closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Jahorina, 7 dana - 04-11. januar 2020.


04-11. januar 2020. - U saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina i hotelom Bistrica SkiBus tokom zime 2019/2020 organizuje ovaj PROMOTIVNI sedmodnevni skijaški aranžman.

Ski centar Jahorina je od leta 2017. do 2019. bilo veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja, napravljena nova gondola. Veliki trud i rad je uložen na unapređenje ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistema ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.

Promotivna ponuda podrazumeva 7 polupansiona u hotelu Bistrica kao i 7-dnevni skipas za skijalište Jahorina.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 35 putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - Subota 04. januar 2020.
- Ulazak u hotel Bistrica na Jahorini posle 14h.
- Preuzimanje skipasova prilikom zaduživanja soba, na recepciji.
- Večera u hotelu.

2-7. dan - Nedelja 05. januar - petak 10. januar 2020.
- Doručak u hotelu.
- Skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.

8. dan - Subota 11. januar 2020. - Doručak u hotelu.
- Doručak u hotelu.
- Napuštanje soba i odjava iz hotela*.
- Sedmi skijaški dan.

    (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA
Hotel BISTRICA
(paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) iznosi:
- Za smeštaj 4 odrasle osobe u 1/4-krevetnim sobama (2 osnovna + 2 pomoćna ležaja) / po osobi: 319 evra.
- Za smeštaj 3 odrasle osobe u 1/3-krevetnim sobama (2 osnovna + 1 pomoćni ležaj) / po osobi: 329 evra.
- Za smeštaj 2 odrasle osobe u 1/2-krevetnim sobama / po osobi: 339 evra.

- Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi: 75 eur.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) borave besplatno.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi: -65 evra.

Broj odraslih osoba u sobi, određuje samu veličinu sobe i u tom smislu važe gore navedene cene. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obezbeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama.
Navedene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4. krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe).
Ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom (nema druge odrasle osobe u sobi), za jedno dete 6-12 god. plaća se puna cena aranžmana za odrasle umanjena za: -30 evra.

Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi -75 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne koriste skipas umanjenje iznosi 55 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- 7 polupansiona u hotelu Bistrica na Jahorini.
- Korišćenje bazena u hotelu Bistrica.
- 7-dnevni skipas za ski centar Jahorina.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 35 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 35 prijavljenih putnika. U tom slučaju polazak iz Beograda je u subota 04. januara u 17:30h.
- Ukoliko bude organizovan autobuski prevoz, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika).

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM dnevno po osobi).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

Ski škola za decu na Jahorini: 

Varijanta 1:
7 dana po 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete: 105 evra (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,75 evra), 
- za dvoje dece iz jedne porodice 170 evra (3,04 evra po času obuke)
- za troje dece iz jedne porodice 230 evra (2,74 evra po času obuke).

Varijanta 2:
jedan dan 4 časa grupne 
ski obuke (8-12 polaznika)
- cena obuke po detetu: 40 evra

Za realizaciji ski obuke potrebno je najmanje 8 prijavljenih.
Ski obuku realizuju naši ski instruktori u ski centru Jahorina.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskoristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na VOGELU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika, koje obučavaju naši instruktori, sa iskustvom u radu sa najmlađima. Potrebno je minimalno 8 prijavljenih polaznika.
Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Bistrica

Hotel Bistrica je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa 3 zvezdice. Raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana, što ukupno cini 320 osnovnih i 80 pomocnih ležajeva. Struktura soba je različita: jednokrevetne, dvokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajevima, a svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i direktnu telefonsku liniju.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...