Erciyes, Turska - 8 dana avionom, 12-19. februar 2019.


12-19.februar 2018. - AVIO ski aranžman. Putujete na skijanje avionom iz Beogada. Iskoristite priliku, delom tokom Sretenjskih praznika, i uputite se u osmodnevnu ski avanturu – u najbolji turski ski centar Erciyes, koji izlazi na impozantnih 3.360m/nv. Skijalište koje poseduje oko 60 km uređenih ski staza, prostire se na istoimenoj vulkanskoj planini čiji je vrh od 3915 m/nv najviši u celoj regiji. Skijalište je potpuno novo i moderno, izgrađeno 2012. godine, a nalazi se na svega 30 minuta od milionskog grada Kayseri, u Anadoliji u centralnoj Turskoj.
Aranžman uključuje smeštaj je na bazi 7 noćenja sa doručkom u hotelu Radisson Blu 5* u centru grada Kayseri, povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Istambul – Kayseri, 6-dnevnim skipas za skijalište Erciyes i svi neophodne transfere prema programu puta.

Program putovanja:

1.DAN - utorek 12.02.2019. BEOGRAD – ISTANBUL – KAYSERI
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 06:30 Poletanje aviona Turkish arlines-a za Istanbul u 09:00 i sletanje na istanbulski aerodrom u 12:40. Nastavak putovanja letom za Kayseri u 18:15 i sletanje u 19:50. Transfer do hotela Radisson Blu 5* u centu grada. Smeštaj u izabrane sobe. Noćenje.

2-7.DAN - sreda-ponedeljak 13-18.02.2019. KAYSERI – ERCIYES / SKIJANJE
Boravak u hotelu Radisson Blu 5* na bazi noćenja sa doručkom. Šest dana skijanja u ski centru Erciyes. Obezbeđeni su svakodnevni transferi do skijališta i nazad (od hotela, koji se nalazi u centru grada Kazseri, potrebno je svega 20 minuta vožnje do skijališta - do koga vodi autoput).

8.DAN - utorak 19.02.2018. KAYSERI – ISTANBUL – BEOGRAD
Doručak u hotelu. Slobodno vreme do 09:00, kada je predviđen transfer na aerodrom. U 12:50 let za Istanbul. Sletanje na istanbulski aerodrom u 14:30, a zatim nastavak putovanja za Beograd letom u 19:50. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 19:30. Kraj aranžmana.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:
- Sa smeštajem u 3-krevetnoj sobi - 755 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnoj sobi - 769 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

U cenu aranžmana je uključeno:
-    Povratni avio prevoz (Turkish airlines) na relaciji Beograd-Istanbul-Kayseri,
-    Aerodromske takse,
-    Transferi na relaciji aerodrom Kayseri - hotel i hotel - aerodrom Kayseri,
-    Smeštaj u hotelu Radisson Blu 5* u centru grada Kayseri u dvokrevetnim i trokrevetnim sobamana bazi sedam noćenja sa doručkom - https://www.radissonblu.com/en/hotel-kayseri
-    6-dnevni skipas za ski centar Erciyes,
-    Svi neophodni transferi na relaciji hotel – skijalište Ercyes – hotel,
-    Usluge vodiča - pratioca grupe,
-    Troškovi organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uključeno:
-    Opciona doplata za polupansion u hotelu (cena uskoro),
-    Boravišna taksa u hotelu
-    Putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom
-    Lični i ostali nepomenuti troškovi.

Za realizaciju aranžmana potrebno je minimalno 15 putnika.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 15. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

-    Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kayseri,
-    Transfer na relaciji aerodrom Kayseri – hotel – aerodrom Kayseri,
-    Smeštaj u hotelu Radisson blu 5* u centru grada Kayseri, u dvokrevetnim i trokrevetnim

     krevetnim sobama na bazi devet noćenja sa doručkom,

     https://www.radissonblu.com/en/hotel-kayseri

-    7-dnevni skipas za ski centar Erciyes,

-    Neophodni transferi na relaciji hotel – ski centar Erciyes – hotel,
-    Usluge vodiča pratioca i
-    Troškovi organizacije aranžmana.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Kayseri, Rasisson Blu - Turska

Kayseri je grad koji se nalazi u podnožju vulkanske planine Erciyes, čiji se vrh uzdiže do 3915 metara nadmorske visine i na kojoj se nalazi istoimeni ski centar sa oko 60 km uređenih ski staza. Bogata istorija i kulturno nasleđe ovog grada u centralnom delu Turske, privlači mnogobrojne turiste tokom čitave godine. Jedna je od polaznih tačaka obilaska drevne Kapadokije, koja se nalazi u našem program putovanja.

Hotel Radisson blu 5* se nalazi u centru grada Kayseri, jednog od najvećih gradova Turske.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Erciyes

Erciies je najviša planina Centralne Anadolije sa vrhom koji dostiže do 3.916 metara. Nastala je erupcijom vulkana. Nalazi se 25 km južno od grada Kayseri i 27 km od istoimenog aerodroma. Ski centar je inicijalno nastao 2012. i stalno se širi sa tendencijom da postane jedan od najvažnijih skijaških centara Azije. Svake godine se grade nove skijaške staze, hoteli, zabavni sadržaji, a broj skijaša koji posećuju ovaj ski centar neprestalno raste. Do sada je u ovaj zmladi imski turistički centar investirano preko 250 miliona dolara.

 

 

Detaljnije...