Nova Godina na Krvavecu 30.12.2017. - 02.01.2018. sa 3 dana skijanja


30.12.2017. - 02.01.2018. - Novogodišnje trodnevno skijanje na Krvavecu. Provedite praznike u mestu Cerklje na Gorenjskom podnožju Krvavca u hotelu Silvester udaljenom od polazne stanice gondole 8 km. Tokom trodnevnog skijanja proverite zašto Krvavec samtraju najboljim vikend skijalištem u okruženju i zašto nosi reputaciju skijališta "za znalce"! Budite i vi deo praznične atmosfere kojom odiše Slovenija tokom novogodišnjih praznika.

Doček Nove 2018. godine u zimskom ambijentu, kvalitetno skijanje na izuzetnim stazama koje su 100% pokrivene topovima za veštačko osnežavanje, hotelski smeštaj sa dodatnim sadržajima, novogodišnja noć u Ljubljani, dobri su razlozi da putujete na ovaj novogodišnji program.

PROGRAM PUTOVANJA

Subota 30.12.2017.:
- Polazak iz Beograda, u jutarnjim satima.
- Dolazak i smeštanje u hotel Silvester u Cerklju na Gorenjskom u podnožju Krvavca.
- Slobodno vreme.
- Opciona večera u hotelu. Noćenje.

 Nedelja 31.12.2017.:
- Doručak u hotelu.
- Pripremanje za polazak na skijalište. Transfer do početne stanice gondole na Krvavecu. Podela skipasa.

- Nakon celodnevnog skijanja povratak u hotel.
- Večera (opciono).

- Opciono, fakultativni odlazak autobusom za Ljubljanu (21h-02h), doček Nove godine.

Ponedeljak 01.01.2018.:
- Doručak u hotelu.
- Odlčazak na skijalište, celodnevno skijanje na Krvavcu.
- Povratak u smeštajne objekte. Večera (opciono).
- Slobodno vreme.

Utorek 02.01.2018.:
- Doručak u hotelu.
- Odjava iz soba*, ostavljanje stvari u za to namenjen prostor.

- Transfer do skijališta Krvacec. Celodnevno skijanje u ovom ski centru.
- Povratak sa skijanja, presvalačenje, pakovanje...
- Večera (opciono).
- Polazak za Beograd u večernjim satima (oko 19:00 h).

Sreda 03.01.20186.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć utorak na sreda).

*U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja zadnjega dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.


CENA ARAŽMANA:
First minute cena aranžmana
po osobi iznosi:

Hotel Silvester - Cerklje na Gorenjskom (3 noćenja sa tri doručka)
   - Za smeštaj u 4-krevetnim sobama - 219 evra.
   - Za smeštaj u 3-krevetnim sobama - 229 evra.
   - Za smeštaj u 2-krevetnim sobama - 245 evra.

Popusti za decu:  mlađa od 5,99 god:-110 evra,   6-13,99 god:-40 evra.
Doplate
: Za večeru: 12 evra
Ski pas Krvavec: Aranžman uključije 3-dnevni ski pas. Ukoliko neko ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje za - 50 evra odrasli / 25 evra deca od 6 do13,99 god.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Cerklje na Gorenjskem - Beograd.
- Sve neophodne transfere do skijališta Krvavec.
- Tri noćenja sa doručkom u hotelu Silvester u mestu Cerklje na Gorenjskem.
- Trodnevni skipas za skijalište Krvavec.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišne takse (1,27 evra dnevno po osobi, odnosno 0,63 evra dnavno za one od 7-18 godina), koje se direktno plaćaju na recepciji hotela.
- Putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom.
- Opciono, uslugu večere koja se u hotelu može doplatiti po ceni od 12 evra za jednu večeru.
- Opciono, fakultativni transfer 31.12.2017 za Ljubljanu sa polaskom u 21h i povratkom iz Ljubljane u 02h. Cena 5 eur ako ima više od 30 zainteresovanih.

Zahvaljujući našem partneru, ski servisu JeCom, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme za tri dana iznosi 24 evra za odrasle, odnosno 18 evra za decu.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Silvester - Cerklje na Gorenjskem

Hotel Silvester se nalazi u mestu Cerklje na Gorenjskem na 3 km od Ljubljanskog aerodroma Brnik. Od cenra Ljubljane do hotela automobilom treba 20 minuta, a od ski centra Krvavec 15 minuta vožnje. Do grada je moguće stići autobuskom linijom koja saobraća svakih sat vremena. Do aerodroma je samo tri minute, a moguće su hotel-taxi usluge.
Hotel poseduje restoran, bar, wellnes, biljar sobu i ostavu skija - bicikala.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...