Ski safari SLOVENIJA - 4 skijališta Slovenije - Sretenje, 15-18. februar 2018.


15-18. februar 2018. - SRETENJE. Provedite Sretenjske praznike i iskoristite te dane na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI SLOVENIJA - koja omogućava skijanje u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Kanin-Sella Nevea i Vogel. Smeštaj je u hotelu Savica na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda.


PROGRAM PUTOVANJA


Dan 1 - Sreda 14. februar 2018.
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (između 16 i 18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Dan 2 - Četvrtak 15. februar 2018.
- Dolazak oko 02:00 (*) ujutru na Bled i smeštanje sobe hotela Savica. Noćenje u hotelu.
- Ustajanje i priprema (spremanje) za skijanje. Okupljanje ispred hotela za polazak na skijalište. Podela skipaseva: 4-dnevni "skipas Slovenski Alpi".
- Polazak na skijalište oko 08:20. Vožnja do polazne stanice gondole na skijalištu Krvavec. Celodnevno skijanje.
- Po zaveršenom skijanju povratak na Bled u hotel.
- Večera u hotelu.
- Slobodno vreme na Bledu.

Dan 3 - Petak 16. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Polazak ka ski centru Kranjska Gora.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon završetka skijanja povratak na Bled u hotel.
- Večera u hotelu.
- Slobodno vreme koje je najbolje iskoristiti za šetlju po gradiću Bled i obali istoimenog jezera.

Dan 4 - Subota 17. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Spremanje za skijanje i polazak na treći skijaški dan. Vožnja do skijališta Sella Nevea koje sa slovenačkim skijalištem Kanin iznad Boveca čini integralno skijalište.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon skijanja, povratak u hotel.
- Večera u hotelu.
- Slobodno vreme.

Dan 5 - Nedelja 18. februar 2018.
- Doručak u hotelu.
- Spremanje za skijanje i polazak na treći skijaški dan. Vožnja kroz nacionalni park Triglav i dolazak do Bohinja, odakle se gondolom dolazi do skijališta Vogel.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon skijanja, povratak u hotel, priprema za polazak.
- Večera u hotelu (opciono).
- Polazak za Beograd. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.
 
Dan 6 - Ponedeljak 19. februar 2018.
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.


CENA paket aranžmana:
Hotel SAVICA - Bled, četiri noćenja sa 3 polupansiona:
- Sa smeštajem u 5-krevetnim sobama - 259 evra.
- Sa smeštajem u 4-krevetnim sobama - 279 evra.
- Sa smeštajem u 3-krevetnim sobama - 289 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnim sobama - 299 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Popusti: Deca do 5,99 god. starosti u krevetu sa odraslom osobom imaju popust u visini od 160 evra, deca starosti od 6 do 14,99 god. u svom ležaju imaju popst u visini od 45 evra na cenu kompletnog paketa.

Bez skipasa: Stariji od 15 god umanjenje -70 evra, bez skipasa deca starosti od 6 do 14,99 god umanjenje -40 evra.

Ishrana: U aranžman je uključen polupansion u hotelu gde usluga počinje večerom prvog dana a završava se doručkom poslednjeg dana. Ako želite večeru poslednjeg dana, pred polazak na put, istu možete uplatiti u hotelu na recepciji po ceni od 10 evra.

Aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd.
- Sve neophodne transfere do naznačenih skijališta (dan 1 -Krvavecl, dan 2 - Kranjska Gora, dan 3 - Sella Nevea, dan 4 - Vogel).
- Četiri noćenja sa tri polupansiona u hotelu Savica na Bledu.
- 4-dnevni skipas Slovenski Alpi
- Kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Boravišnu taksu, koju putnici plaćaju samostalno na recepciji hotela i to 1,27 evra po osobi dnevno. Deca ispod 6 god. su oslobođena boravišne takse, a deca 6-12 god. plaćaju 50% od vrednosti takse.
- Putno zdravsktveno osiguranje sa ski rizikom, koje se može uplatiti u prostorijama udruženja.
- Večeru poslednjeg dana pred polazak, koju možete uplatiti na recepciji hotela po ceni od 10 eur.
- Individualne troškove putnika.

Skipas: 4-dnevni skipas Slovenski Alpi - omogućava 4 dana skijanja u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Sella Nevea i Vogel. Izbor ski centara i raspored skijanja će se odvijati prema planu putovanja, osim u slučajevima kada predstavnik Skibusa na terenu ne proceni da je u interesu grupe, zbog boljih skijaških i vremenskih uslova, da se raspored skijališta po danima promeni i eventualno neko od navedenih skijališta isključi iz programa i zameni drugim, ako uslovi za skijanje u tom skijalištu nisu adekvatni (npr. nedostatak snega).
Skijaši su u obavezi da čuvaju svoju skipas karticu i vrate je vodiču zadnjega dana nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati svoju skipas karticu za uspomenu ili u slučaju gubitka iste, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.

Skipas Slovenski Alpi - omogućava skijanje u sledećim slovenaćkim skijalištima: Kranjska Gora, VogelKrvavec, Cerkno i Kanin-Sella Nevea. Posebnu prednost koju ovaj skipas nudi skijašima jeste izbor skijališta na sam dan skijanja, a u zavesnosti od trenutnih vremenskih prilika i uslova za skijanje (skijaši se mogu opredeliti za ono skijalište u kome tog dana vladaju najbolji uslovi za skijanje - vremenske i snežne prilike). Sa višednevnim skipasom "Slovenski Alpi", sami skijaši biraju koliko dana i gde žele da skijaju od ponuđena tri skijališta (ukoliko žele mogu ga potrošiti i samo na jedno od navedenih skijališta).
NAPOMENA: Kako "skipas Slovenski Alpi" to već omogućava, u zavisnosti od vremenskih prilika, vodiči zadržavaju pravo promene rasporeda skijališta iz programa putovanja i izbora onog skijališta gde toga dana vladaju najbolji uslovi za skijanje. Takođe, u slučaju da u bilo kom od navedenih skijališta bude nedovoljno snega, odnosni skipas omogućava da u programu puta to skijalište bude zamenimo drugim. Predstavnici Skibusa će na terenu, zahvaljujući mogućnostima koje ovaj skipas nudi, raditi u funkciji ostvarenja što kvalitetnijeg i boljeg skijanja za sve putike ski safari Slovenija programa.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Savica - Bled

Hotel Savica 3* u centru Bleda poznat je po tome što pruža kvalitetan smještaj u povezanim porodičnim sobama pogodnim i za porodicama sa malom decom. Za decu je obezbeđen bogat program animacije.
Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišcenje sauna. Na raspolaganju je besplatan internet.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...