanje. Takođe, u slučaju da u bilo kom od navedenih skijališta bude nedovoljno snega, odnosni skipas omogućava da u programu puta to skijalište bude zamenimo drugim. Ukoliko žele, gosti mogu doplatiti večeru u hotelu. Posteljina je uključena u cenu, dok je peškire potrebno poneti.

Aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Vilach - Beograd.
- Sve neophodne transfere do naznačenih skijališta (dan 2 - Gerlitzen, dan 3 - Bad Kleimkirchheim, dan 4 - Katschberg).
- Tri noćenja sa doručkom u Pansionu "Villach" u samomo gradu Villach.
- Jednodnevni skipasovi za sledeća skijališta: Gerlitzen, Bad Kleimkirchheim i Katschber.
- Kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.
- Putno zdravsktveno osiguranje sa ski rizikom, koje se može uplatiti u prostorijama udruženja.
- Individualne troškove putnika.
- Večeru, koja se opciono može doplatiti. Cena za jednu večeru: 7,9 evra.

Skijaši su u obavezi da čuvaju svoje skipas kartice (3 jednodnevna skipasa) i vrate ih vodiču zadnjeg dana nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati iste za uspomenu ili u slučaju gubitka istih, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Pansion Villach

Villach je grad u austrijskoj pokrajini Koruška (Kärnten), u blizini tromeđe Slovenije, Italije i Austrije, udaljen oko 30 km od granice sa Slovenijom, odnosno oko 630 km od Beograda.

Pansion Villach se nalazi na 15 min hoda od centra grada Villacha, a moguće je koristiti i javni prevoz. Sobe su prostrane i udobne, mogu biti 4-krevetne, 5-krevetne ili 6-krevetne i sve sa tuš kabinom i WC-om. Posteljina je obezbeđena, peškire treba poneti.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Gerlitzen

Gerlitzen, nama jedno od najbližih asutrijskih skijališta, nalazi se u pokrajini Koruška, na planini iznad jezera Ossiacher, a iznad mesta Anenhajma odakle i kreće gondola. Najviša tačka ovog ski centra je na visini od 1.919 m. U blizini je veći administrativni i trgovinski centar Villach koji se nalazi između jezera Osia (Ossiacher see) i Vorterse (Worther see). Gerlitzen je najveći od tri ski centara u oblasti grada Villaha, sa ukupno 51 km ski staza i 14 liftova. Druga dva ski centra su Verdic i Drajlanderek.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Katschberg

Skijalište Katschberg se nalazi na granici austrijskih pokrajina Kärnten (Koruška) i Salzburg. Mesto Katschberghohe se nalazi u podnožju na 1.641 m/nv odakle kreću žičare prema dva vrha, Ainec 2.220 m i Tschaneck na 2.030 m/nv.
Suncem obasjano skijalište osvojiće Vas na prvi pogled. U njemu možete pronaći sve skijaške sadržaje gde vas očekuje 66 km skijaških staza sa 16 modernih žičara. Skijalište se prostire na nadmorskim visinama od 1.640 do 2.220 metara, a moderan sistem osnežavanja sa 700 topova za sneg osigurava pokrivenost ski staza snežnim pokrivačem.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim (Bad Klajnkirhajm, odnosno Banja Klajnkirhajm) je jedno od najpopularnijih turistickih mesta na jugu Austrije, u pokrajini Koruška (Karnten), nama najbliže austrijako skijalište udaljeno 700 km od Beograda a od Klagenfurta 50 km.

Ski centar Bad Klajnkirhajm ima ukupno 103 km skijaških staza, od kojih je 18 km lakih - plavih, 77 km srednjih - crvenih i 8 km teških - crnih. Maksimalan kapacitet sistema žičara je 30.000 skijaša na sat, a čine ga ukupno 25 instalacije - 4 gondole, 6 sedežnice i 15 vučnih ski liftovi. Sistemom veštačkog zasnežavanja koji čine ukupno 730 topova ili žirafa pokriveno je 97% skijališta što omogućava da sezona skijanja traje od novembra do aprila.

Detaljnije...