SKI OPENING - JAHORINA, 11 - 13. decembar 2020.


11 - 13. decembar 2020.  - SKI OPENING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!

U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKI SKI OPENING NA JAHORINI. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Obećavamo vam da ćete videti Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena, što će vratiti poljuljano poverenje i zaboravljenu ljubav prema ovoj olimpijskoj lepotici. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod.

Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Sve to za 79 evra

Ski centar Jahorina je od leta 2017. pa sve do danas veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, a za ovu sezonu i nova gondola sa tri nove ski staze, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistama ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.

Obezbeđen autobuski prevoz iz velikog broja gradova Srbije.

PROGRAM PUTOVANJA ski openinga:

Četvrtak 10. decembar:
- Polazak sa unapred zakazanog mesta iz Beograda i svih ostalih gradova koji su polazne tačke za ovo putovanje. U zavisnosti odakle se kreće, polazak je planiran u ranim večernjim satima (oko 18-20h). Za ovaj program su obezbeđni polasci iz velikog broja gradova Srbije.
- 00:00 - 02:00 Dolazak na Jahorinu (*) i smeštanje skijaša u odgovarajuće sobe i/ili apartmane izabranog smeštajnog objekta.
- Noćenje u hotelu.

Petak 11. decembar:
- Doručak (opciono) u hotelu.
- Podela skipasova.
- Prvi dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Noćenje.

Subota 12. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Pun skijaški dan na Jahorini (drugi dan skijanja).
- Večera u izabranom hotelu (opciono, uz doplatu paketa hrane).
- Fakultativni izlet za Sarajevo, za sve zainteresovane. Onima koji idu na ovaj izlet, večera će se ranije servirati.
- Noćenje.

Nedelja 13. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Treći dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Razduživanje soba i napuštanje hotela.
- Pakovanje u autobuse i polazak (oko 18h). Vožnja do krajnjeg odredišta.   


CENA ARANŽMANA (paket uključuje: 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas, prevoz autobusom) po osobi iznosi:


OPCIJA 1: Hotel SNJEŠKO (Poljice)
- Za smeštaj u 1/5 sobama: 79 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama: 85 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama: 89 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 95 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

OPCIJA 2: Hotel DVA JAVORA
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima: 79 evra.
- Za smeštaj u 1/5 apartmanima: 79 evra.
- Za smeštaj u 1/5 sobama: 79 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama: 85 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama: 89 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 95 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.
Hotel poseduje sopstveni ski rental. Za sve članove SkiBusa, obezbeđen popust na rentu opreme. Za sve goste SkiBusovog ski opneninga, popust na prateći sadržaj hotela (sauna, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, pikado...).

OPCIJA 3: Hotel KRISTAL
- Za smeštaj u 1/5 apartmanima: 79 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima: 85 evra.
- Za smeštaj 3 osobe u 1/4 apartmanu: 95 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 95 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

OPCIJA 4: Aparmani/paviljon Max-well

- Za smeštaj u 1/10 apartmanima (3xbračni krevet+2xtrosed): 79 evra.
- Za smeštaj u 1/8 apartmanima (2xbračni krevet+2xtrosed): 79 evra.
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima (1xbračni krevet+2xtrosed): 85 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima (1xbračni krevet+1xtrosed): 8
9 evra.
- Za smeštaj u 1/4 studijima(2xtrosed): 89 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama (2xtrosed): 89 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama (trosed+solo): 89 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama (bračni krevet)95 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36 evra. Cena pojedinačne večere je 12 evra, a doručka 6 evra.

Sve cene su izražene po osobi i podrazumevaju paket koji uključuje prevoz, 3 noćenja u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Navedeni paket se ne može cepati na pojedinačne usluge, već se isključivo prodaje u celini.

Sve navedene cene važe za uplate aranžmana u celosti.

U slučaju nedovoljnog broja putnika navedene linije neće biti realizovane (minimum 55 putnika po svakoj od naznačenih transportnih pravaca).

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranom hotelu na Jahorini na bazi 3 noćenja.
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.
- Prevoz autobusom na relaciji Beograd-Jahorina -Beograd.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse sa osguranjem, koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za paket hrane - 3 doručka i 3 večere, koji iznosi 36 evra, a koji gosti sami plaćaju na recepciji hotela u kome su smešteni. Cena pojedinačnih obroka je značajno skuplja, nego što je to slučaj kada se kupi celokupni paket hrane.
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od okvirno navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 55. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana iznosi 5 dana pre započinjanja putovanja.

• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Snješko

hotel snjesko

Hotel Snješko je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini, koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početaka žičara na Poljicama (starog dvoseda, novog šestoseda i tanjira). Hotel je kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji.

Detaljnije...

Hotel Kristal

Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne lepotice. Veliki je broj razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije postaje ovaj hotel i uživanju u idealnim snežnim terenima i ski stazama Jahorine. Pored hotela se nalazi I ski lift za najmlađe, dvosedežnica,  šestosedežnica I ski lift Poljice.

 

Detaljnije...

Hotel Dva Javora

Na najljepšoj lokaciji na Jahorini, udaljen svega 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na oko 1600 metara nadmorske visine u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se novoizgrađeni hotel „Dva javora“.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...