Jahorina, 7 dana - 27. februar - 6. mart 2021.


27. februar - 6. mart 2021. - U saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina i partnerskim hotelima SkiBus tokom zime 2020/2021. organizuje ovaj PROMOTIVNI sedmodnevni skijaški aranžman.

Ski centar Jahorina je od leta 2017. do 2020. bilo veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze,izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja, napravljena nova gondola, osvetljene su staze za potrebe noćnog skijanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenje ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistema ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.

Promotivna ponuda podrazumeva 7 polupansiona u izabranom hotelu kao i 7-dnevni skipas za skijalište Jahorina.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 35 putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - Subota 27. februar 2021.
- Ulazak u izabrani hotel na Jahorini posle 14h.
- Preuzimanje skipasova prilikom zaduživanja soba, na recepciji.
- Večera u hotelu.

2-7. dan - nedelja 28. februar - petak 05. mart 2021.
- Doručak u hotelu.
- Skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.

8. dan - Subota 06. mart 2021. - Doručak u hotelu.
- Doručak u hotelu.
- Napuštanje soba i odjava iz hotela*.
- Sedmi skijaški dan.

    (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine.


PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA:

Opcija 1: Hotel Snješko (paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) iznosi:
Za smeštaj u 1/5, 1/4, 1/3 sobama:
- Odrasli (svi stariji od 12 god.): 329 evra.
- Deca 6-12 god: 279 evra.
- Deca 0-6 god (dele krevet sa odraslima): free
- Doplata za 1/2 sobu po osobi iznosi: 20 evra.

Opcija 2: MaxWell apartmani (paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) iznosi:
Za smeštaj u 1/5, 1/4, 1/3 sobama:
- Odrasli (svi stariji od 12 god.): 319 evra.
- Deca 6-12 god: 269 evra.
- Deca 0-6 god (dele krevet sa odraslima): free
- Doplata za 1/2 sobu po osobi iznosi: 20 evra.

Opcija 3: Hotel Dva Javora (paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) iznosi:
Za smeštaj u 1/5, 1/4, 1/3 sobama:
- Odrasli (svi stariji od 12 god.): 329 evra.
- Deca 6-12 god: 279 evra.
- Deca 0-6 god (dele krevet sa odraslima): free
- Doplata za 1/2 sobu po osobi iznosi: 20 evra.

Opcija 4: Aparthotel Vučko - SPECIJALNA CENA
- Zbog velike raznolikosti smeštajnih jedinica i različitih cena za iste - pozovite nas kako bi vam napravili odgovarajuću ponudu ski paketa. Obezbeđen značajan popust na cene sedmodnevnih ski paketa.

 

Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi -75 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne koriste skipas umanjenje iznosi 55 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- 7 polupansiona u izabranom hotelu na Jahorini.
- 7-dnevni skipas za ski centar Jahorina.

Ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom (nema druge odrasle osobe u sobi), za jedno dete 6-12 god. plaća se puna cena aranžmana za odrasle umanjena za: -30 evra.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 35 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 35 prijavljenih putnika. U tom slučaju polazak iz Beograda je u subota 27. februara u 8:00h.
- Ukoliko bude organizovan autobuski prevoz, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika). 

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM dnevno po osobi).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Snješko

hotel snjesko

Hotel Snješko je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini, koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početaka žičara na Poljicama (starog dvoseda, novog šestoseda i tanjira). Hotel je kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji.

Detaljnije...

Hotel Dva Javora

Na najljepšoj lokaciji na Jahorini, udaljen svega 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na oko 1600 metara nadmorske visine u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se novoizgrađeni hotel „Dva javora“.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...