Produženi ski vikendi na Staroj planini, mart-april 2021.


Iskoristitie obilne snežne padavine i fantastične uslove koji trenutno vladaju na srpskim planinama. Napravite beg od surove realnosti i zagađenog vazduha u gradovima, na produženi ski viknend na Staroj planini i skijajte u kasnim martovskim i aprilskim terminima, koji su po ljubiteljima sunca na planini najbolji termini za skijanje. Program se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. Dolazak može da se prilagodi da bude i u četvrtak uveče i u petak ujutru (rani check-in omogućen) tako da se mogu iskoristiti puna tri dana skijanja. Specijalna ponuda za članove našeg kluba iznosi od 15 eur za polupansion po danu u apartmanima Sunce (4,5km od polaza žičare Konjarnik). Popust na skipas u slučaju formiranja grupe.

PROGRAM:

Dolazak individualnim prevozom u četvrtak posle podne ili u petak ranu ujutru (obezbeđen rani check-in).

Petak 26.03. / 02.04. / 09.04:
7:00 - 9:00 Dolazak u aparthotel Sunce i ulazak u sobe. Doručak.
9:00 - 16:00 Celodnevno skijanje na Staroj planini.
16:30 Povratak u hotel.
17:30-18:30 Večera u hotelu.
Slobodno vreme..

Subota 27.03. / 03.04. / 10.04:
8:00 - 9:00 Doručak u hotelu.
9:00 - 16:00 Drugi dan skijanja na Staroj planini.
16:30 Povratak u hotel.
17:30-18:30 Večera u hotelu.
Slobodno vreme..

Nedelja 28.03. / 04.04. / 11.04:
8:00 - 9:00 Doručak u hotelu.
9:00 - 16:00 Treći dan skijanja na Staroj planini.
16:30 Povratak u hotel (obezbeđen late check-out).
17:00-18:00 Večera u hotelu.
18:00 Odjavljivanje iz soba i povratak.

 

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - SUNCE SPECIJAL  za sve članove SkiBusa iznosi:
- Za smeštaj 4 osobe u 4-krevetnom apartmanu = 15 evra po osobi za uslugu jednog polupansiona.
- Za smeštaj 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu = 17 evra po osobi za uslugu jednog polupansiona.
- Za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu = 19 evra po osobi za uslugu jednog polupansiona.

Gosti mogu koristiti dva ili tri polupansiona, u zavisnosti od toga kako ovaj program žele isplanirati. Dolazak je moguć od četvrtka posle podne, do petka uveče (u kom slučaju bi skijali dva dana subotu i nedleju). Gostima je omoguće i rani check-in u petak tako da se može i tako organizovati program u sopstvenoj režiji (u tom slučaju se koriste dva polupansiona - počinje se sa večerom u petak, uz mogućnost doplate doruka u petak i večere u nedelju).

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. iznosi 5 evra po ceni polupansiona. Broj odraslih osoba definiše cenu navedenu iznad i ovaj popust se odnosi u odnosu na tu cenu.

Popust na skipas:
U slučaju formiranja grupe (minimum 20 osoba sa skipasom istog tipa) obezbeđuje se za članove popust na skipas 10%

U cenu aranžmana je uključeno:
- Polupansion u aparthotelu Sunce na Staroj planini prema broeju željenih usluga i izabranom smeštaju

Plaćanje:
Svi članovi ULjS SkiBus koji žele da skijaju na ovom programu, potrebno je da izvrše rezervaciju preko kancelarije udruženja. Nakon potvrde rezervacije, članovi će uz pokazivanje važeće članske kartice ULjS SkiBus, navedeni paket u svoje ime platiti po dolasku na recepciji aparthotela Sunce, a prema gore navedenim cenama i broju usluga koje koriste.

Cena paketane uključuje:
- Boravišne takse koje putnici plaćaju na recepciji hotela. (2,5KM po danu x 3 dana boravka).

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:

Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važi pravilnik o uslovima putovanja ULjS SkiBus.
• ULjS SkiBus ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika zadržava se pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Detaljnije o ski centru: Stara planina

Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema Bugarskoj. Pripada grupi venačnih planina, a njen glavni venac prostire se približno od Zaječara do Crnog mora u dužini od oko 550 km. Pri tom manji deo glavnog venca (oko 150 km) predstavlja granicu izmedju Srbije i Bugarske, a veći deo (oko 400 km) deli Bugarsku na dva dela: severnu i juznu. Drugo ime za Staru planinu je Balkan, tako da je zapravo po ovoj planini i celo Balkansko poluostrvo dobilo ime.

Detaljnije...