04-10.februar 2018. - 6 ski centara: Slovenian Alps - Bled


04-10. februar 2018. Sedmodnevni ski aranžman u Sloveniji sa smeštajem na Bledu i 6-dnevnim skipasom Slovenski Alpi, koji omogućava 6 dana skijanja u bilo kom od sledećih skijališta: Krvavec, Vogel, Cerkno, Kranjska Gora, Kanin - Sella Nevea i Arnoldstein. Bled kao centralno mesto ove regije čini dostupnim svih 6 navedenih skijališta u kojima može da se skija sa ovom jedinstvenom skipas karticom. Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Bled sa svojom autentičnom lepotom u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U ponudi smeštaja su sledeći hoteli na Bledu: Hotel Park (4 zvezdice) i Hotel Ribno (3 zvezdice). Usuga je na bazi polupansiona.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - Nedelja 04.02.2018.

- Dolazak na Bled i smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u sobe predviđen je posle 14:00. Preuzimanje šestodnevnog skipasa Slovenian Alps na recepciji hotela.
- Večera u hotelu.

2-6. dan - Ponedeljak 05.02.2018. - petak 09.02.2018.
- Doručak u hotelu. Odlazak sopstvenim prevozom prema ličnom izboru na neko od šest skijališta koje je u sistemu skipasa Slovenski Alpi. Celodnevno skijanje. Povratak sa skijališta u hotel. Slobodno vreme.
- Večera u hotelu.

7. dan - Subota 10.02.2018.
- Doručak. Celodnevno skijanje. Po povratku sa skijališta, pakovanje i pripremanje za polazak i razduživanje soba.
- Večera u hotelu - važi za sve opcije hotela iz ponude (opciono sedma i poslednja večera - koja ne spada u uslugu šest polupansiona. Putnici mogu korististiti ovu uslugu večere u hotelu neposredno pre polaska nazad, uz odgovarajuću dopaltu je direktno na recepciji hotela). Napuštanje hotela.

* U dogovoru sa hotelima putnicima na ovom programu je omogućen ostanak u sobama zadnjega dana sve do povratka sa skijališta, nakon čega će se spremiti za put i razdužiti sobe (late chek-out opcija). Ukoliko žele nakon razduženja soba, moći će da doplate i večeru u hotelu (neposredno pre polaska), po beneficiranim cenama.

Ovaj pogram posebno pogoduje porodicama, jer nudi niz pogodnosti i benefita za decu. Gostima će na usluzi biti SkiBusova škola skijanja, koju će realizovati ski instruktori naročito iskusni u radu sa najmlađima. Detaljnije o ski školi u nastavku teksta ovog aranžmana.

Cena aranžmana po osobi iznosi:
Opcija 1 - Hotel Ribno 3*:
- Odrasli - 339 eur.
- Deca 6-15 godina (uz roditelje) - 215 eur.
- Deca do 6 godina (uz roditelje) -   50 eur.

Opcija 2 - Hotel Park 4*:
- Odrasli - 429 eur.
- Deca 6-15 godina (uz roditelje) - 269 eur.
- Deca do 6 godina (uz roditelje) -   50 eur.

Anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. U ovom terminu biće obezbeđen autobuski prevoz u slučaju dovoljno prijavljenog broja putnika. Doplata za autobuski prevoz sa svim transferima ka skijalištima (skija se prema našem programu putovanja) iznosi 75 eura.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Šest polupansiona u 1/2 ili 1/3 sobama u izabranom hotelu.
- Šestodnevni Slovenian Alps skipas koji omogućava skijanje u bilo kom od šest ski centara: Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Vogel (Slo), Arnoldstein (A) i  Boveec - Sella Nevea (Slo - It).

 

Bez ski pasa: Ukoliko neko ne želi da koristi Slovenian alps skipas, cena aranžmana se umanjuje: za odrasle -105 evra, za decu -65 evra.

Aranžman ne uključuje: Boravišnu taksu (1,27 evra po danu za odrasle - starije od 18 god. i 0,64 evra po danu za decu 6-18 god.), koja se plaća direktno na recepciji hotela, po važećem cenovniku. U cenu, takođe, nije uključeno putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom, koje se može uplatiti u kancelariji SkiBusa.

Opciona doplata za završnu večeru, zadnjega dana nakon skijanja (sedma večera koja ne spada u uslugu 6 polupansiona) plaća se od strane putnika uz predhodnu najavu direktno na recepciji hotela, po beneficiranim cenama i iznosi:
- Za hotel Park -10 evra, za decu ispod 6 godina je gratis.
- Za hotel Ribno 12 evra za sve starije od 15 god, 9 evra za decu 6-15 god, gratis za decu ispod 6 god.

Ski škola za decu
- Realizuje se u ski centru Vogel - cena programa ski obuke koji podrazumeva 6 dana po 4 časa ski obuke od strane naših ski instruktora iznosi: 95 evra za jedno dete (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 150 evra ako su u pitanju dvoje dece iz iste porodice (3,12 evra po času obuke) i 200 evra ako je u pitanju troje dece iz iste porodice (2,77 evra po času obuke). Na dnevnom nivou (ako se ne uzima ceo paket ski obuke u trajanju od 6 dana) cena ski škole na Vogelu za 4 časa individualne obuke iznosi 30 evra.
- Ski škola "Slovenia Alps" se ralizuje u ski centrima koje obuhvata ovaj regionalni skipas, a prema unapred utvrđenom redosledu posete ski centara po danima (planu puta) i tako koncipirane obuke skijanja za potrebe dečijeg Ski kampa koji se održava u isto vreme. Cena: Ski škola - paket 6 dana u varijanti kada se radi celodnevna obuka - 8 časova dnevno, 48 časova skijanja za 6 dana boravka - 130 evra ( 2,7 evra po času obuke). Ukoliko se ne želi koristiti kompletan paket od 6 dana ski škole, moguće je uzeti obuku na bazi jednog dana koji obuhvata 8 časova skijanja po ceni od 40 evra.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskoristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.
Ski škola na VOGELU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 10 polaznika, koje obučavaju naši najbolji instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima.

Ski škola SLOVENSKI ALPI
Program ski obuke se realizuje za decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva celodnevnu skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 8 časova dnevno (tokom celog skijaškog dana sa pauzom za ručak), a realizuje se u okviru SkiBusovog dečijeg ski kampa prema unapred utvrđenom redosledu posete "Slovenski Alpi" ski centara. Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika. U ovom programu deca nemaju mogućnosti da skijaju samostalno i van grupe i pod kompletnim nadzorom su tokom celog dana boravka na skijalištu.
Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Park - Bled

Hotel Park 4* se nalazi u centralnom delu Bleda iz koga se pruža pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Poseduje velnes centar s velikim zatvorenim bazenom i teretanom kao i veliku sunčanu terasu.
Bled se nalazi na 50 km od Ljubljane i na 35 km od Aerodroma Ljubljana. Na raspolaganju su brojne rekreativne aktivnosti uključujuci ribolov, planinarenje, biciklizam, splavarenje i vožnju kajaka na planinskim rekama.

Detaljnije...

Hotel Ribno - Bled

Hotel Ribno je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen je borovom šumom i raspolaže sadržajima za aktivnosti na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na plaži.
U ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje i raznovrsnim slovenačkim vinima možete uživati u nekom od 3 restorana hotela Ribno Bled. Hotel poseduje otvorenu terasu i poslovni centar. U velnes centru na raspolaganju su vam saune, hidromasažne kade i masaže.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...