Ski Safari vikend, Bled 01-03. mart 2019.


01-03. mart 2019. - Ski SAFARI vikend u Sloveniji
Iskoristite najlepši period sezone  skijajući puna tri dana (petak-nedelja) u tri ski centra u Italije i Slovenije: Tarvisio, Cerkno i Kranjska Gora. Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 3 noćenja i 3-dnevni skipas.


PROGRAM PUTOVANJA

 Četvrtak 28.02.2019.:
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 Petak 01.03.2019.:
- Dolazak u u hotel Krim na Bledu oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe. Noćenje.
- Ustajanje i priprema za skijanje. 
- Polazak na skijalište prema programu.
- Celodnevno skijanje u skijalištu Tarvizio. (***)
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu Krim uz doplatu
- Slobodne aktivnosti na Bledu.

 Subota 02.03.2019.:
- Opcioni doručak u hotelu Krim uz doplatu
- Prevoz do skijališta Cerkno i celodnevno skijanje (***)
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu Krim uz doplatu
- Slobodne aktivnosti na Bledu.

 Nedelja 03.03.2019.:
- Opcioni doručak u hotelu Krim uz doplatu
- Pakovanje, odjava iz soba, ostavljanje stvari u odgovarajući prostor.(**)
- Prevoz do skijališta Kranjska Gora i celodnevno skijanje.(***)
- Povratak u hotel, spremanje za put.
- Opciona večera uz doplatu.
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 04.03.2019.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć nedelja na ponedeljak).

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

(**) Ukoliko u hotelu Krim imaju prostora i mogućnosti omogućiće gostima ostanak u sobama do povratka sa skijanja. U suprotnom, napuštanje soba je standardno nakon doručka, a hotel će obezbediti odgovarajuću prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje.

(***) Aranžman uključije tri jednodnevna ski pasa. Na programu su tri skijališta: Tarvisio, Cerkno i Kranjska Gora. Organizator puta, zbog eventualnih nepovoljnih vremenskih uslova i visne snega, zadržava pravo promene ski centa.

 CENA ARANŽMANA - paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta, 3 noćenja u hotelu Krim na Bledu, tri jednodnevna ski pasa - po osobi iznosi:

- Hotel KRIM - Bled (3 noćenja)
- Za smeštaj u 1/5 sobama - 165 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 175 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama - 185 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 195 evra.
Popusti za decu - Deca uzrasta 6-14,99 god: -20 evra, mlađa od 5,99 god i krevetu sa odraslima: -70 evra.

Doplata za ishranu:
Paket 2 doručka + 3 večere: - 28 evra. Deca 6-12 g: 20 evra. Deca mlađa od 5,99 god ne plaćaju hranu.

Ski pas: Ukoliko neko ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 50 evra odrasli / 30 evra deca 6-13,99 god.

Za ovaj aranžman je obezbeđen polazak iz Čačka uz doplatu od 15 eur.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd i sve neophodne tranfere do skijališta i nazad a prema programu putovanja.
- Tri noćenja u hotelu Krim na Bledu.
- Tri jednodnevna ski pasa skipas.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepciji  (3,20 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 1,60 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Članovima preporučujemo da na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski opening ne krenu bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na skijalištu. Osiguranje uzeti u Srbiji pre polaska na put (možete i u kancelariji udruženja).
- Opcionu ishranu u hotelu Krim. Moguće je na recepciji doplatiti paket tri večere i dva doručka i to drugog i trećeg noćenja.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. 

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...