closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

19-25.januar 2020. - Bovec, / Kanin - 6-dnevni Julian Alps skipas


19-25. januar 2020. Sedmodnevni ski aranžman u Sloveniji sa smeštajem u Bovecu i 6-dnevnim regionalnim skipasom Julian Alps, koji pored ski centra Kanin - Sella Nevea gde je smeštaj, omogućava skijanje i u obližnjim skijalištima: Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Tarvisio (IT), Arnoldstein (A), ali i u ostalim skijalištima koji su u sistemu ovog skipasa. Bovec je jedno od najpoznatijih mesta u Julijskim Alpima i podjednako je atraktivno i leti i zimi. Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl. Svakako za one manje spremne na avanturu, svakoga dana je tu ski centar Kanin-Sella Nevea, do koga se dolazi gondolom iz samoga Boveca. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Bovec sa svojom autentičnom lepotom u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U ponudi smeštaja je hotel BOKA na Bovecu. Usuga je na bazi noćenja sa doručkom. Do polazne stanice gondole skijališta Kanin, udaljene 4 km, obezbeđen je besplatni shuttle bus.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - Nedelja 19.01.2020.

- Dolazak na Bovec i smeštaj u hotel Boka. Ulazak u sobe predviđen je posle 14:00. Preuzimanje šestodnevnog skipasa Slovenian Alps na recepciji hotela.
- Večera u hotelu opciono uz doplatu.

2-6. dan - Ponedeljak 20.01.2020. - Petak 24.01.2020.
- Doručak u hotelu. Odlazak sopstvenim prevozom prema ličnom izboru na neko od šest skijališta koje je u sistemu skipasa Slovenski Alpi. Celodnevno skijanje. Povratak sa skijališta u hotel. Slobodno vreme.
- Večera u hotelu opciono uz doplatu.

7. dan - Subota 25.01.2020.
- Doručak. Celodnevno skijanje. Po povratku sa skijališta, pakovanje i pripremanje za polazak i razduživanje soba.
- Večera u hotelu opciono uz doplatu. Napuštanje hotela.

* U dogovoru sa hotelom putnicima na ovom programu je omogućen ostanak u sobama zadnjega dana sve do povratka sa skijališta, nakon čega će se spremiti za put i razdužiti sobe (late chek-out opcija). Ukoliko žele nakon razduženja soba, moći će da doplate i večeru u hotelu (neposredno pre polaska).

Ovaj pogram posebno pogoduje porodicama, jer nudi niz pogodnosti i benefita za decu.

Cena aranžmana po osobi iznosi:

Hotel BOKA, Bovec  - 6 Noćenja sa doručkom u 1/2+1 ili 1/4+1 sobama, 6-dnevni skipas Slovenian Alps:
- Odrasli - 319 evra.
- Deca 6-14,99 godina, sa 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 229 evra.
- Dete 6-14,99 godina, sa 1 odraslom osobom na osnovnom ležaju - 279 evra.
- Deca do 5,99 godina - 55 evra (u krevetu sa odrslom osobom).

Anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

Aranžnan obuhvata:
- Šest noćenja sa doručkom u 1/2+1 ili 1/4+1 sobama.
- Šestodnevni Julian Alps skipas koji omogućava skijanje u velikom broju ski centara regiona: Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Tarvisio (IT), Arnoldstein (A), Goldeck (A), Bovec - Sella Nevea (Slo - It) idr.

 

Bez ski pasa: Ukoliko neko ne želi da koristi Slovenian alps skipas, cena aranžmana se umanjuje: za odrasle -115 evra, za decu -70 evra.

Aranžman ne uključuje: boravišnu taksu (2,50 evra po danu za odrasle - starije od 18 god. i 1,25 evra po danu za decu 6-18 god.), koja se plaća direktno na recepciji hotela, po važećem cenovniku. U cenu, takođe, nije uključeno putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom, koje se može uplatiti u kancelariji SkiBusa.

Opciona doplata večeru, samostalno na recepciji hotela.

Julian Alps skipas - Regionalni ski pas Slovenian Alps omogućava skijanje u sledećim skijalištima: Kranjska Gora (Slo), Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Bovec - Sella Nevea (Slo-It), Goldeck (A), Innerkrems (A) i Arnoldstein (Tromeđa) u Austriji, kao i Tarvisio (It), Zoncolan (IT), Fornii di Sopra (It), Piancavalo (It). Posebnu prednost koju ovaj skipas nudi skijašima jeste izbor skijališta na sam dan skijanja, a u zavesnosti od trenutnih vremenskih prilika i uslova za skijanje (skijaši se mogu opredeliti za ono skijalište u kome tog dana vladaju najbolji uslovi za skijanje - vremenske i snežne prilike). Sa višednevnim skipasom "Julian Alps", sami skijaši biraju koliko dana i gde žele da skijaju od ponuđenih skijališta (ukoliko žele mogu ga koristiti i samo za jedno od navedenih ski centara).

Od hotela Boka do polazne stanice gondole skijališta Kanin, udaljene 4 km, obezbeđen je besplatni shuttle-bus.

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel BOKA - Bovec

Hotel Boka je smešten u okružuju netaknute prirode, u blizini Nacionalnog parka Triglav, na svega par koraka od reke Soče i blizu najvišeg slovenačkog vodopada Boka. Nalazi se na 4km od polazne stanice gondole Kanin kao i 6,5 km od centa Boveca. Prevoz do ski staza je obezbeđen besplatnim šatl busom. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Bled

Bled - jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice čine Bled idealnim mestom za turizam.

Ukrašavaju ga tri dragulja: stari zamak; jezero i ostrvce sa crkvom na njegovoj sredini. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekadašnje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, a odatle posetioci imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Cerkno

Cerkno, gradić sa oko 2000 stanovnika, nalazi se u samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska regija. Ovo mesto je poznato po idealnim uslovima za odmor, kako leti, tako i tokom zime. Iznad mesta se prostire istoimeno skijalište - Skijaški centar Cerkno.
Skijalište Cerkno, u više navrata je proglašeno za "Naj skijalište Slovenije". Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana, na visinama od 935 m do 1.291 m.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Kranjska Gora

Kranjska Gora je smeštena u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa, na tromedji Slovenije, Austrije i Italije. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama, predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenjima za Svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Arnoldstein

Ski centar Arnoldstein - Dreiländereck se nalazi u austrijskoj pokrejini Koruška (Kärnten) južno od grada Filaha (Villach). U neposrednoj je blizini gradića Arnoldstein na samoj tromeđi između Austrije, Slovenije i Italije. Iz Kranjske gore do ovog skijališta se stiže za oko 25 min.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bovec Kanin - Sella Nevea

Skijalište Kanin je najviše slovenačko skijalište i jedino skijalište na kome se staze protežu iznad 2000 m/nv. Nalazi se u severozapadnom delu Slovenije, iznad  turističkog mesta Bovec i reke Soče. U izuzetnom prirodnom okruženju, sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe, kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60 km.

Detaljnije...