SRETENJSKO skijanje na Krvavecu 15.-18. februar 2018.


15. - 18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj, bogati dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim

Za ovaj program u ponudi su tri varijante smeštaja  hotele "Park", "BIT Center" u Ljubljani i Terme Snovik. Onima željnim dobrog noćnog provoda kojima znači blizina centra grada izabraće opcija smeštaja u hotelu Park, dok odličan odnos dobijenog i plaćenog odlikuje smeštaj u hotelu Bit Center u Ljubljani. Oni koji posle skijanja vole opupšanje u termalnim bazenima treba da izaberu Teme Snovik.

Proverite zašto Krvavec samtraju najboljim vikend skijalištem u okruženju...

PROGRAM PUTOVANJA 

Sreda 14.02.2017.:
- Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta, u intervalu 17:00-18:00.
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Četvrtak 15.02.2017.:
- Dolazak u smeštajni objekat (u zavisnosti od toga za koju ste se varijantu programa odlučili) oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe ili apartmane.
- Noćenje u izabranom smeštaju.
- Ustajanje i priprema (spremanje) za skijanje. Okupljanje za polazak na skijalište i prvi skijaški dan.
- Polazak na skijalište oko 08:30.

- Dolazak na početnu stanicu gondole na Krvavecu i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u ski centru Krvavec.
- Povratak u izabrani smeštaj.
- Večera (opciono uz doplatu za varijantu smeštaja Snovik i hotel Park).
- Slobodno vreme.

Petak - Subota 16.-17.02.2017.:
- Doručak u hotelu Park (uključen u cenu), opciono u hotelu BIT Center i termama Snovik (uz odgovarajuću doplatu).
- Prevoz do skijališta i celodnevno skijanje na Krvavecu.
- Povratak u izabrani smeštani objekat i večera (opciono uz doplatu za varijantu smeštaja Park i Terme Snovik).
- Slobodno vreme.

Nedelja 18.02.2017.:
- Doručak u hotelu Park (uključen u cenu), opciono u hotelu BIT Center i Termama Snovik (uz odgovarajuću doplatu).
- Prevoz do skijališta Krvavec i celodnevno skijanje.
- Povratak u izabrani smeštaj, spremanje za put i odjavljivanje soba.
- Za one koji to žele, opciona večera (uz doplatu za varijantu smeštaja hotel Park i Terme Snovik).
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 19.02.2016.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

First minute CENA ARANŽMANA po osobi iznosi :

1.) Varijanta smeštaja u Termama Snovik - paketna cena po osobi:
- Prevoz, 4 noćenja u 1/5 apartmanima, 4-dnevni skipas - 179 evra.
- Prevoz, 4 noćenja u 1/4 apartmanima, 4-dnevni skipas - 189 evra.
- Prevoz, 4 noćenja u 1/2 sobama, 4-dnevni skipas - 209 evra.
Popusti za decu - mlađa od 3.99 god: -100 evra, 4-5,99 god: -60 evra, 6-13.99 god: -30 evra.
Doplate
- Doručak 6 evra, večera 9 evra.
           - Za smeštaj 4 osobe u 1/5 app: 25 evra,  za 3 osobe u 1/4 app: 25 evra po osobi.


2.) Varijanta smeštaja u Hotelu Park - Ljubljana - paketna cena po osobi:
- Prevoz, 4 noćenja sa 3 doručka u 1/4 sobama, 4-dnevni skipas - 179 evra.
- Prevoz, 4 noćenja sa 3 doručka u 1/2 sobama, 4-dnevni skipas - 199 evra.
- Prevoz, 4 noćenja sa 3 doručka u 1/2 superior sobama, 4-dnevni skipas - 219 evra.
Popusti za decu - mlađa od 2,99 god: -120 evra (u krevetu sa roditeljima),
                        3-5,99 god: -50 evra,    6-13.99 god: -20 evra.
Doplate - Za večeru 9 evra.

3.) Varijanta smeštaja u Hotelu BIT Center - Ljubljana - paketna cena po osobi:
- Prevoz, 4 noćenja u 1/4 sobama, 4-dnevni skipas - 149 evra.
- Prevoz, 4 noćenja u 1/3 sobama, 4-dnevni skipas - 169 evra.
- Prevoz, 4 noćenja u 1/2 sobama, 4-dnevni skipas - 185 evra.
Popusti za decu - Dete do 5,99 godina ima umanjenje 90 evra (u krevetu sa roditeljima). Dete 6-13.99 god: -20 evra.
Doplate - Za doručak 3,5 evra. Večera se ne služi u hotelu.

Ukoliko se ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za -50 evra odrasli / -25 evra deca 6 do 13,99 god.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Za ovaj aranžman obezbeđen je polazak iz Novog Sada.


Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana ili Terme Snovik - Beograd.
- Sve neophodne transfere od smeštajnih objekata do skijališta i nazad.
- 4-dnevni skipas za skijalište Krvavec.
- U zavisnosti od izabrane varijante smeštaja, četiri noćenja u izabranim sobama ili apartmanima Termi Snovik, četiri noćenja u izabranim sobama u hotela BIT Center, odnosno četiri noćenja sa 3 doručka u izabranim sobama hotela Park u Ljubljani (za ovaj smeštaj nakon prvog noćenja nema doručka u hotelu. U cenu su uključena 3 doručka i to nakod drugog i trećeg, četvrtog noćenja).
- Besplatnu ski školu za početnike (4 dana x 2 časa). Pored ski obuke za početnike, organizovaće se i skraćeni ski kurs napredne obuke po beneficiranim cenama (4 dana x 2 časa = 45 eur).
- Korišćenje usluga zatvorenog termalnog bazenskog kompleksa Snovik za one koji su smešteni u Snoviku,

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepcijama izabranih smeštajnih objekata (1,27 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 0,64 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Preporučujemo da se na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski vikend ne krene bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na ski stazi. Osiguranje uzeti u Srbiji, pre polaska na put (može se nabaviti i u kancelariji udruženja).
 - Opcionu ishranu - Doručak i večeru u Termama Snovik, doručak za varijantu smeštaja u hotelu BIT Center, odnosno samo večeru za varijantu smeštaja u hotelu Park u Ljubljani.

• Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme dnevno iznosi 8 evra za odrasle, odnosno 6 evra dnevno za decu.
• Svi koji pođu na ovaj ski vikend će moći da uživaju u druženju na ski stazi na terasi "Plaža". Svim članovima je obezbeđen popust na piće i hranu u Plaži, kao i ski restoranu hotela "Krvavec".
• Na ovom putovanju organizovaćemo i promociju SkiBusove ski škole. Početnicima će besplatno biti održan kurs ski obuke i to četiri dana po dva časa. Naši instruktori će raditi i kurseve napredne skijaške obuke, za sve zaiteresovane skijaše, po redukovanim, promo cenama.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Park - Ljubljana


Hotel Park se nalazi u centru Ljubljane na lokaciju u gradu koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada gde možete uživati u ugodnoj šetnji uz posetu brojnim prodavnicama i restoranima. U blizini je autobuske i železnicke stanice. Od tržnog centra udaljen je 1,5km.

Detaljnije...

Hotel BIT Center - Ljubljana

Bit Centar Hotel - Ljubljana je potpuno renoviran je početkom 2012. godine, a sve sobe imaju nov nameštaj, flat screen TV kao i slobodan Wi-Fi pristup internetu. Tu je i veliki parking prostor ispred hotela za automobile i autobuse. BIT Center Hotel Ljubljana se nalazi 3 km od centra grada Ljubljana, u mirnom delu sa puno zelenila.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...