Jahorina 06-08. septembar 2019. - Produženi vikend


06-08. septembar 2019. - 3 dana na olimpijskoj ljepotici Jahorini!
Produženi vikend u planinskom turističkom centru Jahorina! Aranžman obuhvata tri noćenja u hotelu Bistrica i autobuski prevoz. Iskoriostite priliku i uverite se o mnoštvu novih letnjih sadržaja na Jahorini. I dalje je prepoznatljiva domaćinska atmosfera, jeftin i kvalitetnan vanpansion i dobar provod. Rekordan broj posetilaca i brojni sadržaji obeležili su letnju sezonu na Jahorini koja je u toku.

Tokom letnje sezone posetiocima je na raspolaganju šestosed žičara "Poljice" za panoramsko razgledanje, letnje sankanje - tjubing, teretana na otvorenom, sportski tereni, markirane planinske staze za šetnju, iznajmljivanje bicikala...

Jedna od najzanimljivijih novih atrakcija na Jahorini je bob na šinama - alpin koster, najduži na Balkanu sa trasom dugom 2,5 kilometara koja polazi od jezera na vrhu planine, a završava se na platou Poljice. Na polaznoj stanici boba nalazi se restoran sa velikom terasom, a gosti će uživati na najlepšoj lokaciji na planini sa pogledom na veštačko jezero i jahorinske padine.


PROGRAM PUTOVANJA:

Četvrtak 05. septembar:
- Polazak iz Beograda u 18:30h.

Petak 06. septembar:
- Dolazak na Jahorinu oko 2:30h.
- Smeštaj u hotel Bistrica, rani ulazak u sobe.
- Doručak u hotelu - opciono uz doplatu.
- Celodnevno aktivnosti na Jahorini.
- Večera u hotelu - opciono uz doplatu.
- Slobodno vreme, noćenje.

Subota 07. septembar:
- Doručak u hotelu - opciono uz doplatu.
- Fakultativni** izlet u Sarajevo. Obilazak Trebevića, bob staze, opciona vožnja Sarajevskom žičarom, pešačka tura po gradu uz pratnju lokalnog vodiča, slobodno vreme u Sarajevu.
- Povratak na Jahorinu.
- Večera u hotelu - opciono uz doplatu.
- Slobodno vreme, noćenje.

Nedelja 08. septembar:
- Doručak u hotelu - opciono uz doplatu.
- Slobodno vreme na Jahorini.
- Rana večera u hotelu - opciono uz doplatu.
- Napuštanje hotela.   
- Polazak za Beograd oko 17h
- Dolazak u Beograd oko ponoći.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - paket uključuje 3 noćenje u hotelu Bistrica i autobuski prevoz iznosi:

- Odrasle osobe u 1/2, 1/2+1 ili 1/2+2-krevetnim sobama / po osobi: 49 evra.
  (U sobi su dva osnovna ili francuski ležaj i hedan ili dva pomoćna ležaja )

Popusti za decu:
- Deca 0-5,99 god. koriste sedište u autobusu: 25 eur.
- Deca 6-11,99 god. na pomoćnom ležaju sa dve odrasle osobe: 39 evra.

Opciona doplata za polupansioan - paket 3 doručka + 3 večere:
- Odrasli :  28 evra.
- Deca 6-11,99 god. : 22 evra.
- Deca 0-5,99 god. : ne plaćaju.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Bistrica na Jahorini na bazi 3 noćenja .
- Korišćenje svih pratećih sadržaja hotela Bistrica (bazen, fitnes, zabavne igre i dr).
- Autobuski prevoz Beograd - Jahorina - Beograd.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Ishranu, moguća doplata za uslugu polupansiona za 3 doručka i 3 večere.

Fakultativni izlet**:
Putnicima će u subotu 07. septembra 2019, biti organizovan fakultativni izlet u Sarajevo.  
- Polazak sa Jahorine je prepodnevnim satima posle opcionog doručka, polazak iz Sarajeva je istog dana između 16 i 18h.
- Prevoz autobusom
- Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 30 min pre polaska na izlet.
- Cena izleta je 10 eura i plaća se na Jahorini prilikom prijave za izlet. Uključuje prevoz i uslugu lokalnog vodiča. Ne uključuje ulaznice i ostale individualne troškove tokom izleta.

Način plaćanja:
Prilikom prijave, putnik je dužan uplatiti akontaciju u visini od 50% od cene aranžmana, a ostatak ugovorene cene, 20 dana pre početka putovanja. Uplate su gotovinski ili na tekući račun.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Bistrica

Hotel Bistrica je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa 3 zvezdice. Raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana, što ukupno cini 320 osnovnih i 80 pomocnih ležajeva. Struktura soba je različita: jednokrevetne, dvokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajevima, a svaka soba ima kupatilo, TV, satelitski program i direktnu telefonsku liniju.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...