Ski Safari opening, Bled 14-16. decembar 2018.


14-16. decembar 2018. - Ski SAFARI opening u Sloveniji
Otvorite skijašku sezonu skijajući puna tri dana
(petak-nedelja) u tri ski centra u Slovenije: Krvavec, Kranjska Gora i Kanin - Bovec. Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Paket uključuje prevoz, 3 noćenja i 3-dnevni skipas.

PROGRAM PUTOVANJA

 Četvrtak 13.12.2018.:
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 Petak 14.12.2018.:
- Dolazak u u hotel Krim na Bledu oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe. Noćenje.
- Ustajanje i priprema za skijanje. 
- Polazak na skijalište prema programu.
- Celodnevno skijanje u skijalištu Krvavec. (***)
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu Krim uz doplatu
- Slobodne aktivnosti na Bledu.

 Subota 15.12.2018.:
- Opcioni doručak u hotelu Krim uz doplatu
- Prevoz do skijališta i celodnevno skijanje na Kaninu iznad Bovca.(***)
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu Krim uz doplatu
- Slobodne aktivnosti na Bledu.

 Nedelja 16.12.2018.:
- Opcioni doručak u hotelu Krim uz doplatu
- Pakovanje, odjava iz soba, ostavljanje stvari u odgovarajući prostor.(**)
- Prevoz do skijališta Kranjska Gora i celodnevno skijanje.(***)
- Povratak u hotel, spremanje za put.
- Opciona večera uz doplatu.
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 17.12.2018.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć nedelja na ponedeljak).

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

(**) Ukoliko u hotelu Krim imaju prostora i mogućnosti omogućiće gostima ostanak u sobama do povratka sa skijanja. U suprotnom, napuštanje soba je standardno nakon doručka, a hotel će obezbediti odgovarajuću prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje.

(***) Aranžman uključije 3-dnevni Slovenski alpi ski pas. Na programu su tri skijališta: Krvavec, Kanin-Bovec i Kranjska Gora. Organizator puta, zbog eventualnih nepovoljnih vremenskih uslova i visne snega, zadržava pravo promene ski centa u ukviru mogućnosti skipasa Slovenski alpi.

 CENA ARANŽMANA - paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta, 3 noćenja u hotelu Krim na Bledu, tri jednodnevna ski pasa - po osobi iznosi:

- Hotel KRIM - Bled (3 noćenja sa dva doručka)
- Za smeštaj u 1/5 sobama - 139 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 149 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama - 159 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 169 evra.
Popusti za decu - Deca uzrasta 6-14,99 god: -20 evra, mlađa od 5,99 god i krevetu sa odraslima: -70 evra.

Doplata za ishranu:
Paket 2 doručka + 3 večere: - 28 evra. Deca 6-12 g: 20 evra. Deca mlađa od 5,99 god ne plaćaju hranu.

Ski pas: Ukoliko neko ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 40 evra odrasli / 20 evra deca 6-13,99 god.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd i sve neophodne tranfere do skijališta i nazad a prema programu putovanja.
- Tri noćenja u hotelu Krim na Bledu.
- Trodnevni Slovenski alpi skipas.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepciji  (2,50 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 1,25 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Članovima preporučujemo da na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski opening ne krenu bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na skijalištu. Osiguranje uzeti u Srbiji pre polaska na put (možete i u kancelariji udruženja).
- Opcionu ishranu u hotelu Krim. Moguće je na recepciji doplatiti paket tri večere i dva doručka i to drugog i trećeg noćenja.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. 

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Krim - Bled

Naselje Bled nalazi se na severozapadu Slovenije, u podnožju Julijskih Alpa. Udaljen od Beograda cca 580 km Bled je, sa svojom okolinom i prirodnim lepotama, pravi biser Slovenije.
Prijatan i bezbrižan odmor među prijateljima! Ovo je slogan Hotela Krim na Bledu koji je osnovan pre više od 50 godina. Hotel se nalazi u centru Bleda, na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa. U prelepom prirodnom okruzenju pored jezera i nudi sve sto je gostu potrebno za opustanje i aktivan odmor.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...