Vogel – Bohinj, 14-20. januar 2018.


Šest dana skijanja na Vogelu, sedam dana boravka na Bohinju.

Skijajte šest dana u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Sloveniji, ski centru Vogel, sa koga se pruža prekrasan pogled na najviši vrh Slovenije Triglav i jezero Bohinj u dolini. Skijalište koje leži u Julijskim Alpima, u nacionalnom parku Triglav, prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv. Polazna gondola koja vodi na skijalište kreće iz mesta Bohinj. Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na dva hektara i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je i dečiji park.

Smeštaj za ovaj aranžman je u nekom od četiri hotela prema Vašem izboru. U ponudi ECO Hotel (4*), Hotel Jezero (4*), Hotel Kristal (4*) i Apartmani Triglav. Smeštaj je na bazi noćenja/polupansiona. Od hotela do gondole saobraća besplatni shuttle bus.

Ovaj program posebno pogoduje porodicama sa decom, zbog velikih pogodnosti i popusta koji se odobravaju na decu.

PROGRAM PUTOVANJA

Nedelja 14.01.2018.
- Dolazak u Bohinj. Ulazak u odgovarajuće sobe u izabranom smeštajnom objektu (u standardnom check-in vremenu, posle 14h). Preuzimanje šestodnevnog ski pasa za skijalište Vogel.
- Večera u izabranim hotelima: Kristal, Jezero ili Eko.

Ponedeljak 15.01.2018. - petak 19.01.2018.
- Doručak u izabranom hotelu. Odlazak na skijalište Vogel shuttle busom. Celodnevno skijanje. Povratak sa skijališta. Slobodno vreme. Večera u hotelu.

Subota 20.01.2018.
- Doručak u hotelu. Ukoliko izabrani hotel/apartmani imaju prostora i mogućnosti omogućiće gostima ostanak u sobama do povratka sa skijanja. U suprotnom, napuštanje soba je standardno nakon doručka, a hotel/apartmani će obezbediti odgovarajuću prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje. Odlazak na skijalište Vogel shutle busom. Celodnevno skijanje na Vogelu. Po povratku sa skijališta, razduživanje soba ako je bilo omogućeno duže ostajanje, a ko nije, presvlačenje u obezbeđenoj prostoriji i priprema za put. Opcijona večera u izabranim smeštajnim objektima (uz odgovarajuću doplatu - ova sedma večera ne spada u uslugu 6 ppolupansiona). Napuštanje smeštaja. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi iznosi:
Apartmani Triglav - Bohinj, Stara Fužina (usluga na bazi noćenja):
 - Odrasli u 1/2 studiju - 235 eur.
 - Odrasli u 1/3 studiju - 229 eur.
 - Odrasli u 1/4 studiju - 219 eur.
 - Odrasli u 1/4 2P apartmanu - 225 eur.
 - Odrasli u 1/5 2P apartmanu - 215 eur.
 - Odrasli u 1/6 2P apartmanu - 199 eur.
 - Deca 6-15 god. (uz roditelje) u svim tipovima app - 135 eur.
 - Deca do 6 god. (uz roditelje) u svim tipovima app -   50 eur.

Hotel Kristal 4* - Bohinj, Ribčev Laz (usluga na bazi polupansiona):
 - Odrasli - 345 eur.
 - Deca 6-15 godina (uz roditelje) - 165 eur.
 - Deca do 6 godina (uz roditelje) -   50 eur.

Hotel Jezero 4* - Bohinj, Ribčev Laz (usluga na bazi polupansiona):
 - Odrasli - 369 eur.
 - Deca 6-15 godina (uz roditelje) - 175 eur.
 - Deca do 6 godina (uz roditelje) -   50 eur.

Za hotele Kristal i Jezero navedene cene važe za decu sa minimum dve odrasle osobe u sobi. U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

Eco Hotel 4s - Bohinjska Bistrica (usluga na bazi polupansiona):
- Odrasli u 1/2 Superior sobi: 509 eur.
      U ovoj sobi je moguće dodati jedan pomoćni ležaj.
      Dete 3-14,99 godina (sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju): 245 eur.
- Odrasli u 1/2+2 Family sobi: 575 eur.
      U ovoj sobi se nalaze dva pomoćna ležaja (trosed na razvlačenje).
      Dete 3-14,99 godina (sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju): 280 eur.
- Odrasli u 1/2+2 Luxurious dvoprostorni suite: 665 eur.
      U ovom suite-u sa dva kupatila se nalaze dva pomoćna ležaja (trosed na razvlačenje) u odvojenoj sobi.
      Dete 3-14,99 godina (sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju): 330 eur.
- Dete 3-5,99 godina u svim sobama (sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju): 100 eur.
- Dete do 2,99 godina u svim sobama (sa 2 odraslih u istom ležaju): 50 eur.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Šest polupansiona u izabranom hotelu (Kristal 4*, Jezero 4*, Eko 4*s) u 1/2, 1/3, 1/4 ili 1/5 sobama ili šest noćenja u apartmanima Triglav u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 i 1/6 studijima/apartmanima. Svi objekti se nalaze u Bohinju, osim hotela Eko koji je u Bohinjskoj Bistrici.
- Šestodnevni skipas za skijalište Vogel i besplatan skibus (shuttle bus) koji prevozi skijaše od smeštajnog objekta do polazne stanice gondole na Vogelu.

Dodatne usluge koje su u ceni aranžmana u zavisnosti od izabranog smeštaja:
* Za opciju hotela Jezero 4* (hotel se nalazi na samom Bohinjskom jezeru): Korišćenje zatvorenog bazena i wellnes sadržaja u hotelu. Hrana se služi po principu "švedskog stola", a tokom večere je besplatna konzumacija (no limit) svih pića (pivo, vino i sokovi).
* Za opciju Hotel Kristal 4*: Svakoga dana nakon skijanja gostima se služi čorba (juha) i torta (iz fabrike torti koja je u samom hotelu). Ta usluga je u ceni paketa.
* Za opciju hotela Eco 4*s u Bohinjskoj Bistrici: Korišćenje zatvorenog aqua parka koji se nalazi u okviru komplaksa hotela Eko.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu (odrasli, stariji od 15 god. 1,27 evra/danu; deca 6-15 god. 0,64 evra/danu), koja se plaća direktno na recepciji hotela.
- Putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom. Moguće je kupiti u kancelariji udruženja.
- Prevoz, anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

Doplate za dodatne usluge u izabranom smeštaju:
- Doplata za završnu večeru, zadnjega dana nakon skijanja (sedma večera koja ne spada u uslugu 6 polupansiona) plaća se od strane putnika direktno na recepciji izabranog smeštajnog objekta.
- Wellnes (saune) u hotelima Kristal i Eko se doplaćuju.

Bez ski pasa: Ukoliko neko odrasli (stariji od 15g) ne skija i ne koristi skipas, cena aranžmana se umanjuje za -80 evra. Za decu nema umanjenja ako ne koriste skipas.

Putnici sami na licu mesta mogu doplatiti "Slovenian Alps" skipas, odnosno zameniti svoje 6-dnevne Vogel skipasove za 6-dnevne Slovenski Alpi skipasove uz odgovarajuću doplatu:
- odrasli - 35 evra
- deca 6-15 god - 75 evra.

Skipas Slovenski Alpi - Regionalni ski pas Slvenian Alps omogućava skijanje u sledećim slovenačkim skijalištima: Kranjska Gora, Vogel, Krvavec, Cerkno, Bovec - Sella Nevea i Arnoldstein (Tromeđa) u Austriji. Posebnu prednost koju ovaj skipas nudi skijašima jeste izbor skijališta na sam dan skijanja, a u zavesnosti od trenutnih vremenskih prilika i uslova za skijanje (skijaši se mogu opredeliti za ono skijalište u kome tog dana vladaju najbolji uslovi za skijanje - vremenske i snežne prilike). Sa višednevnim skipasom "Slovenski Alpi", sami skijaši biraju koliko dana i gde žele da skijaju od ponuđenih skijališta (ukoliko žele mogu ga potrošiti i samo na jedno od navedenih skijališta).

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Jezero - Bohinj

Hotel Jezero 4* se nalazi na centralnoj lokaciji uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. Ovde možete uživati u svežem planinskom vazduhu i predivnim zalascima sunca nad planinama. Pored velnes centra i restorana u okviru objekta, gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking.
Elegantno nameštene sobe obuhvataju balkon s baštenskom garniturom i sve moderne sadržaje. Struktura soba je od 2-krevetnih do 5-krevetnih. Svaka smeštajna jedinica uključuje deo za sedenje, mini-bar i TV.

Detaljnije...

Apartmani Triglav - Bohinj

Residencija Triglav se nalazi u prekrasnom bohinjskom selašcu Stara Fužina, koji je na rubu takozvanog jezerskoga polja. Blizina i pogled na bohinjsko jezero su kroz sva godišnja doba božanstveno bajkovita. Rezidencija Triglav sa svojom udobnošću nudi ugodan užitak za odmor, a ujedno je to i odlično odredište za skijanje na skijalištima Vogla i Koble.  
U kući Vam je na raspolaganju sauna i trim kabinet sa svom potrebnom opremom za stlni tenis.

Detaljnije...

Hotel Kristal - Bohinj

Hotel Kristal - Bohinj je porodični hotel u mestu Ribčev Laz, nedaleko od bohinjskog jezera, na periferiji Nacionalnog parka Triglav. Hotel je unapređen i renoviran u domaćem stilu, pružajući gostima mogućnost autentičnog upoznavanja karakteristika ovoga kraja Slovenije.
U hotelu je na raspolaganju finska sauna kao i salon za masažu. Tokom popodneva i večeri možete se opustiti u zimskoj bašti ili kontel baru sa otvorenim kaminom.

Detaljnije...

Hotel ECO - Bohinjska Bistrica

Hotel Bohinj ECO je izvanredan Superior hotel, predstavlja oazu mira i udobnosti na obodu Nacionalnog parka Triglav. Smešten je u mestu Bohinjska Bistrica na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera sa panoramskim pogledom na Julijske Alpe. Bežicni internet je besplatan. Nagrađivani hotel Bohinj Eco otvoren je u junu 2009. godine i prvi je ekološki hotel u Sloveniji. Do polazne stanice gondole na skijalištu Vogel bozi ski bus.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...