VUČKO Jahorina - Specijal, 25-28. mart 2021.


25 - 28. mart 2021.  - VUČKO SPECIJAL - SKI PAKETI: 3 dana u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 3-dnevni skipas.

U saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje svoje MARTOVSKE skijaške SPECIJALE na Jahorini, koji se realizuju u formi četvrtak-nedelja. Skijajte u sunčanom martu na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 3 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 3-dnevno skijanje. Cena je promotivna - od 139 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.PROGRAM PUTOVANJA:

Četvrtak 25. mart:
- Dolazak na jahorinu. Ulazak u izabrani hotel moguć je od 14h.
- U slučaju dolaska gostiju pre zatvaranja rada ski centra, moguće je podići sopstvene skipasove, na baznoj stanici OC Jahorina. U protivnom, skijaši će svoje ski karte moći da podignu narednog jutra, neposredno pre skijanja.
- Zbog očekivanog kasnijeg dolaska gostiju i nemogućnosti korišćenja večere (upravo zbog kasnog dolaska), iz usluge je isključena ova usluga. oni koji ranije budu došli i želeli da imaju ovu uslugu, moguje samostalno doplatiti.
- Noćenje u izabranim smeštajnim jedinicama.

Petak 26. mart:
- Doručak u hotelu.
- Prvi skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.
- Noćenje u hotelu.

Subota 27. mart:
- Doručak u hotelu.
- Celodnevno skijanje na Jahorini.
- Večera u hotelu.

Nedelja 28. mart:
- Doručak u hotelu.
- Razduživanje i izlazak iz soba *.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Nakon skijanja, pakovanje i priprema za polazak.
- Opciona večera u hotelu.
- Napuštanje hotela i polazak kući.

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine. U protivnom hotel će obezbediti prostor gde skijaši mogu odložiti svoje stvari do povratka sa skijanja i gde bi se presvukli i pripremili za povratak.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - VUČKO SPECIJAL (paket uključuje 3 noćenja sa 3 doručka i 2 večere u izabranim sobama i apartmanima aparthotela VUČKO i 3-dnevni skipas) iznosi po osobi:

Aparthotel VUĆKO Jahorina
- Za smeštaj u 1/6 i 1/5 apartmanima: 139 evra.
- Za smeštaj 1/4 sobama i apartmanima: 149 evra.
- Za smeštaj 1/3 sobama i apartmanima: 155 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 165 evra.

Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi 90 evra.

Navedene cene se odnose na odrasle osobe (starije od 12 god) i podrazumevaju da su smeštajne jedinice u potpunosti popunjene. U slučaju da u određenoj smeštajnoj jedinici (apartmanu) boravi manje osoba nego što je pun kapacitet te jedinice (boravi manji broj osoba nego što apartman poseduje kreveta) cena će u skladu sa tim biti redukovana.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi 10 evra.

Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi 15 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne skijaju umanjenje iznosi 10 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranim sobama i apartmanima Aparthotela Vučko na Jahorini sa uslugom na bazi dva polupansiona i noćenja sa doručkom (prvi obrok je doručak u petak, nakon čega sledi večera u petak, potom doručak i večera u subotu i naposletku doručak u nedelju). Moguće je doplatiti opcionu večeru u nedelju, neposredno pre polaska. U slučaju da hotel bude u mogućnosti, obezbediće gostima i produženi boravak poslednjeg dana aranžmana - izlazak iz soba bi u tom slučaju bio u popodnevnim časovima nakon skijanja. U protivnom biće obezbeđena adekvatna prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje.
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 35 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 30 prijavljenih putnika. Polazak iz Beograda je predviđen za četvrtak 11. mart u 17:00h.
- Ako bude autobuskog prevoza, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika). Cena izleta po osobi iznosi 10 evra.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za treću večeru - u nedelju (ne spada u uslugu koja su uračunata u cenu).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.


POSEBAN MARTOVSKI HIT ARANŽMAN predstavlja SkiBUsov SKI CLOSING na Jahorini - paket uključuje 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i autobuski prevoz. Hit cena navedenog paketa - 89 evra. Detaljnije..

NAPOMENE:

Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Aparthotel Vučko

aparthotel vucko

Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...