01-03. mart 2019. - Ski SAFARI vikend u Sloveniji
Iskoristite najlepši period sezone skijajući puna tri dana
(petak-nedelja) u tri ski centra u Italije i Slovenije: Tarvisio, Cerkno i Kranjska Gora. Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 3 noćenja i 3-dnevni skipas - od 155 evra.
 

Detaljnije...


01-03. mart 2019. - Ski SAFARI vikend iz Bleda u ski cente Italije
Iskoristite najlepši period sezone skijajući puna tri dana
(petak-nedelja) u dva ski centra u Italije: Tarvisio, Sella Nevea i treći dan ponovo Tarvisio. Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 3 noćenja i 3-dnevni skipas - od 155 evra.
 

Detaljnije...


08-10. mart 2019. - 8.mart u Slovenskim Alpima
Zatvorite skijašku sezonu tokom praznika žena 8. marta skijajući puna tri dana
(petak-nedelja) u tri ski centra Italije i Slovenije: Tarvisio, Sella Nevea i Kranjska Gora. Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoga dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 3 noćenja i 3-dnevni skipas - od 135 evra.
 

Detaljnije...