SRETENJE na Krvavecu 15.-18. februar 2018. LUX program


15-18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte tri dana (petak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!

Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj u hotelu "PLAZA Radisson blu" u Ljubljani, i Termama SNOVIK, brojni dodatni sadržaji i povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Hotel PLAZA se nalazi neposredno uz BTC shoping centar, pa će putnicima biti omogućen izuzetno kvalitetan šoping u mnogobrojnim prodavnicama u sastavu ovog "šoping grada".


PROGRAM PUTOVANJA 

Četvrtak 15.02.2017.:
- Polazak iz Beograda ujurtu u 7h.
- Dolazak u Ljubljanu, hotel Plaza ili u Terme Snovik. Smeštanje u sobe je moguće posle 14h.
- Slobodno vreme za obilazak Ljubljane (hotel Plaza) ili korišćenje bazenskog kompleksa (terme Snovik).
- Večera (opciono uz doplatu), noćenje.

Petak - Subota 16.-17.02.2017.:
- Doručak u hotelu Plaza, opcioni doručak uz doplatu u Termama Snovik.
- Okupljanje za polazak na skijalište i prvi skijaški dan.
- Dolazak na početnu stanicu gondole na Krvavecu i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u ski centru Krvavec.

- Povratak u smeštani i večera (opciono uz doplatu).
- Za goste smeštene u Snoviku organizovaće se fakultativni izlet za Ljubljanu.

Nedelja 18.02.2017.:
- Doručak u hotelu Plaza, opcioni doručak uz doplatu u Termama Snovik.
- (*) Odjava iz soba Termi Snovik i ostavljanje stvari u poseban prostor- garderobu.
- Prevoz do skijališta Krvavec i celodnevno skijanje.
- Povratak u smeštaj, spremanje za put
- Odjavljivanje iz soba u hotelu Plaza.
- Za one koji to žele, u oba smeštaja opciona večera (uz doplatu).
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 19.02.2016.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

* U slučaju da u Termama Snowik budu u mogućnosti, dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja zadnjega dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.

First minute CENA ARANŽMANA po osobi iznosi :

1.) Varijanta s
meštaja u Hotelu Plaza - Ljubljana - paketna cena po osobi:
 - Prevoz, 3 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama, 3-dnevni skipas - 239 evra.
 - Prevoz, 3 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama, 3-dnevni skipas - 265 evra.
 - Prevoz, 3 noćenja sa doručkom u 1/1 sobama, 5-dnevni skipas - 369 evra.

Popusti za decu
- mlađa od 2,99 god. u krevetu sa odraslim: -150 evra3-5,99 god. na pomoćnom ležaju: -110 evra; 6-13,99 god. na pomoćnom ležaju: -45 evra.
Doplate
- Za večeru: 12 evra, plaća se na recepciji. 
 

2.) Varijanta smeštaja u Termama Snovik - paketna cena po osobi:
 - Prevoz, 3 noćenja u 1/5 apartmanima, 3-dnevni skipas - 159 evra.
 - Prevoz, 3 noćenja u 1/4 apartmanima, 3-dnevni skipas - 169 evra.
 - Prevoz, 3 noćenja u 1/2 sobama, 3-dnevni skipas - 185 evra
Popusti za decu
- mlađa od 3.99 god u krevetu sa odraslim: -100 evra, 4-5,99 god: -60 evra, 6-13.99 god: -30 evra.
Doplate
- Doručak 6 evra, večera 9 evra.
            - Za smeštaj 4 osobe u 1/5 app: 25 evra,  za 3 osobe u 1/4 app: 25 evra po osobi.

 

Ukoliko se ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za -40 evra odrasli / -15 evra deca 6 do 13,99 god.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Za ovaj aranžman obezbeđen je polazak iz Novog Sada.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana / Snovik - Beograd.
- Sve neophodne transfere od hotela Plaza ili Termi Snovik do skijališta i nazad.
- 3-dnevni skipas za skijalište Krvavec.
- U zavisnosti od izabrane varijante smeštaja, tri noćenja sa doručkom u hotelu Plaza ili tri noćenja u Termama Snowik.
- Korišćenje usluga zatvorenog termalnog bazenskog kompleksa Snovik za one koji su smešteni u Snoviku.
- Trodnevnu besplatnu ski školu za početnike (3 dana x 2 časa). Pored ski obuke za početnike, organizovaće se i skraćeni ski kurs napredne obuke po beneficiranim cena.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepcijama izabranih smeštajnih objekata (1,27 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 0,64 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Preporučujemo da se na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski vikend ne krene bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na ski stazi. Osiguranje uzeti u Srbiji, pre polaska na put (može se nabaviti i u kancelariji udruženja).
 - Opcionu ishranu: Jedna večera u hotelu Plaza - 12 evra. Terme Snopvik, doručak: 6 evra, večera: 9 evra dnevno.
- Korišćenje sauna i welness centra u termama Snovik. Moguće je uz odgovarajuću doplatu.

• Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme dnevno iznosi 8 evra za odrasle, odnosno 6 evra dnevno za decu.
• Svi koji pođu na ovaj ski vikend će moći da uživaju u druženju na ski stazi na terasi "Plaža". Svim članovima je obezbeđen popust na piće i hranu u Plaži, kao i ski restoranu hotela "Krvavec".
• U saradnji sa našim slovenačkim partnerima, organizovaće se ski test, koji će zainteresovanim skijašima pružiti priliku da testiraju skije vodećih renomiranih svetskih proizvođača.
• Na ovom putovanju organizovaćemo i promociju SkiBusove ski škole. Početnicima će besplatno biti održan kurs ski obuke i to četiri dana po dva časa. Naši instruktori će raditi i kurseve napredne skijaške obuke, za sve zaiteresovane skijaše, po redukovanim, promo cenama.
U subotu je svima smeštenim u Termama Snovik, omogućen fakultativni večernji odlazak do Ljubljane. Za realizaciju potrebno minimalno 35 zainteresovanih, po ceni od 5 evra.

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Terme Snovik

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje  "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća.

Detaljnije...

Hotel Plaza - Ljubljana

Plaza Hotel Ljubljana je najveći i najmoderniji hotel u prestonici Slovenije i jedan od najboljih hotela u celoj Sloveniji. Raspolaže sa ukupno 236 soba i luksuznih apartmana. Nalazi u poslovno-trgovačkom i zabavnom "BTC" centru, na nekoliko minuta od starog gradskog jezgra Ljubljabe. U neposrednoj blizini hotela je parking, a pored prolaze linije javnog gradskog prevoza. Gosti hotela mogu besplatno da koriste usluge Atlantis-a najvećeg aqua parka jugoistočne Evrope.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...