Ski safari opening, Ljubljana 21-23. decembar 2018.


21-23. decembar 2018. - Praznični ski opening sa smeštajem u Ljubljani i tri dana skijanja u ski centrima Krvavec i Kranjska Gora u okviru skipasa Slovenski alpi. Smeštaj je u hotelu u Ljubljani gde će te moći da osetite pred prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad u vreme Božićnih praznika. U ponudi je hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada.

PROGRAM PUTOVANJA

 Četvrtak 20.12.2018.:
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 Petak 21.12.2018.:
- Dolazak u u hotel Park u Ljubljani oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe. Noćenje.
- Ustajanje i priprema za skijanje. 
- Polazak na skijalište Krvavec.
- Dolazak na početnu stanicu gondole na Krvavecu i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u skijalištu Krvavec.
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Večera (opciono uz doplatu).
- Slobodne aktivnosti.

 Subota 22.12.2018.:
- Doručak u hotelu Park.
- Prevoz do skijališta Kranjska Gora
- Celodnevno skijanje.
- Povratak u Ljubljanu u hotel.
- Večera (opciono uz doplatu).
- Slobodno vreme.

 Nedelja 23.12.2018.:
- Doručak u hotelu.
- Prevoz do skijališta Krvavec i celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel, spremanje za put i odjavljivanje soba.
- Večera (opciono uz doplatu).
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 24.12.2018.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć nedelja na ponedeljak).

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

First Minute CENA ARANŽMANA - paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta Krvavec, 3 noćenja sa dva doručka u hotelu Park u Ljubljani, trodnevni skipas za skijalište Krvavec - po osobi iznosi:

- Hotel Park (3 noćenja sa dva doručka)
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 159 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 169 evra.

Popusti za decu
- mlađa od 2,99 god: -80 evra,  3-5,99 god: -30 evra, spavaju sa odraslim u krevetu,

Doplate
- Za pojedinačnu večeru - 9 evra. Paket od 3 večere - 23 evra.

Ski pas: Aranžman uključije 3-dnevni ski pas za skijalište Krvavec. Ukoliko neko ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 40 evra odrasli / 25 evra deca 6-13,99 god.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana - Beograd i sve neophodne tranfere do skijališta Krvavec i nazad.
- Tri noćenja sa dva doručka u hotelu Park u Ljubljani. Nakon prvog noćenja nema doručka, u cenu su uključena dva doručka i to nakod drugog i trećeg noćenja.
- Trodnevni skipas Slovenski Alpi.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepciji  (2,50 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 1,25 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Putno zdravstveno osiguranje. Članovima preporučujemo da na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski opening ne krenu bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na skijalištu. Osiguranje uzeti u Srbiji pre polaska na put (možete i u kancelariji udruženja).
- Opcionu večeru u hotelu Park u Ljubljani.

Skipas Slovenski Alpi - Regionalni ski pas Slvenian Alps omogućava skijanje u sledećim slovenačkim skijalištima: Kranjska Gora, Vogel, Krvavec, Cerkno, Bovec - Sella Nevea i Arnoldstein (Tromeđa) u Austriji. Posebnu prednost koju ovaj skipas nudi skijašima jeste izbor skijališta na sam dan skijanja, a u zavesnosti od trenutnih vremenskih prilika i uslova za skijanje (skijaši se mogu opredeliti za ono skijalište u kome tog dana vladaju najbolji uslovi za skijanje - vremenske i snežne prilike). Sa višednevnim skipasom "Slovenski Alpi", sami skijaši biraju koliko dana i gde žele da skijaju od ponuđenih skijališta (ukoliko žele mogu ga potrošiti i samo na jedno od navedenih skijališta).

Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme dnevno iznosi 8 evra za odrasle, odnosno 6 evra dnevno za decu.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Park - Ljubljana


Hotel Park se nalazi u centru Ljubljane na lokaciju u gradu koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada gde možete uživati u ugodnoj šetnji uz posetu brojnim prodavnicama i restoranima. U blizini je autobuske i železnicke stanice. Od tržnog centra udaljen je 1,5km.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...