closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Grimentz-Zinal 11-18. januar 2020.


11 - 18. januar 2020. - Sedmodnevno skijanje u ski centru Grimentz-Zinal. Zinal i susedni Grimentz nalaze se u dolini Val d'Anniviers, u blizini grada Sierre u kantonu Valais uz granicu sa Italijom. Ova dolina se nalazi izmedu poznatih ski centara Verbier i Zermatt,  sa pogledom i na čuveni alpski vrh Matterhorn 4.488  m/nv. Skipas koji je u ceni aranžmana obuhvata dolinu Val d'Anniviers za sve ski centre u dolini bez dodatnih doplata, koja pored osnovnog skijališta "Grimentz-Zinal" uključuje i "St Luc / Chandolin" kao i skijalište "Vercorin" koji ukupno daju mogućnost skijanja na 220 km skijaških staza.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 10. januar 2020. - petak. Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
- 11. januar - subota. U popodnevnim časovima dolazak u mesto Zinal, raspoređivanje i smeštaj u odgovarajuće apartmane.
- 12 - 17. januar. Šestodnevno skijanje u ski centrima Grimentz-Zinal,  St Luc / Chandolin i Vercorin. Ukupno 220 km staza.
- 18. januar - subota. Pripremanje za povratak. Raspremanje i sređivanje apartmana. Odjavljivanje apartmana (check-out). Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Neposredno ispred Milana, usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 19. januar - nedelja, Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:
- Smeštaj u 8-krevetnom četvoroprostornom apartmanu + prevozr + 6-dnevni ski pas -  375 evra.
- Smeštaj u 6-krevetnom troprostornom apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas - 395 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnom dvoprostornom apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas - 415 evra.

 Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.

- Ako 7 osoba boravi u 8-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 15 evra,
- Ako 6 osoba borave u 8-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 35 evra,
- Ako 5 osoba boravi u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 20 evra,
- Ako 4 osobe borave u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 50 evra,
- Ako 3 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 40 evra,
- Ako 2 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 120 evra.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata: 
- Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV) na relacijii Beograd - Zinal - Beograd,
- 7 noćenja u izabranom apartmanu u mestu Zinal. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.
- Šestodnevni skipas za skicentre Grimentz-Zinal,  St Luc / Chandolin i Vercorin. Ukupno 220 km staza.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (2,5 CHF dnevno  a starije od 18 godina; 1,25 CHF dnevno za mlađe od 18 godina).
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: uključeni u cenu aranžmana.

Depozit: Depozit za najam apartmana iznosi ___ evra za apartman i plaća se gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska u isti. Polaganje dpozita je moguće i blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice, ukoliko je posedujete. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana, ukoliko apartman nije oštećen.

Završno čišćenje: U ceni aranžman je završno čišćenje apartmana osim kuhinje.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuielja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Swisspeak Resort Zinal

Swisspeak Resort Zinal rezidencija se nalazi u samom mestu Zinal u blizini polazne stanice gondole "Zinal-Sorebois" koja izvlači na skijalište. To je novoizgrađena moderno opremljen apartmanska rezidencija sa svim pogodnostima koje su potrebne za savršen boravak. Sastoji se iz 6 zgrada petospratnica. Dve zgrade su završene novembra 2018, a ostalih četuiri biće spremno da primi goste do decembra 2019. Ukupno 97 apartmana.

 

 

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Grimentz-Zinal

Naselje Zinal nalazi se na najjužnijem i najvišem kraju doline Val d'Anniviers u Švajcarskoj sa sjajnim položajem ispod visokih vrhova među kojima je i Weisshorn 4506 m/nv.  Od pocetka 2014. godine Zinal je žičarom povezan sa ski centrom Grimentz. Ruta ove žičare od 3 kilometra je treća najduža ruta žičare u Švajcarskoj. Sada čine jedinstveno skijaško područje Grimentz-Zinal koje se prostire na nadmorskim visinama od 1670m do 2900m i nudi 115 km alpskih skijaških staza.

Detaljnije...