Sretenjsko skijanje, Bovec - Kanin, 14-17. februar 2019.


14-17. februar 2018. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i skijanjte tokom 4-dnevnog boravka u poznatom slovenačkom planinskom mestu u Bovec u dolini Soče koje je podjednako atraktivno leti i zimi.
Iz Boveca gondola vodi do skijališta Kanin, najvišeg u Sloveniji sa stazama iznad 2000 m/nv. Skijalište Kanin je žičarama povezano sa susednim italijanskim ski centrom Sella Nevea u zajednički skijaški sistem. Obzirom na Slovenski Alpi ski pas, moguće je skijanje u još nekom ski centru iz sistema skipasa.
Prevoz busom, noćenje sa doručkom u hotelu Boka + 4-dnevni skipas Slovenski alpi, cena od 209 eur.

U ponudi smeštaja je hotel BOKA na Bovecu. Usuga je na bazi 4 noćenja sa 3 sa doručka. Do polazne stanice gondole skijališta Kanin, udaljene 4 km, obezbeđen je besplatni šatl bus.

PROGRAM PUTOVANJA

Sreda 13.02.2018.:
- Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta, u intervalu 17:00-18:00.
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Četvrtak 14.02.2018.:
- Dolazak u hotel Boka na Bovecu oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe.
- Noćenje u izabranim sobama
- Ustajanje i priprema (spremanje) za skijanje i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u ski centru Kanin.
- Povratak u hotel.
- Večera, opciono uz doplatu.
- Slobodno vreme.

Petak - Subota 15-16.02.2018.:
- Doručak u hotelu Boka (uključen u cenu).
- Odlazak do skijališta i celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel, večera, opciono uz doplatu.
- Slobodno vreme.

Nedelja 17.02.2018.:
- Doručak u hotelu Boka
- Odlazak do skijališta i celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel, spremanje za put i odjavljivanje soba.
- Za one koji to žele, opciona večera uz doplatu.
- Polazak za Beograd (oko 19:00 h).

Ponedeljak 18.02.2018.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.

First minute CENA ARANŽMANA po osobi iznosi :

Hotel BOKA, Bovec  - 4 Noćenja sa 3 doručka u 1/2+1 ili 1/4+1 sobama:
Odrasli:
- Smeštaj 5 osoba u 1/4+1 krevetnim sobama- 209 evra po osobi
- Smeštaj 4 osobe u 1/4 krevetnim sobama - 219 evra po osobi
- Smeštaj 3 osobe u 1/2+1 krevetnim sobama - 229 evra po osobi
- Smeštaj 2 osobe u 1/2 krevetnim sobama - 239 evra po osobi
Deca:
starosti 6-14,99 godina, sa minimum 2 odrasle osobe u sobi na pomoćnom ležaju - popust 30 evra.
mlađa od 5,99 godina - 55 evra (u krevetu sa odrslom osobom).

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžnan obuhvata:
- 4 noćenja sa 3 doručka u 1/2, 1/2+1, 1/4 ili 1/4+1 sobama.
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bovec - Beograd.
- 4-dnevnii Slovenian Alps skipas koji omogućava skijanje u bilo kom od šest ski centara: Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Vogel (Slo), Arnoldstein (A) i  Boveec - Sella Nevea (Slo - It).

 

Bez ski pasa: Ukoliko neko ne želi da koristi Slovenian alps skipas, cena aranžmana se umanjuje: za odrasle -70 evra, za decu 6-14,99 godina: -40 evra.

Aranžman ne uključuje: Boravišnu taksu, koja se plaća direktno na recepciji hotela, po važećem cenovniku. U cenu, takođe, nije uključeno putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom, koje se može uplatiti u kancelariji SkiBusa.

Opciona doplata za večeru, samostalno na recepciji hotela uz predhodnu najavu vodiču tokom putovanja. Cena paketa 4 večere: USKORO

Transfer do skijališta: Od hotela Boka do polazne stanice gondole skijališta Kanin, udaljene 4 km, organizovan je besplatni šatl bus.

Skipas Slovenski Alpi - Regionalni ski pas Slvenian Alps omogućava skijanje u sledećim slovenačkim skijalištima: Kranjska Gora, Vogel, Krvavec, Cerkno, Bovec - Sella Nevea i Arnoldstein (Tromeđa) u Austriji. Posebnu prednost koju ovaj skipas nudi skijašima jeste izbor skijališta na sam dan skijanja, a u zavesnosti od trenutnih vremenskih prilika i uslova za skijanje (skijaši se mogu opredeliti za ono skijalište u kome tog dana vladaju najbolji uslovi za skijanje - vremenske i snežne prilike). Sa višednevnim skipasom "Slovenski Alpi", sami skijaši biraju koliko dana i gde žele da skijaju od ponuđenih skijališta (ukoliko žele mogu ga potrošiti i samo na jedno od navedenih skijališta).

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel BOKA - Bovec

Hotel Boka je smešten u okružuju netaknute prirode, u blizini Nacionalnog parka Triglav, na svega par koraka od reke Soče i blizu najvišeg slovenačkog vodopada Boka. Nalazi se na 4km od polazne stanice gondole Kanin kao i 6,5 km od centa Boveca. Prevoz do ski staza je obezbeđen besplatnim šatl busom. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bovec Kanin - Sella Nevea

Skijalište Kanin je najviše slovenačko skijalište i jedino skijalište na kome se staze protežu iznad 2000 m/nv. Nalazi se u severozapadnom delu Slovenije, iznad  turističkog mesta Bovec i reke Soče. U izuzetnom prirodnom okruženju, sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe, kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60 km.

Detaljnije...