Trodnevni ski safari: Slovenija, Austrija, Italija, 02-04. mart 2018.


02-04. mart 2018. - produženi ski vikend. Pođite u nezaboravnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države u tri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan) i Austriji - Arnoldstein (3 dan). Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda.

PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1 - Četvrtak 01. mart 2018.
- Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta, u periodu 17:00-18:00.
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Dan 2 - Petak 02. mart 2018.
- Dolazak u hotel Ribno na Bledu oko 02:00 ujutru (*) i ulazak u sobe. Noćenje u hotelu.
- Ustajanje i priprema (spremanje) za prvi skijaški dan.
- Polazak na skijalište oko 08:20. Vožnja do skijališta Kranjska Gora. Podela skipasova i celodnevno skijanje u ski centru Kranjska Gora.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak na Bled u hotel Ribno.
- Večera u hotelu (opciono).
- Slobodno vreme.

Dan 3 - Subota 03. mart 2018.
- Doručak u hotelu (opciono).
- Polazak na skijalište Sella Nevea, Italija. Celodnevno skijanje u ovom ski centru.
- Nakon završetka rada skijališta povratak na Bled u hotel Ribno.
- Večera u hotelu (opciono).
- Slobodno vreme koje je najbolje iskoristiti za šetlju po gradiću Bled i obali istoimenog jezera.

Dan 4 - Nedelja 04. mart 2018.

- Doručak u hotelu (opciono).
- Raspremanje i odjavljivanje iz soba**, ostavljanje stvari u određeni prostor - garderobu u hotelu. Polazak na treći skijaški dan. Vožnja do austrijskog ski centra Arnoldstein.
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u hotel Ribno i priprema za put.
- Večera u hotelu (opciono).
- Polazak za Srbiju oko 19:00.

Dan 5 - Ponedeljak 05. mart 2018.
 - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.

(**) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja zadnjega dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.


FIRST MINUTE CENA paket aranžmana:

Hotel Ribno - Bled (3 noćenja + 3-dnevni ski pas Slovenski Alpi):
- Sa smeštajem u 5-krevetnim sobama - 159 evra.
- Sa smeštajem u 4-krevetnim sobama - 179evra.
- Sa smeštajem u 3-krevetnim sobama - 185 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnim sobama - 195 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Popusti: Deca do 5,99 god. starosti imaju popust u visini od 90 evra, a deca od 6 do 14,99 god. imaju popst u visini od 30 evra na cenu kompletnog paketa.

Bez ski pasa, umanjenje odrasli 50 evra, deca 6 do 14,99 god. 30 evra.

Ishrana: Oni koji žele doplatiti hranu u hotelu, specijalna cena za paket od dva doručka i tri večere (Doručak - švedski sto: subota i nedelja, Večera - švedski sto: petak, subota i nedelja neposredno pred polazak za BG) košta ukupno 28 evra i plaća se individualno na recepciji hotela.

Aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd.
- Sve neophodne transfere do naznačenih skijališta (1.dan - Kranjska Gora, 2.dan - Sella Nevea, 3.dan - Arnoldstein).
- Tri* noćenja u hotelu Ribno na Bledu.
- Tri jednodnevnih skipas karata za skijališta po programu puta: Kranjska Gora (Slovenija), Sella Nevea (Italija), Arnoldstein (Austrija).
- Kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Ishranu u hotelu za šta je moguća doplata na licu mesta.
- Boravišnu taksu, koju putnici plaćaju samostalno na recepciji hotela i to 1,27 evra po osobi dnevno (plaća se četiri dana boravka). Deca ispod 6 god. su oslobođena boravišne takse, a deca 6-12 god. plaćaju 50% od vrednosti takse.
- Putno zdravsktveno osiguranje sa ski rizikom, koje se može uplatiti u prostorijama udruženja.
- Individualne troškove putnika.

Vodiči zadržavaju pravo promene rasporeda skijališta iz programa putovanja i izbora onog skijališta gde toga dana vladaju najbolji uslovi za skijanje, a u okviru ski centara koje obuhvata Slovenski Alpi skipas. Takođe, u slučaju da u bilo kom od navedenih skijališta bude nedovoljno snega ili su loši vremenski uslovi, odnosni skipas omogućava da u programu puta to skijalište bude zamenimo drugim.

Skijaši su u obavezi da čuvaju svoje skipas karte i vrate ih vodiču nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati iste za uspomenu ili u slučaju gubitka istih, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Ribno - Bled

Hotel Ribno je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen je borovom šumom i raspolaže sadržajima za aktivnosti na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na plaži.
U ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje i raznovrsnim slovenačkim vinima možete uživati u nekom od 3 restorana hotela Ribno Bled. Hotel poseduje otvorenu terasu i poslovni centar. U velnes centru na raspolaganju su vam saune, hidromasažne kade i masaže.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...