Ski vikend Krvavec 02-04. mart 2018.


02 - 04. mart 2018. - Ski vikend na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite atmosferu kojom odiše ovaj grad kao i Termama Snovik sa mogućnošću korišćenja termalnih bazena. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada.

Ovaj SkiBusov ski vikend aranžman uključuje prevoz, smeštaj hotelu u Ljubljani ili Termama Snovik i trodnevni skipas za skijalište Krvavec

PROGRAM PUTOVANJA

 Četvrtak 01.03.2018.:
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 Petak 02.03.2018.:
- Dolazak do izabranog hotela u Ljubljani ili Terme Snovik oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe. Noćenje.
- Ustajanje i priprema za skijanje. 
- Polazak na skijalište Krvavec.
- Dolazak na početnu stanicu gondole na Krvavecu i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u skijalištu Krvavec.
- Nakon skijanja povratak u smeštaj.
- Večera (opciono u hotelu Park i Termama Snovik).
- Slobodne aktivnosti.

 Subota 03.03.2018.:
- Doručak u hotelu Park, opciono uz doplatu u hotelu BIT Center i Termama Snovik.
- Odlazak na skijalište i skijanje u ski centru Krvavec.
- Povratak u smeštaj i večera (opciono u hotelu Park i Termama Snovik).
- Slobodne vreme.

 Nedelja 04.03.2018.:
- Doručak u hotelu Park, opciono uz doplatu u hotelu BIT Center i Termama Snovik.
- Prevoz do skijališta Krvavec i celodnevno skijanje.
- Povratak u Ljubljanu u hotel i pripremanje za put.
- Nakon opcione večere u hotelu Park ili Termama Snovik, polazak za Beograd (oko 19:00).

Ponedeljak 05.03.2018.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć nedelja na ponedeljak).

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

First Minute CENA ARANŽMANA - paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta Krvavec, 3 noćenja sa dva doručka u hotelu Plaza i Park u Ljubljani ili 3 noćenja u hotelu BIT Center ili tri noćenja u Termama Snovik, trodnevni skipas za skijalište Krvavec - po osobi iznosi:

I opcija - Terme Snovik (3 noćenja)
- Za smeštaj u 1/5 apartmanima - 139 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima - 155 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 165 evra.
Popusti za decu - mlađa od 3.99 god: -70 evra, 4-5,99 god: -40 evra, 6-13.99 god: -10 evra.
Doplate
- Doručak 6 evra, večera 9 evra.
           - Za smeštaj 4 osobe u 1/5 app: +20 evra,  za 3 osobe u 1/4 app: +20 evra.


II opcija - Hotel Park (3 noćenja sa dva doručka)
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 149 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 159 evra.
Popusti za decu - mlađa od 2,99 god: -80 evra,  3-5,99 god: -30 evra, spavaju sa odraslim u krevetu,
Doplate - Za pojedinačnu večeru - 9 evra. Paket od 3 večere - 23 evra.

III opcija - Hotel BIT Center (3 noćenja)
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 119 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama - 139 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 149 evra.
Popusti za decu - do 5,99 godina imaju umanjenje 65 evra.
Doplate - Za doručak 3,5 evra. Večera se ne služi u hotelu.

Ski pas: Aranžman uključije 3-dnevni ski pas za skijalište Krvavec. Ukoliko neko ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 50 evra odrasli / 30 evra deca 6-13,99 g.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana/Snovik - Beograd i sve neophodne tranfere do skijališta Krvavec i nazad.
- Zavisno od izabrane varijante smeštaja, tri noćenja u Termama Snovik, odnosno tri noćenja u hotelu BIT Center u Ljubljani, odnosno tri noćenja sa dva doručka u hotelu Park. U hotrlu Park nakon prvog noćenja nema doručka, u cenu su uključena dva doručka i to nakod drugog i trećeg noćenja.
- Trodnevni skipas za skijalište Krvavec.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepciji (1,27 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 0,64 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Članovima preporučujemo da na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski opening ne krenu bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na skijalištu. Osiguranje uzeti u Srbiji pre polaska na put (možete i u kancelariji udruženja).
- Opcioni doručak i večeru u Termama Snovik, opcionu večeru u hotelu Park, kao i opcioni doručak u hotelu BIT Center u Ljubljani.

Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme dnevno iznosi 8 evra za odrasle, odnosno 6 evra dnevno za decu.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. 

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Terme Snovik

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje  "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća.

Detaljnije...

Hotel Park - Ljubljana


Hotel Park se nalazi u centru Ljubljane na lokaciju u gradu koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada gde možete uživati u ugodnoj šetnji uz posetu brojnim prodavnicama i restoranima. U blizini je autobuske i železnicke stanice. Od tržnog centra udaljen je 1,5km.

Detaljnije...

Hotel BIT Center - Ljubljana

Bit Centar Hotel - Ljubljana je potpuno renoviran je početkom 2012. godine, a sve sobe imaju nov nameštaj, flat screen TV kao i slobodan Wi-Fi pristup internetu. Tu je i veliki parking prostor ispred hotela za automobile i autobuse. BIT Center Hotel Ljubljana se nalazi 3 km od centra grada Ljubljana, u mirnom delu sa puno zelenila.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...