Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

19-25.januar 2020. - Kranjska Gora, skipas Julian Alps


19-25. januar 2020. Sedmodnevni ski aranžman u Sloveniji u Kranjskoj Gori i 6-dnevnim skipasom Julian Alps, koji omogućava 6 dana skijanja u bilo kom od 14 obuhvaćenih skijališta. To je ski karta za top 5 slovenačkih skijališta plus 6 u Italiji i 3 u Austriji. Iz Kranjske Gore je lako dostupno, udaljeno oko 1h vožnje, sedam skijališta u kojima može da se skija sa ovom jedinstvenom skipas karticom. Pored same Kranjske Gore to su još i Krvavec, Cerkno, Soriška planina u SLO, Sella Nevea, Tarvisio u ITA, Arnoldstein, Goldeck u AUS, a nešto dalji Zoncolan (ITA) i Innerkrems (AUS).
Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl. Zimski sportski centar Kranjska Gora poznat je po takmičenjima za Svetski kup u alpskom skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

U ponudi smeštaja je sledeći hotel u Kranjskoj Gori: Hotel LEK Best Western 4* i Hotel ŠPIK 3*/4*.

PROGRAM PUTOVANJA

Anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

1. dan - Nedelja 19.01.2020.

- Dolazak u Kranjsku Goru i smeštaj u izabrani hotel. Ulazak u sobe predviđen je posle 14:00. Preuzimanje šestodnevnog skipasa Slovenian Alps na recepciji hotela.
- Večera u hotelu.

2-6. dan - Ponedeljak 20.01.2020. - petak 24.01.2020.
- Doručak u hotelu. Odlazak sopstvenim prevozom prema ličnom izboru na neko od šest skijališta koje je u sistemu skipasa Julijski Alpi. Celodnevno skijanje. Povratak sa skijališta u hotel. Slobodno vreme.
- Večera u hotelu.

7. dan - Subota 25.01.2020.
- Doručak.
- Odjava iz soba, odlaganje stvari u unapred predviđeni prostor*.
- Celodnevno skijanje. Po povratku sa skijališta, pakovanje i pripremanje za polazak.
- Napuštanje hotela.

* Ukoliko u hotelu budu u mogućnosti, putnicima će biti omogućen ostanak u sobama zadnjega dana sve do povratka sa skijališta, nakon čega će se spremiti za put i razdužiti sobe. Ukoliko žele, nakon razduženja soba, moći će da doplate i večeru u hotelu (neposredno pre polaska).

CENA ARANŽMANA po osobi iznosi:

Opcija 1 - Hotel LEK Best Western 4* - 6 polupansiona u 1/2, 1/2+1 ili 1/2+2 sobama sa korišćenjem bazena, 6-dnevni skipas Julian Alps:
- Odrasli - 469 evra.
- Deca 6-14,99 godina, sa 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 295 evra.
- Dete 6-14,99 godina, sa 1 odraslom osobo na osnovnom ležaju - 370 evra.
- Deca do 5,99 godina - 55 evra (u krevetu sa odrslom osobom).

* Gostima je na raspolaganju bazen u hotelu, kao i fitness sala.

Opcija 2 - Hotel ŠPIK 3*/4*- 6 polupansiona u 1/2, 1/2+1 ili 1/2+2 sobama sa korišćenjem bazena, 6-dnevni skipas Julian Alps:
- Odrasli - 530 evra.
- Deca 6-14,99 godina, sa 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 300evra.
- Dete 6-14,99 godina, sa 1 odraslom osobo na osnovnom ležaju - 400 evra.
- Deca do 5,99 godina - 55 evra (u krevetu sa odrslom osobom).

* Gostima je u ceni na raspolaganju veliki bazenski kompleks hotela.

Za sve hotele navedene cene važe za minimum dve odrasle osobe u sobi. U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

Aranžnan obuhvata:
- Šest polupansiona u 2-krevetnim sobama sa jednim ili dva pomoćna ležaja u izabranom hotelu.
- Šestodnevni Julian Alps skipas - jedna ski karta za top 5 slovenačkih skijališta plus 6 u Italiji i 3 u Austriji koja omogućava 6 dana skijanja u bilo kom od obuhvaćenih 14 skijališta. Detaljnije o Julian Alps skipas karti.... 

Prevoz: Anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

Bez ski pasa: Ukoliko neko ne želi da koristi Julian Alps skipas, cena aranžmana se umanjuje: za odrasle -110 evra, za decu -65 evra

Aranžman ne uključuje: Boravišnu taksu (1,90 evra po danu za odrasle - starije od 18 god. i 0,95 evra po danu za decu 6-18 god.), koja se plaća direktno na recepciji hotela, po važećem cenovniku.
U cenu, takođe, nije uključeno putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom, koje se može uplatiti u kancelariji SkiBusa. 

Opciona doplata: za večeru zadnjega dana nakon skijanja u hotelu (sedma večera koja ne spada u uslugu 6 polupansiona). Plaća se od strane putnika direktno na recepciji hotela. Cene, USKORO!

Skijaši su u obavezi da prilikom dobijanja skipasa, ostave depozit za karticu od 5 evra, koji će im biti vraćen poslednjeg skijaškog dana nakon razduženja ski kartice. U slučaju da žele zadržati iste za uspomenu ili u slučaju gubitka istih, ovaj depozit će biti zadržan.

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel LEK - Kranjska Gora

Hotel LEK Best Western Kranjska Gora smešten je na nekoliko koraka od centra mesta, na putu prema prevoju Vršič. U ponudi ima velnes centar sa zatvorenim bazenom. Gostima su na raspolaganju teniski teren i restoran sa terasom.

Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s tušem ili kadom. Na raspolaganju su ...

Detaljnije...

Hotel ŠPIK - Kranjska Gora

Hotel Špik 3*/4* (Kranjska Gora) se nalazi u mestu Gozd Martuljek na 5 kilometara od Kranjske Gore u prelepom okruženju. Gostima hotela je na raspolaganju besplatan prevoz hotelskim mini busom na relaciji hotel Špik-Kranjska Gora-hotel Špik.  Hotel se tokom zimske sezone toplo preporučuje za boravak porodica sa decom ili pojedinaca.
Hotelski kompleks Špik se sastoji iz dva dela: Hotela Špik 3* i Alpskog Resorta Špik 4*.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Bled

Bled - jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice čine Bled idealnim mestom za turizam.

Ukrašavaju ga tri dragulja: stari zamak; jezero i ostrvce sa crkvom na njegovoj sredini. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekadašnje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, a odatle posetioci imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Cerkno

Cerkno, gradić sa oko 2000 stanovnika, nalazi se u samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska regija. Ovo mesto je poznato po idealnim uslovima za odmor, kako leti, tako i tokom zime. Iznad mesta se prostire istoimeno skijalište - Skijaški centar Cerkno.
Skijalište Cerkno, u više navrata je proglašeno za "Naj skijalište Slovenije". Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana, na visinama od 935 m do 1.291 m.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Kranjska Gora

Kranjska Gora je smeštena u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa, na tromedji Slovenije, Austrije i Italije. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama, predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenjima za Svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Arnoldstein

Ski centar Arnoldstein - Dreiländereck se nalazi u austrijskoj pokrejini Koruška (Kärnten) južno od grada Filaha (Villach). U neposrednoj je blizini gradića Arnoldstein na samoj tromeđi između Austrije, Slovenije i Italije. Iz Kranjske gore do ovog skijališta se stiže za oko 25 min.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bovec Kanin - Sella Nevea

Skijalište Kanin je najviše slovenačko skijalište i jedino skijalište na kome se staze protežu iznad 2000 m/nv. Nalazi se u severozapadnom delu Slovenije, iznad  turističkog mesta Bovec i reke Soče. U izuzetnom prirodnom okruženju, sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe, kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60 km.

Detaljnije...