Saas Fee 12-19.januar 2019.


Saas Fee je jedan od najboljih ski centara u Švajcarskoj a i na svetu. Selo se nalazi na 1.800 m visine, naziva se često i "Biser Alpa" pre svega zbog okolne panorame od koje zastaje dah. Nije ni čudo, jer selo okruzuje čak 13 vrhova od preko 4000 metara visine. Na ulazu u naselje su obavezne garaže i parkinzi, a kroz naselje je noguće kretanje pešice ili javnim prevozom na električni pogon.

Reč je o skijalištu koje sigurno nije među najvećima, ali nudi zaista puno, ponajviše švajcarsku perfekciju, kao i retko viđene prirodne lepote. Glečerske staze su dosta široke i nude idealne nagibe staza za sve tipove skijaša i bordera. Ski pasom je pokriveno 145 km skijaških staza u dolini Saastal.

Aranžman obuhvata hotelski smeštaj sa 7 doručaka, 6 večera i 6 lanch paketa, kao i 8-dnevni skipas (prevoz sopstveni).

Prevoz: Dolazak do Saas Fee-a je individualni, sopstvenim prevozom. Autobuski prevoz je moguće organizovati u slučaju minimalno 40 zainteresovanih putnika, po ceni od 120 evra.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 12. januar - subota. Dolazak u Saas Fee u popodnevnim satima. Smeštaj u izabrane sobe hotela Astoria i podela skipasa. Večera u restoranu hotela.
- 13-17. januar - nedelja/petak. Usluga polupansiona u restoranu smeštajnog objekta. Tokom doručka gosti mogu sebi da naprave lunch paket za stazu. Nakon večere moguće je druženje u zajedničkim prostorijama objekta, sa povoljnim cenama pića.
- 18. januar - subota. Nakon doručka u restoranu, sledi spremanje za put, sređivanje, pakovanje stvari i napuštanje hotela.

FIRST MINUTE CENA paketa (smeštaj u hotelu Astoria sa 7 doručaka, 6 večera, 6 lanč paketa + 8-dnevni skipas ) po osobi:

 - Za smeštaj u 1/2-krevetnoj sobi - 519 evra po osobi
 - Za smeštaj u 1/3-krevetnoj sobi - 499 evra po osobi
 - Za smeštaj u 1/4-krevetnoj sobi - 469 evra po osobi

Popusti za decu na navedene cene:
 - mlađi od 3 god: Besplatno u krevetu sa odraslm
 - deca 4-5 god: - 150 evra
 - deca 6-8 god: - 100 evra
 - deca 9-12 god: - 50 evra
 - deca 13-17 god: - 30 evra

Navedene cene važe do 15. novembra 2018. godine.
Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata:

- Smeštaj u hotelu Astoria u Saas Fee-u na bazi 7 noćenja sa 7 doručaka, 6 večera, 6 lanč paketa
- Osmodnevni skipas Saastal, koji važi za celu ski regiju: Saas Grund + Saas Almagell + Saas Fee (ukupno 145 km ski staza).

U cenu aranžmana nije uključeno:

Boravišna taksa: U cenu aranžmana nije uračunata boravišna taksa, koja po osobi (stariji od 12 godina) iznosi 4,5 CHF za jednan dan boravka u hotelu.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, mogu se rentirati na recepciji. Cena seta posteljine za 7 dana je 10 evra, a seta peškira takođe 10 evra. Savetujemo vam da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire. 

Depozit: Prilikom check-in procedure, potrebno je po osobi ostaviti 20 evra na ime depozita. Check-in je u intervalu 16:00-20:00. Za check-out potrebno je srediti i očistiti sobe. Chek-out je planiran do 10:00 ujutru. Nakon razduženja soba, depozit se vraća gostima.

Prevoz i parking: Prevoz do skijališta je sopstveni. S obzirom da u Saas Fee-u nema saobraćaja, bezbrižno šetanje ulicama je pravo uživanje. Za cirkulisanje po selu koristite javni prevoz na električni pogon, a svoj auto ostavljate na ulazu u selo u specijalnim garažama. Cena 7-dnevnog parkiranja - USKORO!

Autobuski prevoz je moguće organizovati u slučaju minimalno 40 zainteresovanih putnika, po ceni od 120 evra.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Astoria - Saas Fee

Hotel Astoria u naselju Sass Fee se nalazi na 300m od najbližih ski liftova Stafelvald. Hotel je kategorisan sa 3*, a gostima je na usluzi Restoran, Room Servis, Bar, Recepcija otvorena 24 sata, Lift, Zajednički salon sa bilijarom, Prostor za pušače. Hotel poseduje saunu i parno kupatilo čije korišćenje je besplatno.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Saas Fee

Saas Fee je Švajcarsko skijalište za koje važi krilatica "Alpski biser", a  pre svega zbog toga što samo mesto okružuje čak 13 vrhova od preko 4000 metara (od kojih je Dom sa preko 4600 metara ponajveći). I stvarno, okolina gledana iz samog mesta smeštenog na 1800 m/nv izgleda  veličanstveno.
Susret sa Saas Fee-om je jedno novo iskustvo!!!

Detaljnije...