Vojvođanski raspust, Krvavec 23-29. decembar 2017. - 6-dnevno skijanje


Tokom vojvođanskog rasputa šestodnevno skijanje na Krvavecu 23-29. decembar 2017.  sa smeštajem u Termama Snovik
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa čine ovaj program dodatno atraktivnim.
Ovaj program je namenjen porodicama sa decom ali i profesorima osnovnih i srednjih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima, tim pre što je obezbeđena obuka skijanja.

Autobuski prevoz sa polascima iz Vršca, Zrenjanina, Novog Sada i Sombora!

PROGRAM PUTOVANJA

Subota  23.12.2017.:
- Polazak iz Vršca, Zrenjanina, Novog Sada i Sombora, sa zakazanog mesta u jutarnjim satima.
- Dolazak i smeštanje u Terma Snovik u popodnevnim satima.
- Slobodno vreme.
- Večera. Noćenje.

Nedelja 24.12.2017. - Četvrtak 28.12.2017.
- Doručak.
- Odlazak na skijalište Krvavec, celodnevno skijanje
- Povratak u Terme Snovik, večera
- Slobodno vreme. Noćenje.

Petak  29.12.2017.
- Doručak u Termama Snovik.
- Odjava iz soba - apartmana, ostavljanje stvari u za to predviđen prostor.
- Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje.
- Povratak u Terme Snovik. Pakovanje i priprema za povratak.
- Polazak za Beograd u ranim večernjim satima.

Subota  30.12.2017.
- Dolazak u ranim jutarnjim satima.


CENA ARANŽMANA po osobi iznosi:

Smeštaj u Termama Snovik - paketna cena po osobi: Prevoz, 6 polupansiona u 1/2 sobama ili 1/4 ili 1/5 apartmanima, 6-dnevni skipas za Krvavec:

- Odrasli, stariji od 18,99 god:  379 evra.

   Umanjenje u odnosu na cenu za odrasle:
   - Srednjoškolci, 15 od 18,99 god:  -40 evra (plaćaju 339e)
   - Deca, 6 - 14,99 god:  -80 evra  (plaćaju 299e)
   - Deca, 4 - 5,99 god:   -130 evra  (plaćaju 249e)
   - Deca, do 3,99 god:   - 300 evra  (plaćaju 79e)

   Umanjenje za one koji ne koriste skipas:
   - za odraslie -70 evra.
   - za srednjoškolce, 15 od 18,99 god: -60 evra
   - za decu 6-14,99 god: -40 evra

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji: Vršac, Zrenjanin, NoviSad, Sombor - Terme Snovik - i nazad.
- Šest polupansiona u Termama Snovik,
- Sve neophodne transfere do skijališta i nazad,
- Šestodnevni skipas za skijalište Krvavec.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 24 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu "Krvavec" na Krvavecu (na samoj stazi) - 39 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
- Ski škola po ceni 95 evra po osobi za 4 časa obuke dnevno.
- Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Rentiranje opreme se plaća u kancelariji SkiBus-a pre polaska.

- Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -20 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.

Ski škola za decu
- Realizuje se u ski centru Krvavec - cena programa ski obuke koji podrazumeva 6 dana po 4 časa ski obuke od strane naših ski instruktora iznosi: 95 evra za jedno dete (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 150 evra ako su u pitanju dvoje dece iz iste porodice (3,12 evra po času obuke) i 200 evra ako je u pitanju troje dece iz iste porodice (2,77 evra po času obuke). Na dnevnom nivou (ako se ne uzima ceo paket ski obuke u trajanju od 6 dana) cena ski škole na Vogelu za 4 časa individualne obuke iznosi 30 evra.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na KRVAVCU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika, koje obučavaju naši najbolji instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima. 


Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Terme Snovik

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje  "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...